evet arkadaşlar piyasa hareketli geçti umarım 3.5 yollanmışsınızdır
Printable View
evet arkadaşlar piyasa hareketli geçti umarım 3.5 yollanmışsınızdır
Hocam selamlar arçelik için ne dersiniz alan sağlam alıyor gibi
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Karel bilançosu geldi. Her kafadan bir ses çıkıyor. Fikriniz var mı? Yoksa bilançoya takılmadan devam mı edeyim.
Bakan Albayrak ayrıca "Finansman kredi destek paketleri, konutta Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en uygun maliyetli uzun vadeli, farklı paketler olacak" ifadelerini kullandı.
#aksgy #agyo #akfgy #akmgy #algyo #avgyo #dggyo #dzgyo #ekgyo #hlgyo #ıdgyo #ıhlgm #ısgyo #trgyo #srvgy acaba yarın nasıl bir gün olabilir ? :)
Çok teşekkür ederim, emeğinize sağlık.
benim hisseler belli ozgyo.aksgy.ihlgm.dzgyo.trgyo.ygyo.yyapı... YTD
Hocam Kafein bilanço açıkladı yorumlayabilir misiniz
Araci kurumlar iyi satis verdi bugün
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GARAN olmadan Borsa gitmez.
Sıra bankalara geldi
Celik comak hocam zoreni satmamistiniz umarim:)
Anelenin bilançosu gelmiş, güzel görünüyor. Değerlendirmenizi paylaşabilir misiniz hocam,teşekkür ederim.
Sevindim hocam bol kazançlar
OSTİM çok güzel kar açıklamış ve en güzeli karın hepsi esas faaliyet karından geliyor!
DÖNEM NET KÂRI VEYA ZARARI
16.883.422,03
1.ygyo
2.yyapı
enterasan bir gündü yarın nasıl olacak merak ediyorum ..hedefim gercekleşmedi endexste yarın artık gercekleşirmi bilmiyorum :) herkez düzeltme bekliyor bende bekliyorum..haziranın ilk haftası yada 2 ci haftası bekliyorum derinliğini hafta sonu paylaşacağım.. kendi hesabıma göre bu aarada metro beni üzdü bu gün vedalaştım 1.42 drenç geçilmedi normalde geçilmeliydi ..blanço berbat bu arada neden kırılmadığı aşikar
Hocam merhabalar. Size bir sorum olacaktı. DYOBY bugün bilanço açıkladı. 7.3 milyon TL kar etmiş ama pek sevinen olmadı. ilginç birşey oldu bugün. Saat 12 gibi ekaiden devre kesici yedi. Bir saat sonrada bilancosu açıklandı. Buda yetmezmiş gibi -%3.5 kapattı. Sizden ricam bilanço iyi mi? Ayrıca sn çelik comak hocamdan da teknik açıdan fikrinizi alabilir miyim? Teşekkürler şimdidenSM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın haftayı uyuz geciren aygaz hareket edebilir ..YTD
ozgyo cok baskılanıyor internetciler yüzünden artık hızlanması lazım YTD Bekliyorum
SAMAT takipteyim.
tgsas günlükte yarın takip edeceğim YTD cuma günleri çimentolar genelde hareket eder..
Gusgr hakkinda yorumunuz nedir hocam
Deniz gayri menkulda bugün iyi oyun oynandı. Deniz yatırımdan 400 bin lot satış geldi.
Otobüs çarptı.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi