Yanılmamışım. :)
Printable View
Ayni dzgyo danmi bahsediyoruz arkadaslar, bence siz hayal alemindesiniz, denizbnk 12ye dayandi bu kagit 3 lirada 2nin altina inmeden rahatlamaz, ki deniz 1 geri gelirken bu soysuz 5 geliyo yalansa yalan diyin, geri donus basladiginda bu soysuz -5leri ezberleyecek ytd
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Noldu paşam gercekler acımı geldi, kandırabileceğin. Sazanları ürkütürüm diyemi panikledin, simdi herkes bitahtaya baksın bide benim yazdıklarıma kardeşiniz sizi bu çakallardan, Allah korkusu olmayanlara karşı uyaracak, beddua almak istemiyorsan sen bu tahtada olmak zorunda degilsin, Allah bu oyunlari yapanlarin bi gun çoluk çocuğundan çıkaracak, kimsenin ahı yerde kalmaz
Sent from my LG-H542 using hisse.net mobile app
Teknik analiz, temel analiz, grafik vb olmadan, desteksiz şöyle, böyle olacak diyenler, müneccim mi? Acaba..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kagida gireceklere uyarimdir sizi hisseye cekmek icin toplaniyo, gec gider, zamani bekleniyo gibi süslü kelimeler kullanıyorlar, aldanmayın gyo olarak bu fiyatin bile altinda olmasi gerekiyo alırsanız elinizde patlatacaklar 2nin altina getirecekler alacaksanizda 2 nin altini bekleyin, elinizdekini almak icin burda tuzak kuruyolar ytd
Bi Hisse pazarlayici usak daha, faizlerin %25 i gördüğü gunden beri teknige gore hareket 1 hisse goster bana kardesim, beddua alma bu kagitin gitmesi mumkun degil eger dedigin gibi olsaydi en kotu fiyati suan denizin yarisi olurdu, yapmayin burda insanlari kandiranlarin Allah cc çoluk çocuğundan çıkartır inşallah
Siz niye alındınız, siz uçacak, kaçacak demediniz ki
Kağıt gider diye bir yorumum da yok
Şahsıma konusup, kagit yapıcıları desteklediginizi düşündüm kusura bakmayin
kağıt yükselecek ama ne zaman atak yapsa kafasına indiriyor birileri...
Hocam ne kullaniyosaniz banada ondan verin, -5 yapmis hala boyle yalanlarla garibanlarin hakkina giriyosunuz, vebal aliyosun
kimseyi yönlendirmiyorum.belki sizin kadar da borsadan anlamıyorum. ama kağıdın bilançolarının iyi olduğunu, yaklaşık son iki haftadır agresif hareketler yaptığını gözlemledim. bir kağıt kısa sürede 3,73-2,75 arası oynaklık yapıyorsa, artışlar hacimle uyumlu, ama azalışlar hacimle uyumsuzsa, azalışları bazı indikatörler tam desteklemiyorsa ve bende zarardaysam beklemekten başka çarem yok. bu foruma kimseyi kandırmak ve hisse aldırmak için yazmadım. siz herkese böyle ithamlarda bulunuyorsunuz.kağıdı kötülüyorsunuz. siz masummusunuz? ytd.
Gozlemlerinizde kac kere 4 dogru her hareketinde tamam simdi cikis basladi dediniz
Hocam gercekten ky isen saygim var ancak burda hicbir sekilde teknik is le meeeez, biri 12 digeri 3, biri tavan gidiyo diger %15 yaptiktan sonra aldigini 2 gunde geri veriyo, biri %3 geri gelirken digeri %15 geri geliyo, sence bu teknik mi soygun mu?, Allah yardimcin olsun
evet ky.cıyım. maalesef gerçek borsa kuralları işlemiyor burada. nacizane tavsiyem bir kağıt alacaksan uzun dönemine bak. şirket gidişatı bilanço vs. kötü değilse ve fiyat diplere yakınsa al. bende buna yukarda yakalandım. birde hırs yapmamak lazım. çıkacağın yeride bilmek lazım. ytd.
2.65lerdeyken nerdeydin hocam orasi daha uygundu, 4.37den 5 gunde oralara geldi.
Hisseyi almayıp kötüleyen ve sattırmaya çalışanlar çıkmış güzel. Akıllı olan işareti almıştır. Saygılarımla.
Ben senin ne yapmaya calistigini cok iyi biliyorum uşak, milete mal aldirip ellerinde patlatacaksin, ama ben senin icinde patlatacam
Sayın gard 5' li rakamlara yolculuk başlatanlar da oldu, forumda 2-3 sayfa geriye girilince, kimin ne yazdığı var, bosverin
Kiyas yaparsak kagidin en kötü 6-7 olmasi gerekiyo (denize gore) beddua toplayan yaratiklar yuzunden nerde oldugu belli, simdi denizi vermeye baslayinca bu kagidi yikacaklar, ki eksi yaptigi gunlere dikkat edebilirsiniz, deniz eksi 2 3 yaparken bu lanet kagit eksi 10 yapiyo, zarari olanlarin beklemekten baska caresi yok, alacak olanlarda iyi takip etsin hemen atlamasin yuksek yerlerden kagit pazarlamaya calisan yaratiklar var
açığa satış da yasak. Bakalım bu defa nasıl basacaklar hisseyi veya basabilecekler mi?
anlaşılan asıl gard speğin adamı.
Sen nasil bi ahmaksin, biri %16 gitmis digeri %8 , bisure sonra %4 e gelecek digeri belki tavan cekecek 3.30 3.20ye degip geri geliyo senin beyin yoksunuda ciktigini zannediyo artıkçı
İnsanların gözünü actigim icin yorumlarim siliniyor, bu kagit 8 liraya gelsin bende burda birdaha yaxi yazmiim
Marinada yapikredikoray GYO na geçmiş, buradaki işi bitmiş, herhalde.
Hocam ben seni tanimam, sende beni tanimazsin surda donen dolaplari biraz dah aciklayabilirmisin, ben en basit hakuyle anlattim spek adami oldum
Eyvallah hocam
gerçekten ortalama derdindeyse 3.45 alınmalı kısada bu kadar biliyorum
Gidecek kagit alim firsati vermez tavana kitlerdi, spek köpeği hala ne istiyosa