Bazı tipler var ara ara gelip çomak sokup giden,
Kiralık klavye şövalyeleri .
Printable View
Bazı tipler var ara ara gelip çomak sokup giden,
Kiralık klavye şövalyeleri .
Dün akşamdan beri yaptığınız yorumlara bakın ! Uçuyor kaçıyor diyerek epey ahkam kesmişiz. Bu güne bakıyoruz tam bir hayal kırıklığı. Artık adına spek mi dersiniz yoksa kağıda yön veren mi dersiniz bizim nefes alışımızı bile izliyorlar. Yaptığımız yorumları noktasına kadar değerlendiriyorlar. Ve bu gün dün akşamki yorumların aksine tam ters köşe yaptı. Aslında öyle veya böyle herşey olacağına varacak. Spek dahil buradaki herkes acaba üç beş kuruş kazanabilir miyim derdinde ! Yani söylemek istediğim spek de kağıdın yüksetilmesi ile para kazanacaktır. Eğer kağıt buna değer ise para kazandıracaktır.
alım-satım zorluğu var malesef senette,
tel açıyorum 3 dakikadan aşağı ulaşamıyorum
sonrası karşımdaki adın sanın v.s derken 2 dk. öyle geçiyor
bu durum yoruyor insanı (bu yazdığım benim adıma en seri emir verebilme zamanı)
tahtayı kontrol edebildiğini düşündüğüm arkadaşlar ise büyük ihtimalle çalıştıkları aracı kurumların
alım - satım seans salonlarında olduklarını düşünüyorum ve çalıştıkları kurumdan KREDİLİ (önceden hesaplarına tanımlanmış kredi= nakit görünümlü :) )çalıştıklarını tahmin ediyorum, böylelikle seans açılmadan ve karanlık odada fiyat tespiti ve sonrasındaki bütün kademelerdeki alış ve satış tutarlarını görebildikleri için alım veya satım yönünde yüksek miktarlı alt kademeye ve üst kademeye giriş yaparak daha sabah açılışta diğer alıcı veya satıcıları etki altına alarak tahtayı kontrol ediyorlar, zarar da etmiyorlar şöyleki 10000 lot üstten satıyor senedi baskılıyor sonra 10 kademe alttan 10000 lot alıyor sonuç 10 kademe karı cepte filmin böyle olduğunu düşünüyorum
Bu hisse krediye kapalı o dediğinizi yapamaz ,
ama söylemek istediğiniz açığa alış ise oda aracı kurumun veya yetkilinin alacağı riske bağlı % 80 i bu kagıtta o kadar yüksek açığa alım işlemi yapmazlar.
Yukardan sat aşağıdan al mantığı bu kagıtta yapamazsnı hele 10 bin gibi bir rakamı size yedirmezler.....
hmmmm
siz benim ne demek istediğimi anlamışınız,
evet her şeyin zorlukları var
ve bazı şeyler olamaz gibi de görünür (acizane 20 yıl dan fazladır borsa da işlem yapıyorum)
çok şey öğrettiler :)
bu mübarek günlerde ve bu sahur saatinde hayrlısınını diliyorum
Mevlam neylerse güzel eyler...
Lütfen buraya gelip yık efendim % bilmem kacı bende, yok efendim takoz koydum, al spek mal koydum vs.. Demeyin.. Zaten kredili ve acık işlem yok argümanlar kısıtlı.. Kendi ayağımıza sıkmayalım.. Susalım onayı bekleyelim.. Sattım aldım geyikleri yapmayalım..
birleşmeyi nasıl kullanacaklar göreceğiz. Yükselmesine izin vermediklerine göre bayaa şenlikli olacağını düşünüyorum
Sent from my iPad using hisse.net
Spk dan onay geldikten sonra hemen özbal dan erciyas mı olacak, yoksa kotasyon için ne kadar süre daha bekleriz. Eğer onay gelip hemen Erciyas olmayacak ise özbal iken yine baskı yaparlarmı fiyat üzerinde sizce
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
Sayfalarca okudum hep boş muhabbet uçacak kaçacak. Teknik yorum yok, veri değerlendirme yok. Lütfen arkadaşlar bilgi var ise eyvallah yok ise az susalım seyredelim.
Redmi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elimde UTPYA var bomboş hisse yorum yapan yok yazan çizen yok 3 üstüne attı demek ki gidecek olan gidiyor.
Redmi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amacınız ne anlamadım ?
Elle tuttulur gözle görülür bir olay var.
Türkiyenin en hızla büyüyen sanayi şirketlerinden biri ,geçen senenin bilançosunda ödenmiş sermayesi kadar karı olan , Tanaptan ihale almış , mevcut haliyle bile halka arz fiyatının üstüne hala 4-5 yıldır çıkamamış , tam değerini bulmaya başlamışken spk tarafından önü kesilmiş bir şirket var.
Teknik yok demişsin , yeni şirket halka açık değil ve mevcut hisse 4 tl den halka arzı var.Kaç yıldır o fiyatın üstüne çıkmamış.Neye göre teknik analiz yapılacak ?
Erciyas'in bilançoları arkadaşlar paylaştı geriye dönük forumu okuduysan git bul oku.
Kagıdın milyon milyon hacim yaparken de ben burdaydım , spk yasağı yediğinde de birleşeceği günde burda olacağım.
Burada artık günlükçü kısa vadeci kalmadı.....
Sadece heyecanla bekliyoruz.
Sen ütopya ile bu kagıdı bir tutuyorsan o ayrı ama o kagıt için hiç bir şey yazılmamasının nedeni de belli hiç bir beklentisi veya ciddi yatırımcısı olmadığı ve kimsenin yatırım yapılabilir bir hisse olarak görmediği için olabilir mi ?
Bu yüzden iki üç adamın kendi arasında mal al veriyle sunni bir yükseliş yaşaması bir olay değil.
Arkadaşlardan ricamız görüntü atabilirler mi bakalım haftaya nasıl başlıyoruz
SASA coşmuş bakalım bizimki ne yapacak artık 3,00 üzerine atsa
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...66f66cb7d4.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son gelen haberin hiç etkisi olmadı aşagıda beleşciler yukarıda kendi ayagına sıkanlar var :) :)
herşey olcağına varır sabır sabır sabır ...
bugun işlem hacmı kıracğız şu işleme bak kimse yüzüene bakmıyor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6569afae42.jpg
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolasimda %36.64 ve 7.5m lot var. Invest az deki lotlar Dolasimda olmayabilir
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...86a91b0d9c.jpg
Ögleden sonra sert hareketler gelebilir işlem hacmi onu gösteriyor 2,90 barajımız kurulmuş yine spek hareket istemiyor anlaşılan
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0272b24d7d.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1f7fa49871.jpg
ozbal yarın birgün artar mı düşer mi bilmiyorum ama Erciyas olduğunda çift rakamlı olursa şaşırmayacağım
Sent from my iPad using hisse.net
erciyas olduktan sonra bedelsiz sermaye arttırımlarına katılmadan gitmek yok
şu ceza olmasa idi şu anda fiyatlar 4-5 tl arasında gezecekti