Sermayesi eriyen eminiş ambalaj yüzde 1649 yapıyorsa temapol için çok şey mi istiyoruz. Ytd
Sermayesi eriyen eminiş ambalaj yüzde 1649 yapıyorsa temapol için çok şey mi istiyoruz. Ytd
Son düzenleme : hujman; 25-10-2020 saat: 23:01. Sebep: Yanlış
Son bir kac yilini ozetlemek gerekirse firmanin;
1-Kirada uretim yapan sirketimiz kendi arsasini satin aldi.
2-Kendi kaynaklari ile eski fabrikanin 3 kati buyuklugunde yeni modern bir fabrika yapti.
3-Yeni fabrikaya kurulmak uzere uretim bandi aldi.
4- center glas firmasinin %50 hissesini satin aldi ve sirketin %100 temapolun oldu.
5- Temapol bagli ortakligi olan center glass firmasini gecmis karlari ve nakit para aktararak sermayesini artirdi.
6-Yeni fabrikada iki sirketi tek cati altinda topladi.
7- Eski fabrikanin 3 kati buyuklugindeki bina iki sirkete yine yetmedi icradan depo satin aldilar.
8-Fabrika binasi sat geri kirala yontemi ile satildi ve tekrar kiralandi,daha sonra ayni sey makineler icin yapildi ve sirket bu yontem ile ucuza kredi ve bazi vergi avantajlarindan faydalandi.
9- 2019 yili kari uretimden gelen kar ve 8 madden kaynaklanan islemden dan dolayi net karimiz rekor ile kapandi.
10-Yeni fabrika catisina kendi uretiminde kullanmak uzere yaklasik 1 milyon dolarlik yatirim ile gunes enerjisi ile elektrik uretmek icin yatirimini tamamladi,bence elektrikte uretiyorlar ama resmi evrak isleri bitmedigi icin kap haberi gelmedi.
Son 3 yili kisada ozetlemeye calistim arada atladiklarim bile olabilir bahsettiklerimin hepsi kap haberlerinden okuyabilirsiniz.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri