yurd dışı uçmuş sıra bizde benim endexs hedefim gercekleşebilir kısa düzeltme sonra olacaktır.belli başlı hisselerimiz takip devam edecektir
yurd dışı uçmuş sıra bizde benim endexs hedefim gercekleşebilir kısa düzeltme sonra olacaktır.belli başlı hisselerimiz takip devam edecektir
gsray.metro.cemaş.ıeyho.ygyo.yyapı.ostim.ozgyo.ıhl gm.tektu.sılvr. ve bir cok hisse yarın artı açacak bayramdan sonra gyo sektörü baya bir canlı olacak gibi ucuz yollu şirketler pirim yapacaktır..bazıları boş beleş hisse diyebilir ..ama boş beleş zamnlarını geride bırakacaklar izleyip hep birlikte göreceğiz YTD
iyi geceler cümleten arkadaşlar
Hocam ygyo ve ieyho bu hafta hareketlenir mi dusunceniz nedir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Çelik hocam bir çok gyo şirketleri eski seviyelerine geldi.Ancak Ozgyo bir türlü performans sergileyemiyor. Sizce sebep nedir.? Veya bir beklentimi yok bu hissede..Görüşünuzu alabilirmiyim. Şimdiden tsk.ederim hocam
Hayırlı akşamlar hocam.kısa vade için aldığım KCHOL bügün karla sattım.hocam OSTIM,TKFEN VE MAALT teknik olarak hangisi bir adım önde.teşekkürler
Çelik hocam merhaba! Koç Holding ve Aksigortayı orta ve uzun vadeli olarak yorumlayabilir misiniz?
Yer İmleri