Ýki bankadan dolar aldým. Ýkisinde de binde 2 kesildi. Bir hafta içinde olduysa bilmiyorum
RTE ye bakarsak. %1 altinda olur artýþ. Daha yeni 475 artýrdýk bu faiz lobisi her isteyince verirsek ülkeyi yönetemeyiz diyecektir. Dünyada bu kadar düþük faiz varken birde pandemi de bunu yaptýrmayabilir
Bu dolarý satanlar bakkala mi satýyor. Bankada satan yok.
Saðlýk Bakaný Koca: (Kovid-19) Kimsenin toplumun umutlarýný tüketecek ve karamsarlýða itecek yorumlar yapmaya hakký yoktuR
Saðlýk Bakaný Koca: Biz hasta sayýsýný vaka sayýsýndan baðýmsýz olarak açýklýyoruz. Oysaki birçok ülke açýklamýyor. Dolayýsýyla hangi ülkenin hastasý daha çok bilmiyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca: "Üzülerek görüyorum ki, bazý siyasilerimiz, gazetecilerimiz, sivil toplum örgütlerinde görevli arkadaþlarýmýz eleþtiri adý altýnda mücadelemizi sekteye uðratabilecek deðerlendirmeler yapmaktadýr."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri