Twetter borsa spekülatörü ayhan öztürk de burada diyorlar. Maliyet 2.90 _ 3
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Twetter borsa spekülatörü ayhan öztürk de burada diyorlar. Maliyet 2.90 _ 3
Faaliyet ve Satışlar artmış sadece kar düşük bence iyi başkası için kötü müdür bilemem...
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Almanyada bugün çıkan haberin linki
https://www.hessenschau.de/wirtschaf...rkauf-100.html
bir kısmının google çevirisi Almanca bilen daha doğru çevirebilir..
Neckermann-Areal, Frankfurt'un en büyük ticari alanlarından biridir. Posta sipariş şirketinin iflasından sonra bir Türk yatırımcı saldırdı ve büyük planlar yaptı. Şimdi her şey satılacak.
Volker Siefert tarafındanNeckermann posta siparişi şirketi çoktan gitmişken, 2014 yılında Türk Sinpaş Grubu Frankfurt'un Fechenheim bölgesinde 24 hektarlık bir alan satın aldı. İşletim şirketi OSWE Gayrimenkul ile, o sitede bir uluslararası ticaret merkezi oluşturmak istedim. Ama şimdi şehrin en büyüklerinden biri olan ticari alanın satışı başlıyor.
Türk ticaret portalı businessht.com.tr'de şirket niyetini açıkladı. Orta vadede satmak istemediler, Haziran sonunda söylendi. Ancak şimdi birden fazla satın alma teklifi olduğu için görüşmelere katılmak istiyorsunuz.
Bekliyoruz. Bence şirketi satmak daha mantıklı. Piyasa değeri kadar tapu harç vergi ödeyebilirler
Günaydın arkadaşlar.Bugünü de 10 bin adetlik işlemle kapatırız...Önümüzdeki hafta hareketli olabilir...Herkese iyi bayramlar..Keşke bayramda güzel bir haber gelse de,bayramı bayram gibi yaşasak...
salt 2. çeyrek F/K 13,49.
potansiyel salt 2. çeyrek F/K 4,08.
6 aylık F/K 8,43.
potansiyel 6 aylık F/K 3,96.
F/K 1,85.
potansiyel F/K 1,79.
net karı %37 azalmış. esas faaliyet karı %16 artmış. hasılatı %26 artmış.
yılbaşına göre özsermayesi %5 artmış.
kısa vadeli borcu yok.
PD/DD 0,30.
kısmen olumlu bilanço.ytd
Örneğin turgg gayrimenkul şirketi bi arsası var başka hiç bisey gelir kira taşınmazı yok. Şirket arsayı satsa %18 kdv ve tapu harç fiyatı. Piyasa değerinin yarısı. Onlarda kottan çıkıp şirketi satma planı var. Bu da öyle ola bilir. Yani
Mutlu tatiller.Tatil de iyi enerji topla da,bayramdan sonra kadırga gibi es 😀
4 saat lik yarim iş günü işlem hacmi ıyi gibi. Bayramdan sonra ya yer altında magma kazarız. Ya da dağlarla boy ölçüşürüz..
Yahu noldu bana spek adamı diyenler aldınız mı boyununuzun olcusunu en az10 kere uyardim patronun mal çıkmak için gönderdiği habere kanmayin diye spek ve yancilarina kananlar şimdi mali 3-3.20 arasidqn aldı kucağa artık en az 1-2 yıl maliyete gelsin diye bakarlar hani sırada bekliyordu Almanya'da müşteriler AVM yi almak için hani nerede nerede😂 kar yok satış yok daha çok beklerseniz 3 yıldır bunun her numarasını bilirim diye boşuna uyarmadim 1.90 a gelince mesaj atınca bu zahmet ordan alayım😂😂😂
Anlama özürlü arkadaş, şu an dediğin fiyata gelebilir.Biz dedik ki eğer anlaşma,haberi düşerse bu fiyatlarda kalmaz.Do you anderstand..
100 bin tl m olsaydı yerdim bunu
yahu evet tabi tabi almısın malı eline yukardan ncikin gibi batmıssın hesabı anlasma haberi mi guldurme adamı %30 develuasyon olmus yabancıya daha da ucuz hale gelmis ve hala satamamıs sen hala anlasma diyorsun daha cok beklersin o haber birkerelik ti o haberle malı 3.30-3.40 dan bosalttı isi bitti ..ve tum hisseler yukarı %15-20 lik tepki vermis bu hala en dip fiyatlarda kalmıs ..1.90 a gelince mesaj atmayı unutma sakın :kahkah:
sahibini bilmeyenler atıp tutamıyor sngyo yu halka acık diger gyo sirketiyle birlestirip insanların parasını buhar eden bunlar degilmi halka arzdan beri emlak sektorunun en iyi oldugu donemlerde dahi sngyo fiyatını surekli dusuren bunlar degilmi 0.45 e kucuk yatırımcımı dusurdu ..satıs olsa para kasada kalacak sanıyorsunuz haaaa guldurmeyin o parayı anında sngyo nun borclarını odemek icin fırıldak cevirirler srvgyo ya kalır elde var 0 ..madem satılcak niye yukselmiyor nasıl borsacısınız beklenti onceden alınır gerceklesince satılır diye bir kural vardır borsoda bu beklentiyi satın alıyorda sanki ...haber geleli 2 ay oldu musteriler yogundu habere gore hani nerdeler nerdeler musteriler uzaya mı gitti :kahkah: olan bu sahtekar patronlara kanıp 3.30-40 lardan alanlara oldu ..3 yıldır hic yanılmadım bu kagıtta yine yanılmadım . fiyattan da anlasıldıgı uzere bu duzenbazların her numarasını ezberledik yıllardır .borsa 84 000 ten 7000 ouan yukselmis bu hala en dusuklerde ..84 000 e dusmeden onceki 91 000 endeksteki 2.75-2.80 fiyatına noldu ..ee endeks aynı endeks bu niye 2.42 ..duserken dort nala cıkarken yerinde kal..satısmıs evet bi satıs var millete kakalama satısı tepelerden onunda cok iyi yaptılar .hadi kolay gelsin hissedekilere
Haklısın kardeşim,borsanın adi patronların ,zavallı küçük yatırımcıları sövüşleme yeri olduğunu unutmuşum...Ama inan ,,şu an bu hisse ben olmasa idim belki ,bu seviyelerde olmazdı..benim 22 yılda alıpta kar ettiğim görülmemiştir..ama almayı düşünüpte almadığım hisseler 10 a bile katlamıştır.örneğin banvitin satım süreci başladığında 3.5 dan alma şansım vardı ,ama almadım.5,7,10 a gitti .10 liradan satış işinin gerçekleştiği haberi düştü,birkaç ayda 30 lara gitti...yeşil 1 liraydı 36 ya gititii..ama sana şu noktada katılmıyorum,para sngyo aktarılır demişsin ,doğrudur olabilir...ama satış haberi düşünce anında o haberi vermezlerse ,hisse epeeyy yükselir..ama önünü tıkamak için daha satış haberi düşerse ve de biz bu parayı sngyo a aktaracağız haberi anında düşerse o zaman yükselmez ...ha bir de 1.90 a hacimli gelecek ,hacimsiz mi...meselenin biri de bu..adam şu an 10 bin adet satsa,tabanı boylayabilir..ama orda kalıcı mı olacak,yoksa herzamanki gibi zıplayacakmı...1.90 dan 2,3 bin lotmu alabilecek.Yol gösterdiğin için teşekkürler.Kalbini kırdıysam özür dilerim.Hakkını helal et..Allaha emanet ol,esen kal...
Hisseyi kötülemek iyidir.Duserde cikarda ..Son çeyrek kârı ve defter değeriyle(2018sonu görücez) ..bırakın mal toplamayi daha çok mal kaptırır bu spok.Kotulemek isteyen bol bol yazsın 3 gün 3 ay 3 yıl mi sürer görelim.Sadece bu hissede değilim.Yatirim tek hisseye yapılmaz.3un 5 in hesabını yapsak borsa yatırımcısı olamazdık.ytd
millete kakaladiklari dedigin hisse degisimi nerede ??
gosterirmisin takaslarda ?
oncelikli olarak takastan falan anladigin yok bu 1, bilanco, finansman o bu konulara iliskin birak bilgi sahibi olmayi tek bir fikrin bile oldugunu dusunmuyorum bu 2. Bu sirketin daha bir ticari gyo oldugunun bile farkinda degilsin, satilacak bir ambarli projesi var o da daha yeni basladi, diger tum gayrimenkulleri kira geliri uzerine kurulu bu 3. ayrica satistan gelecek para sngyo borclarina gidecek demissin ya, olabilir ama bu konuyu da bilmiyorsun. para oyle cikmaz, once satar sonra temettu verir sonra alir parayi gider borcunu oder. aralarinda bir bag mi var ? sadece hakim ortaklari ayni, baska bag yok ? varsa goster bilelim buda 4.
burda bagira cagira konusarak bu isler yurumez ! patron mal cikacakmis yahu hakikaten piyasadaki fiili dolasimdan ve islem hacminden falan da anlamiyorsun !
bu hisse 1.90 gelirmi gelir, gelsin o gun 100.000 lotu aliyorum. aha da buraya yaziyorum. g... yiyorsa spek kardesin versin ?!!!
ama onlar veremez burda tezgah kurmus onlar, milleti kandiriyorlar ama bu tahtayi birakmazlar...
hadi hodri meydan
Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
benim bir hakkım yok kırmadınızda sadece dogruları yazmam sorun oluyor 3 yıldan beri bu hisseyi cok iyi tanıyorum halka arzdan beri kime ne kazandırmıs halka arz olalı 5.5 sene olmus o zamanki fiyatında altında hepi topu 5.5 yılda toplam %4 temettu vermis bedelsiz yok ..o kadar kar ediyor karı paylasmadıktan sonra bedelsiz vermedikten sonra ne ise yarar ..patronların mantıgı belli kucuk yatırımcıyı soymak duzenleri bu .patron dısında guclu bir spek girmeliki alıp kagıdı tasısın yukarılara ..patron satısına karsı durabilecek tek spek var borsoda oda galip ozturk ozgyo yu 1.50 den 9.50 ye 1 ayda tasıyan oydu patron satıslarına ragmen ..bunda ne oluyor peki yıllardır aynı biri giriyor buyuk ihtimail patron adamı patronda bir haber gonderiyor 0.75-1 tl gibi yukarı atıyorlar o haberle malı cıkıyorlar sonra yukselmeye basladıgı yerinde altına getiriyor tıpkı 2 aydır oldugu gibi yıllardır degisen birsey yok .kar ediyor dusuyor beklenti var dusuyor %30 develuasyon var avm yi satsa %30 fazla para alacak yine dusuyor kiracılardan alacagı kira parası dolar euro yukseldigi icin arttı ama bu yine dusuyor ..endeks yukseliyor yine dusuyor yani hicbir olumluluk ise yaramıyor insallah kazanırsın ne diyeyim
ben komigim ! ne guzel
ama sen bilgisizsin, bos konusup insanlarin vaktini caliyorsun !?
tek bir tane bile analizin yok ?! sadece onu demistim, bunu demistim, sunu demistim !? burda hikaye anlatma
hisseyi taniyormus !! vay analize bak ?! yahu senin gibilerin islem yaptigi bist'ten ne beklenir ?! varsa bir analizin koy ortaya !?
borsa yukari gidiyormus, bu niye duruyormus bak buda buyuk analiz !? bir tek grafige bakip konusuyor diyordum, sen onuda yapmiyormussun. bir bak bakalim, akbank, garanti, is bankasi, sabanci hold, petkim vs 200 hisseye... grafiklerine bak nereye dogru gitmisler !?
varsa analizin konus , yoksa gereksiz inaanlari germe !
ha kardeslerin adami isen, bak bekliyorum 1.90'da .. 2'de olur... 2.10'da....100.000 lot aliciyim, sonra bir 100.000 lot daha aliriz. gerekirse daha da aliriz ok.
Dolar bazlı en ucuz hisse.. cenaze fiyatına
Yahu evet he yav he çok biliyosun hisse fiyatı herşeyi anlatıyor endeksin hala 84000 fiyatında kalmış endeks 10000 puan yükselmiş sen hala vıdı vıdı.1 ay önce endeks 94000 ken 2.90-3.10 aralığında ki hisse şimdi niye 2.48????? Satış hikayesi aynı hikaye endeks aynı endeks ....eeeee ozama. Niye 3 TL değil...vermişler ele çırpınıp dur
aman spek abi demek oyle deme yahu yerinde saydırıyorsun bide ele vericen ha :D ha bana 1.90 dan vericen tabi hele bi endeks geri dususe gecsin yerinde sayan bu kagıdın nasıl tepetaklak asagıya yuvarlandıgını izleriz izlemekte parayla degil ya :D
Her zamanki gibi,arada bir 10,20 kademe yukarı atar,sonra yine başa döner...Bir kerede bizi şaşırt be orkide çiçeği...
hadi buyrun cok bilmis hayek efendi kapa haber dusmus hani avm satısı icin sırada bekliyorlardı ustune birde sirket hissesi alıp kasadan 4.5 milyon euro cıkarmıslar sen hala avm satılsında kasaya para girsinde hisse cıksın diye bak dur cok biliyorsun ya kim haklı cıktı yazdıklarıyla buda benim tezlerimi destekliyor yıllardır burada ama patronların duzenbaz oldugunu daha ogrenemissin :kahkah:
hakikaten borsa terminolojisinden bi haber, hasbelkader bu islere bulasmis bir insana ne diyeyim bilemiyorum ?
sadece boş yazmak (pardon yazamıyorsun da) ve insanlarin gereksiz bir bicimde mesgul etmek icin dolaniyorsun !?
hayir elinde hisse yoksa niye bu forumdasin ? 1.90' a gelince alirsin hatta yazdim bizde aliriz sonra konusuruz ?!
sen aslinda neyin pesindesin yani su srvgyo forumunda yillar oldu yaziyorum, yigin analiz yaptik, hisse gitti geldi falan filan. sen yoktun ? simdi otorite oldun bize ??! yahu varsa analizin yap, ama sende analizin a'sı yok... birak bilgiyi fikrin bile yok ?!
tkrr diyorum varsa analizin yap faydalanalim ?!
ben avm satilsin falan mi dedim ? Allah Allah ne zaman demisim ?? ben sana cevap verdim satilinca para sinpasin borcu odenecek dedigin icin.
biz o hikayelersen aylar once elimizi yuzumuzu yikadik. bana kalirsa avm satilmasin ? niye satilsin ki ciddi kira geliri olan bir isletme, yatirimi yapilmis euro bazinda tikir tikir para geliyor.
sen artik sapla samani ve kisileri de karistirdin ? kafani biraz topla bence !!
arti ben kimseye al da satta demem...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/705495
Uğurlu,bereketli,bollllll kazançççlııı olsunnnn gari.......
Satış olur mu derken ,alış haberi....Alıcı şirket,payını yükselt mi dedi acaba?Sadece bir fikir....
sn. batik bence bu guzel bir haber, oncelikle oswe'nin satisina iliskin bir isik niteligi tasiyor olabilir.
yani satilir yada satilsin anlaminda demiyorum.
sadece oswe'nin degeri ile ilgili asagi yukari bir rakam kafamizda olusturabilir , bakalim ne kadar ederi varmis ? bir analiz edelim
o zaman soyle bir analiz yapalim sirket degerine iliskin :
%4.9' u 4.5 milyon euro ise
%100'u X ne eder ?
YAKLASIK : 91.5 milyon euro
demekki oswe 91.5 milyon euro rakamla satilabilir ?! tabi satilirsa... ama satilmazsa da degeri bu
oswe'nin %77.3'luk kismi servet gyo'nun olduguna gore demekki servete ait kismi 70.3 milyon euro yapar !!
70.3 milyon euro x 7.35 TL = 515 milyon TL yapar yaklasik
515 milyon TL yi 52 milyon TL sermayeye bolersek sadece hisse basi 10 lira olmasi lazim. bu hissenin bu hesapla tabi
diger gayrimenkulleri yok sayiyorum !?
istedigi kadar baskilasinlar tahtayi satis olsun olmasin , gunes balcikla sivanmaz.
matematikte yalan soylemez.
demekki,
Haklısın Hayek.ölüsü 7, 8 liraydı galiba...
13.050.000 TL(sermaye) *(hisse değeri)7.0588 € = 92.117.40 * 7.34(bugünkü € değeri) =676.141.275 TL lik iştirakimiz mi varmış yani....(son gelen habere göre birşeyler yaptım,kendimce doğru ama,üstad daha iyi bilir.)
Bugün misafirlerimizde çoğalmışlar,Hoş gelmişler....
zaten oswe, deks yatirimdi sanirim ona ait bir isletme
herkes deks ortagi en buyuk ortak biziz, ama geride kalani bilmek zor. cunku o sirket ve ortaklik yapisi ile ilgili bir bilgi gormedim ben acikcasi
bu arada yaptiginiz analiz icin tsk ederiz. ayni anda calismisiz demekki [emoji4]