Sayfa 203/948 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Sayfalarca okudum hep boş muhabbet uçacak kaçacak. Teknik yorum yok, veri değerlendirme yok. Lütfen arkadaşlar bilgi var ise eyvallah yok ise az susalım seyredelim.

Redmi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Elimde UTPYA var bomboş hisse yorum yapan yok yazan çizen yok 3 üstüne attı demek ki gidecek olan gidiyor.

3. Amacınız ne anlamadım ?

Elle tuttulur gözle görülür bir olay var.

Türkiyenin en hızla büyüyen sanayi şirketlerinden biri ,geçen senenin bilançosunda ödenmiş sermayesi kadar karı olan , Tanaptan ihale almış , mevcut haliyle bile halka arz fiyatının üstüne hala 4-5 yıldır çıkamamış , tam değerini bulmaya başlamışken spk tarafından önü kesilmiş bir şirket var.

Teknik yok demişsin , yeni şirket halka açık değil ve mevcut hisse 4 tl den halka arzı var.Kaç yıldır o fiyatın üstüne çıkmamış.Neye göre teknik analiz yapılacak ?

Erciyas'in bilançoları arkadaşlar paylaştı geriye dönük forumu okuduysan git bul oku.

Kagıdın milyon milyon hacim yaparken de ben burdaydım , spk yasağı yediğinde de birleşeceği günde burda olacağım.

Burada artık günlükçü kısa vadeci kalmadı.....

Sadece heyecanla bekliyoruz.

Sen ütopya ile bu kagıdı bir tutuyorsan o ayrı ama o kagıt için hiç bir şey yazılmamasının nedeni de belli hiç bir beklentisi veya ciddi yatırımcısı olmadığı ve kimsenin yatırım yapılabilir bir hisse olarak görmediği için olabilir mi ?

Bu yüzden iki üç adamın kendi arasında mal al veriyle sunni bir yükseliş yaşaması bir olay değil.

Alıntı Originally Posted by sewdali Yazıyı Oku
    Sayfalarca okudum hep boş muhabbet uçacak kaçacak. Teknik yorum yok, veri değerlendirme yok. Lütfen arkadaşlar bilgi var ise eyvallah yok ise az susalım seyredelim.

4. Arkadaşlardan ricamız görüntü atabilirler mi bakalım haftaya nasıl başlıyoruz

5. SASA coşmuş bakalım bizimki ne yapacak artık 3,00 üzerine atsa

6.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    SASA coşmuş bakalım bizimki ne yapacak artık 3,00 üzerine atsa
    sasa ile alakamız yok , sadece onunla aynı gün aynı cezayı yedik tek ortak noktamız bu

sasa sırtını devlete dayadı , bizim beklentimiz farklı

7.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    sasa ile alakamız yok , sadece onunla aynı gün aynı cezayı yedik tek ortak noktamız bu

sasa sırtını devlete dayadı , bizim beklentimiz farklı
    Az da olsa o günden beri SASA dan etkileniyor neyse ben sadece bir öngörü olarak söylemiştim zeytin kardeşim paylaşımların için teşekkürler devamını bekliyorum

8. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 203/948 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •