Bankada %02 değil mi vergi
Printable View
Serbest piyasa da bile pazarlıkla çok seri karar vererek , +1 , 1,5 yukardan bozabiliyoruz. Sürekli işlem yapınca bakışarak bile anlaşır oluyoruz.
tek sıkıntı yüklü döviz bozdurunca parayı en yakın banka şubesine taşımak çok külfetli ( riskli ) oluyor. O nunda tedbirini aldık.
Binde 2 şu an kambiyo vergisi.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki bankadan dolar aldım. İkisinde de binde 2 kesildi. Bir hafta içinde olduysa bilmiyorum
RTE ye bakarsak. %1 altinda olur artış. Daha yeni 475 artırdık bu faiz lobisi her isteyince verirsek ülkeyi yönetemeyiz diyecektir. Dünyada bu kadar düşük faiz varken birde pandemi de bunu yaptırmayabilir
Bu doları satanlar bakkala mi satıyor. Bankada satan yok.
Sağlık Bakanı Koca: (Kovid-19) Kimsenin toplumun umutlarını tüketecek ve karamsarlığa itecek yorumlar yapmaya hakkı yoktuR
Sağlık Bakanı Koca: Biz hasta sayısını vaka sayısından bağımsız olarak açıklıyoruz. Oysaki birçok ülke açıklamıyor. Dolayısıyla hangi ülkenin hastası daha çok bilmiyoruz
Bakan Koca: "Üzülerek görüyorum ki, bazı siyasilerimiz, gazetecilerimiz, sivil toplum örgütlerinde görevli arkadaşlarımız eleştiri adı altında mücadelemizi sekteye uğratabilecek değerlendirmeler yapmaktadır."
Fatih Altaylı: "Bakan’ın 11’inde gelecek dediği aşılar muhtemelen geldi ama bizim aldığımız aşının 3. Faz çalışmaları henüz açıklanmadığı için aşı 'resmen' kimseye yapılmıyor. Fakat pek çok kişiye 'el altından' aşı yapıldığını biliyor, duyuyoruz"
ttb bugüne kadar ne söylediyse ya yalanladılar ya sustular hatta terör örgütlerinin elinde dedilerAlıntı:
Bakan Koca: "Üzülerek görüyorum ki, bazı siyasilerimiz, gazetecilerimiz, sivil toplum örgütlerinde görevli arkadaşlarımız eleştiri adı altında mücadelemizi sekteye uğratabilecek değerlendirmeler yapmaktadır."
ama ttb nin tek yanlış veya yalan açıklaması olmadı
hepsini sayın bakan bile sonradan açıkladığı verilerle dolaylı yoldan doğruladı.
Mesela ben bir sey 4.80'e dusecek desem, sonra da o sey 8.50 olsa, bir daha yazmaya utanirdim.
Corona virüsün İngiltere’de mutasyona uğraması sonrasında Türk Hava Yolları, İngiltere ve Hollanda uçuşlarını 48 saatliğine durdurdu / Sözcü
Mutasyona uğrayan koronavirüsün İngiltere haricinde Hollanda, Danimarka ve Avusturya'da da tespit edildiği ortaya çıktı/ Yeni Şafak
Sağlık Bakanı : Koronavirüsün mutasyonuyla İngiltere'de bulaş hızının arttığı bildirilmiştir. Cumhurbaşkanımızın talimatı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın koordinasyonu ile tedbiren; İngiltere, Danimarka, Hollanda ve Güney Afrika'dan ülkemize olan uçuşlarda geçici durdurma kararı alınmıştır. / Son dakika
Çin Aşısına Perinçek de Güvenmiyor: Amerikan Aşısı Olacağım
https://twitter.com/TamgaTurk/status...10202086207489
Perinçek ironi yapıyor. "Güvenmiyor" o siteninin fikri.
Haberin ilk ağızdan kaynağı burası. https://twitter.com/Dogu_Perincek/st...04920333369347
Sizin Dr.olduğunuzu biliyorum. Sizin tercihiniz hangi aşı olurdu?
Konu netleşecektir. Bu arada ingilizleri takdir ettim. Adamlar karantinada neden vaka sayısının belli bölgelerde düşmediğini merak edip inceleyip bu sonuca ulaşmışlar. Kendilerine ticari zarar vermesine rağmen uluslararası toplumla paylaşmışlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağlık Bakanı : İngiltere kaynaklı mutasyon riski üzerine alınan tedbirler kapsamında halen yolda olan uçuşlar için tüm yolculara test yapılacak ve karantina kuralları uygulanacaktır. Tedbirler tam koordinasyonla yürütülmektedir.
Davutoğlu’ndan Kanal İstanbul’la ilgili dikkat çeken Çin iddiası
Son dönemde Çin’e dönük özel bir kayırmacı ve hiçbir sorgulama olmayan bir yaklaşım olduğunu belirten Davutoğlu, "Çin ile ilgili beklenti Kanal İstanbul’un yapılması üzerine bir kaynak gelecek şeklinde hatta Kanal İstanbul yakınlarında belli alanların Çin’e bırakılarak bunun yapılacağı gibi tezler işlendi ki; bu ulusal egemenliği de ekonomik rantabiliteyi de yok eder" dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...diasi-6175754/
Hiç şaşırmayız olursada
Suudi Arabistan tüm uluslararası uçuşlarını bir hafta askıya aldı.
İskoçya'da çalışan Türk bilim insanı Dr. Müge Çevik, İngiliz yetkililer tarafından açıklanan bulaşıcılık oranının laboratuvar deneylerine değil, modellemelere dayandığını açıkladı.
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/ko...klama-41693844
Ilk kez cok sasirdim.
Cok buyuk bir oyun bu.
Dunya nufusunu azaltmaya yonelik bir oyun.
Once siyahlar, sonra yaslilar, sonra muslumanlar seklinde yok etme oyunu.
Son 3 gunde gorulen muthis mutasyon haberleri, labratuvar deneyi degil, modellemeymis.
Bu Dr.Müge'yi bu hafta icinde isten atarlarsa, tamam diyecegim.
"Metin Özkan isimli ömründe Türkeş'le hiçbir şey paylaşmamış adama sorar mısınız Seval Türkeş 5 yıl boyunca her gün hapishane kapılarında Alparslan Türkeş'i beklerken Devlet Bahçeli ve Metin Özkan neredeymiş?! Bahçeli Türkeş'in tutukluluk yıllarında Türkeş ile kaç kez görüşmüş!
Türkgün gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ı hedef alan Türkeş, Seval Türkeş'in Kılıçdaroğlu ile görüşmesini eleştirenlere şu sözlerle yanıt verdi:
Yıldıray isimli şahsiyetsiz fino; Türkeş'in bir ömür yanında olan eşi SEVAL TÜRKEŞ ve biz, tutukluluk yıllarında her sabah 5'te kalkıp Mamak kapılarında beklerken, sen ve anan evinizde uyuyor sen de oyuncaklarınla oynuyordun! Bilge liderin ve Semih iti de evinde yatıyordu!
https://cumhuriyet.com.tr/haber/alim...irecek-1800201