Let me check
Printable View
SPK Yıllık Mutabakat Beyanı
nedir böyle bir şey çıktı önemli mi
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji3][emoji3][emoji3]
https://twitter.com/gpg_info/status/...287416832?s=21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tcd, gozde'yi agresif bir şekilde sattı bugün.
Eib hisseleri biri -0.5 digeri-1 israrla 2 sini tutuyorlar beklentileri neyse
Kapanış
https://twitter.com/gpg_info/status/...287416832?s=21
Sent from my iPhone using Tapatalk
EIC için yeni fiyatımız: 0.019459
Allah belanı versin [emoji35][emoji35][emoji35]
ZPC müthiş iş çıkartmış, maşallah
ZPC için yeni fiyatımız: 1,863689
Yarın EIC’e de yol vereceğim inşallah, böyle rezillik olmaz. 20 gündür tutuyorum, getirisi PPF’nin altında kaldı
TCD tahminim 2.5
Dün alım yapsaydık en az %2 ve üstü kar cepteydi.bugün alım yaptık.kısmet yarına artık
benim TCD tahminim 3,16 , gerçi son performansıyla biraz zor gibi ama temennimiz bu yönde :)
eski TCD olsa rahat 4 bile getirirdi.
zpe %2,47
kara geçtik çok şükür
TCD den bugün ben de >2 bekliyorum.
beni tebrik edin arkadaşlar istesen başaramazsın
portföye ılımlı hisse katayım diye 300k ile aldığım EIB ve TE3'ün ikisi de zarar etmiş gibi duruyor böyle bir günde
Burada bir arkadaş geçenlerde yazmıştı dedigine geliyoruz. Değişken fon almak çok mantıklı değil gibi.Borsa düşerken sağlam duramıyorlar, hatta hisse yoğun fondan bile fazla düşeni var. Borsa aratrken de yükselişe ayak uyduramiyorlar.Ne anladık o zaman değişken fon olmasından.
Tahmin
ACC1,87%
ACK3,10%
ADP3,27%
EID2,15%
FPH2,42%
GL12,60%
GMR1,96%
MAC4,40%
MPS2,33%
TAU3,52%
TCD1,70%
TKF2,06%
TTE4,66%
YDI2,44%
XU1002,43%
TCD'nin sonuncu olduğunu ilk kez görüyorum. Bakalım gerçek oranlar ne olacak.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FID için bugünkü TEFAS fiyatımız: 0,092882
FID için şu anki güncel fiyatımız: 0,093531
benim kaderimi paylaşmışsın. iran olayında tcd'yi satıp para boşta kalmasın diye EIB'ye girmiştim o gün borsa +4,5 yükseldi EIB 0,3 yükselmişti. hemen ertesi gün satmıştım.
bu oranlara göre +2,43 'te eksi getirmesi o fon'a göre normal.
EIB / EIC kardeşler kesinlikle alınacak / tutulacak fonlar değil.
İçinde %70-80 Hisse senedi bulunduran değişken fonlardan performans beklentim :kahkah:
her zaman tepeden sat ,hep dipten al , sürekli en yüksek karı yap, endeksteki düşüşlerde bile ne yap ne et kar et, endeks yatay giderken bile şapkadan müthiş performanslar çıkart.
Arıyorum bakıyorum inceliyorum böyle bir fon bulamıyorum, ama denemeye devam ediyorum, ya tutarsa hesabı, bazen her 10 denemede 1-2 defa tutturuyorum ama 8-9 denemem zarar yazıyor, satışlarda %10 komisyon veriyorum, sonuca bakıyorum kumarhanedeki gibi hep masa kazanmış.
Tefaş fon karşılaştırma sayfasından Değişken fonları açıyorum, 1 aydan 3 yıla kadar hep en yüksek getiriyi sağlayan, (5 yılda da 2. sırada olan) fonu inceliyorum, yok bu bile bana göre beceriksiz, yeteri kadar değişken hareket edemiyor, n'olurdu sanki trader bilgisayarlarına WARP sürücüsü takıp ışık hızında işlem yapabilseler, hatta zamanı büküp ,gün sonuna bakış atıp geri gelip ona göre işlem yapsalarda bize sürekli paracık bassalar.:vk:
Elinde ACC bulunduranlara metanet ve sabır diliyorum.
BİST ne zaman günlük +2 ve üzeri yapsa bu fon eksi geliyordu.
Bakalım ne olacak.
Bu gece saat 00.00'da Trump'ın azil oylaması var senatoda.
Ve azil talebi reddedilerek süreç bitmiş olacak.
Bu belirsizlilğinde ortadan kalkmasıyla Trump Kasım seçimini de garantileyecek.
Piyasalar bunu olumlu algılar.