Originally Posted by
hayek
millete kakaladiklari dedigin hisse degisimi nerede ??
gosterirmisin takaslarda ?
oncelikli olarak takastan falan anladigin yok bu 1, bilanco, finansman o bu konulara iliskin birak bilgi sahibi olmayi tek bir fikrin bile oldugunu dusunmuyorum bu 2. Bu sirketin daha bir ticari gyo oldugunun bile farkinda degilsin, satilacak bir ambarli projesi var o da daha yeni basladi, diger tum gayrimenkulleri kira geliri uzerine kurulu bu 3. ayrica satistan gelecek para sngyo borclarina gidecek demissin ya, olabilir ama bu konuyu da bilmiyorsun. para oyle cikmaz, once satar sonra temettu verir sonra alir parayi gider borcunu oder. aralarinda bir bag mi var ? sadece hakim ortaklari ayni, baska bag yok ? varsa goster bilelim buda 4.
burda bagira cagira konusarak bu isler yurumez ! patron mal cikacakmis yahu hakikaten piyasadaki fiili dolasimdan ve islem hacminden falan da anlamiyorsun !
bu hisse 1.90 gelirmi gelir, gelsin o gun 100.000 lotu aliyorum. aha da buraya yaziyorum. g... yiyorsa spek kardesin versin ?!!!
ama onlar veremez burda tezgah kurmus onlar, milleti kandiriyorlar ama bu tahtayi birakmazlar...
hadi hodri meydan
Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
Yer İmleri