Originally Posted by
reisende
sahibini bilmeyenler atýp tutamýyor sngyo yu halka acýk diger gyo sirketiyle birlestirip insanlarýn parasýný buhar eden bunlar degilmi halka arzdan beri emlak sektorunun en iyi oldugu donemlerde dahi sngyo fiyatýný surekli dusuren bunlar degilmi 0.45 e kucuk yatýrýmcýmý dusurdu ..satýs olsa para kasada kalacak sanýyorsunuz haaaa guldurmeyin o parayý anýnda sngyo nun borclarýný odemek icin fýrýldak cevirirler srvgyo ya kalýr elde var 0 ..madem satýlcak niye yukselmiyor nasýl borsacýsýnýz beklenti onceden alýnýr gerceklesince satýlýr diye bir kural vardýr borsoda bu beklentiyi satýn alýyorda sanki ...haber geleli 2 ay oldu musteriler yogundu habere gore hani nerdeler nerdeler musteriler uzaya mý gitti

olan bu sahtekar patronlara kanýp 3.30-40 lardan alanlara oldu ..3 yýldýr hic yanýlmadým bu kagýtta yine yanýlmadým . fiyattan da anlasýldýgý uzere bu duzenbazlarýn her numarasýný ezberledik yýllardýr .borsa 84 000 ten 7000 ouan yukselmis bu hala en dusuklerde ..84 000 e dusmeden onceki 91 000 endeksteki 2.75-2.80 fiyatýna noldu ..ee endeks ayný endeks bu niye 2.42 ..duserken dort nala cýkarken yerinde kal..satýsmýs evet bi satýs var millete kakalama satýsý tepelerden onunda cok iyi yaptýlar .hadi kolay gelsin hissedekilere
Haklýsýn kardeþim,borsanýn adi patronlarýn ,zavallý küçük yatýrýmcýlarý sövüþleme yeri olduðunu unutmuþum...Ama inan ,,þu an bu hisse ben olmasa idim belki ,bu seviyelerde olmazdý..benim 22 yýlda alýpta kar ettiðim görülmemiþtir..ama almayý düþünüpte almadýðým hisseler 10 a bile katlamýþtýr.örneðin banvitin satým süreci baþladýðýnda 3.5 dan alma þansým vardý ,ama almadým.5,7,10 a gitti .10 liradan satýþ iþinin gerçekleþtiði haberi düþtü,birkaç ayda 30 lara gitti...yeþil 1 liraydý 36 ya gititii..ama sana þu noktada katýlmýyorum,para sngyo aktarýlýr demiþsin ,doðrudur olabilir...ama satýþ haberi düþünce anýnda o haberi vermezlerse ,hisse epeeyy yükselir..ama önünü týkamak için daha satýþ haberi düþerse ve de biz bu parayý sngyo a aktaracaðýz haberi anýnda düþerse o zaman yükselmez ...ha bir de 1.90 a hacimli gelecek ,hacimsiz mi...meselenin biri de bu..adam þu an 10 bin adet satsa,tabaný boylayabilir..ama orda kalýcý mý olacak,yoksa herzamanki gibi zýplayacakmý...1.90 dan 2,3 bin lotmu alabilecek.Yol gösterdiðin için teþekkürler.Kalbini kýrdýysam özür dilerim.Hakkýný helal et..Allaha emanet ol,esen kal...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri