Sayfa 202/996 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yarın sabah satıcılı bir açılışla ürkütme operasyonu , takiben aniden 7,74 lere doğru bir tepki bekliyorum. Olur yada olmaz . Ama yakaladığım yerden yapıştırayım diyorum. Dolarla maaş almıyoruz, dolarla ne işimiz olur ki ; ayçiçek yağı bile dolar düşerken füze gibi yukarı gidiyor.
    Yıl sonu düşük döviz bilançolarda daha iyi gözükecektir. Ama döviz kuru piyasa yapıcısı değilsen tahmin edilebilecek bir şey değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2. İki bankadan dolar aldım. İkisinde de binde 2 kesildi. Bir hafta içinde olduysa bilmiyorum

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İki bankadan dolar aldım. İkisinde de binde 2 kesildi. Bir hafta içinde olduysa bilmiyorum
    30 Eylül’de yüzde birden, binde ikiye düşürüldü.
    Halen binde 2 uygulanıyor.

4. RTE ye bakarsak. %1 altinda olur artış. Daha yeni 475 artırdık bu faiz lobisi her isteyince verirsek ülkeyi yönetemeyiz diyecektir. Dünyada bu kadar düşük faiz varken birde pandemi de bunu yaptırmayabilir

5. Bu doları satanlar bakkala mi satıyor. Bankada satan yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İki bankadan dolar aldım. İkisinde de binde 2 kesildi. Bir hafta içinde olduysa bilmiyorum
    Özür dilerim yanlış bilgi için dostum. Binde 2 imiş. Evraklara baktım şimdi. ben satışta piyasa da +1 , 1,5 a verince vergisiz almış gibi olduğumdan.

Sağlık Bakanı Koca: (Kovid-19) Kimsenin toplumun umutlarını tüketecek ve karamsarlığa itecek yorumlar yapmaya hakkı yoktuR

Sağlık Bakanı Koca: Biz hasta sayısını vaka sayısından bağımsız olarak açıklıyoruz. Oysaki birçok ülke açıklamıyor. Dolayısıyla hangi ülkenin hastası daha çok bilmiyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakan Koca: "Üzülerek görüyorum ki, bazı siyasilerimiz, gazetecilerimiz, sivil toplum örgütlerinde görevli arkadaşlarımız eleştiri adı altında mücadelemizi sekteye uğratabilecek değerlendirmeler yapmaktadır."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 202/996 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •