Twetter borsa spekülatörü ayhan öztürk de burada diyorlar. Maliyet 2.90 _ 3
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twetter borsa spekülatörü ayhan öztürk de burada diyorlar. Maliyet 2.90 _ 3
Faaliyet ve Satýþlar artmýþ sadece kar düþük bence iyi baþkasý için kötü müdür bilemem...
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandý. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz deðilim.
Charles Bukowski.YTD
Almanyada bugün çýkan haberin linki
https://www.hessenschau.de/wirtschaf...rkauf-100.html
bir kýsmýnýn google çevirisi Almanca bilen daha doðru çevirebilir..
Neckermann-Areal, Frankfurt'un en büyük ticari alanlarýndan biridir. Posta sipariþ þirketinin iflasýndan sonra bir Türk yatýrýmcý saldýrdý ve büyük planlar yaptý. Þimdi her þey satýlacak.
Volker Siefert tarafýndanNeckermann posta sipariþi þirketi çoktan gitmiþken, 2014 yýlýnda Türk Sinpaþ Grubu Frankfurt'un Fechenheim bölgesinde 24 hektarlýk bir alan satýn aldý. Ýþletim þirketi OSWE Gayrimenkul ile, o sitede bir uluslararasý ticaret merkezi oluþturmak istedim. Ama þimdi þehrin en büyüklerinden biri olan ticari alanýn satýþý baþlýyor.
Türk ticaret portalý businessht.com.tr'de þirket niyetini açýkladý. Orta vadede satmak istemediler, Haziran sonunda söylendi. Ancak þimdi birden fazla satýn alma teklifi olduðu için görüþmelere katýlmak istiyorsunuz.
Bekliyoruz. Bence þirketi satmak daha mantýklý. Piyasa deðeri kadar tapu harç vergi ödeyebilirler
Günaydýn arkadaþlar.Bugünü de 10 bin adetlik iþlemle kapatýrýz...Önümüzdeki hafta hareketli olabilir...Herkese iyi bayramlar..Keþke bayramda güzel bir haber gelse de,bayramý bayram gibi yaþasak...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
salt 2. çeyrek F/K 13,49.
potansiyel salt 2. çeyrek F/K 4,08.
6 aylýk F/K 8,43.
potansiyel 6 aylýk F/K 3,96.
F/K 1,85.
potansiyel F/K 1,79.
net karý %37 azalmýþ. esas faaliyet karý %16 artmýþ. hasýlatý %26 artmýþ.
yýlbaþýna göre özsermayesi %5 artmýþ.
kýsa vadeli borcu yok.
PD/DD 0,30.
kýsmen olumlu bilanço.ytd
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandý. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz deðilim.
Charles Bukowski.YTD
Örneðin turgg gayrimenkul þirketi bi arsasý var baþka hiç bisey gelir kira taþýnmazý yok. Þirket arsayý satsa %18 kdv ve tapu harç fiyatý. Piyasa deðerinin yarýsý. Onlarda kottan çýkýp þirketi satma planý var. Bu da öyle ola bilir. Yani
Yer Ýmleri