Elimzdekinin peşindeler adam buralarda tuttukları sürece elimizdekini artırıyorum uyanır belkı yakında.
Bu fiyatlardan benden mal çıkmaz
Printable View
bugün 200 kapatacağına sevineceğimi hiç düşünmemiştim..
https://i.hizliresim.com/xKPXoN.jpg
https://i.hizliresim.com/7RGlvS.jpg
Yatirim finans aldigini city gonderecektir, merryde guzel lot cevirdi ama is bankasi tahta yapiciydi bugun.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 yildir sermaye artisi yapmamis patronlarimiz borsadaki en durust adamlar yada paraya ihtiyaclari yok cok yakinda piyasa bunu fiyatlar piyasa degeri bunun 10 kati olan ve kasasinda 500 bin tl si olmayan sirketlerden kacanlar yakinda ususurler guzel gunler yakindir.
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seviyeli paylaşım için burada yazan yatırımcıları kutluyorum. Ben geleceğin parlayan yıldızına yatırım yaptım. 2021 güneş gibi doğacak inş. Ytd
Haftalik akd ve takasimiz arkadaslar,
Bu forum diger forumlara benzemez cunku burda kotu niyetli insanlar ve yaniltici bilgiler degil aydinlatici fikirler tahminler paylasiliyor bende cok seviyorum bu foruma yazmayi.
https://i.hizliresim.com/ItWu5G.jpg
https://i.hizliresim.com/imnXVM.jpg
https://i.hizliresim.com/TXbDR7.jpg
Sermayesi eriyen eminiş ambalaj yüzde 1649 yapıyorsa temapol için çok şey mi istiyoruz. Ytd
Son bir kac yilini ozetlemek gerekirse firmanin;
1-Kirada uretim yapan sirketimiz kendi arsasini satin aldi.
2-Kendi kaynaklari ile eski fabrikanin 3 kati buyuklugunde yeni modern bir fabrika yapti.
3-Yeni fabrikaya kurulmak uzere uretim bandi aldi.
4- center glas firmasinin %50 hissesini satin aldi ve sirketin %100 temapolun oldu.
5- Temapol bagli ortakligi olan center glass firmasini gecmis karlari ve nakit para aktararak sermayesini artirdi.
6-Yeni fabrikada iki sirketi tek cati altinda topladi.
7- Eski fabrikanin 3 kati buyuklugindeki bina iki sirkete yine yetmedi icradan depo satin aldilar.
8-Fabrika binasi sat geri kirala yontemi ile satildi ve tekrar kiralandi,daha sonra ayni sey makineler icin yapildi ve sirket bu yontem ile ucuza kredi ve bazi vergi avantajlarindan faydalandi.
9- 2019 yili kari uretimden gelen kar ve 8 madden kaynaklanan islemden dan dolayi net karimiz rekor ile kapandi.
10-Yeni fabrika catisina kendi uretiminde kullanmak uzere yaklasik 1 milyon dolarlik yatirim ile gunes enerjisi ile elektrik uretmek icin yatirimini tamamladi,bence elektrikte uretiyorlar ama resmi evrak isleri bitmedigi icin kap haberi gelmedi.
Son 3 yili kisada ozetlemeye calistim arada atladiklarim bile olabilir bahsettiklerimin hepsi kap haberlerinden okuyabilirsiniz.
Tşk ederim İsmail bey bilgiler için yalnız burası enteresan bir borsa üç bey kodomanın elinde şirkete bakan kim ki herkes vur kaç derdine düşmüş. İnş hakettiği yere gelir
Ne kadar kaliteli bir hisse olduğunu gösterdin şirket mükemmel olsa nolcak biz yatırımcıları korumadıktan sonra
Borsa kumarhane olmuş ismail bey kar etmeyen bir çok hisse 10 katladı biz yatırımcı napsın güvendik buna borsa düşerken başı çekiyor.
yatırımın matırımın hıc bır onemı yok adamlar ıstedıgnı alıp goturuyor ıstedıgını çakıyor hale bak.
En güzeli borsayı bırakmak
bırakıyorumda lanet cekıyor arada gelıp tokatalanıp gıdıyorum..
Bütün yan kağıtlar taban yada tabana yakın tabı dediğiniz gibi onların hepsi 3 yada 5 kat artmış kagıtlar tmpol ise grafigine bakarsanız , bıst 100 dışı değil sankı bıst 30 kagıdının grafıgı gıbıdır bununda bır sebebı olmalı bence ben inanıyorum zaman sadece ani kararlar vermeyi sevmem portfoyumdekı hısslerınde hepsını bır hıkayesı var o yuzden borsa yonunu yukarı döndüğünde hikayesi olanlar daha hızlı eski fiyatlarına gelecektir geçmişte çok tecrübe ettim bunu.
Tabanda ne kadar satış var ismail bey
en sonunda cezayıda aldılar..
ben varya harbı gerızekalıyım bastan berı soyluyorum burda tehlıkelı kagıt bılmem ne 11 gıtmezse 10 u salarsa düşer müşer burda laf anlatmaya calıısyorum ama kendım bıldıgım şeyi yapmıyorum.sınır sıstemımı bozdu lanet kağıt..
Dağ fare doğurdu. Pandemi döneminin kar eden şirketi en önde düştü. Satmaya ne meraklı varmış. Allah sonumuzu hayır etsin. Patron iyi bak hissene...
Ne lanet kağıtmışın be
Ne verdinki neyi geri alıyorsun.yazıklar olsun,sağlamsın diye sana yapacağımız yatırımı en dandik hisseye yapsak 1e 2-3 kazanmıştık..
değerli arkadaşlar,
sanal alemde kağıt pazarlamacılarına dikkat edin,
zerre kadar merhametleri yoktur.
Güzelde o 157 hisse nerelere gitti kimbilir nerden düştü bekliyoz aylardır borsa çıkarken gram eşlik etmedi düşerken taban oldu sistemimiz bundan
Borsa nın ve hisslerin tadı yok ben kendı tecrubemı paylaşıcam sizde ıstersenız kendınızınkını;
Daha önce debahsetiğim gibi benım takıp listeme her hısse giremez girende mınumum 1 yıl durur ve muhakkaak bır hıkayesı vardır.
Örneklerie gelince;
1. Sırada DURDO var hissede maliyetim 2-TL listemden hiç çıkmaz portföyümde hep az yada çok hep vardır, son yıllarda çok büyük yatırımlar yaptı ve yatırıma devam edıyor hise fiyatı 25 tl den döndü ve şuan 21-tl lerde.
2.TMPOL yenı fabrıka kurmaya başladığını duydugumda takıbıme aldım ilk malıyetım 2,80 ler. arkasında çok güzel yatırımlar yaptı taş üstüne taş koydu yatırmları devam ediyor.
3.Beyaz hissesi takibime 3.50 ile girdi ve sebebi geçen yılkı fiyatında olması ve normal pazar için bilançoda devreden kdv sorununu çözdüğünü düşünüyordum şuan 15 tl ile zirve yaptı şuan 9 tl civarlarında.
4.Kiler GYO ilk maliyetım 5.80 şirket borçlarının %95 kapattıgında takıbıme girdi, bir işlerin peşinde oldugunu anlamıştım, ve ben tüm hafta topladıktan sonra cuma aksaşı %400 bedelli açıkladı ve arkasından tavan serileri. biraz şansta vardı tabi ama dedimya takip çok önemli kap haberlerini
5.Flap ilk maliyetım 4,60 Beyaz hissesinde kar realize ettim ve ekürisi flap vardı beyazın yukselişine kayıtsız kalmayacagını bılıyordum.şirket zararda ciro berbat ama ne önemi var bir rüzgar var borsada beyaz ile sahıplerı aynıydı ve 4.60 flap aldım 8 TL ile yakın zamanda zirve yaptı.
İşin özeti uzattıkça uzatırım bu örnekleri;
Daldan dala konar gibi hisse almam listemdekı hısseler arasında para döner bazen sattığımı daha yüksk fiyattan aldığım da olmuştur ama sonra yien kar a geçmişimdir. Daha önce yazdım forumda tmpol de 4 saatlık grafık çalışıyor buna göre alım satım yapabilirsiniz bende yapıyorum çünkü.
son 2 yılda zararda hisse satmadım dostlar yarın ne olur bilmek zor herkese bol kazançlar
önümde 10 kagıt ver hepsı yesıl bu daha kırmızı.tepkıyı bıle zor verıyor.duserken en öndeydı hayret edıyorum.