Mutlu tatiller.Tatil de iyi enerji topla da,bayramdan sonra kadýrga gibi es 😀
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
4 saat lik yarim iþ günü iþlem hacmi ýyi gibi. Bayramdan sonra ya yer altýnda magma kazarýz. Ya da daðlarla boy ölçüþürüz..
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu noldu bana spek adamý diyenler aldýnýz mý boyununuzun olcusunu en az10 kere uyardim patronun mal çýkmak için gönderdiði habere kanmayin diye spek ve yancilarina kananlar þimdi mali 3-3.20 arasidqn aldý kucaða artýk en az 1-2 yýl maliyete gelsin diye bakarlar hani sýrada bekliyordu Almanya'da müþteriler AVM yi almak için hani nerede nerede😂 kar yok satýþ yok daha çok beklerseniz 3 yýldýr bunun her numarasýný bilirim diye boþuna uyarmadim 1.90 a gelince mesaj atýnca bu zahmet ordan alayým😂😂😂
Anlama özürlü arkadaþ, þu an dediðin fiyata gelebilir.Biz dedik ki eðer anlaþma,haberi düþerse bu fiyatlarda kalmaz.Do you anderstand..
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
100 bin tl m olsaydý yerdim bunu
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yahu evet tabi tabi almýsýn malý eline yukardan ncikin gibi batmýssýn hesabý anlasma haberi mi guldurme adamý %30 develuasyon olmus yabancýya daha da ucuz hale gelmis ve hala satamamýs sen hala anlasma diyorsun daha cok beklersin o haber birkerelik ti o haberle malý 3.30-3.40 dan bosalttý isi bitti ..ve tum hisseler yukarý %15-20 lik tepki vermis bu hala en dip fiyatlarda kalmýs ..1.90 a gelince mesaj atmayý unutma sakýn![]()
Yer Ýmleri