Sen bu ziyayı arastır herşey bunun elinde ziyayi tanidiğinda bazi şeyleri çözeceksin.
Printable View
Ya bana ziyayi anlatma para babası ama mucevhere muceffer diyen diyen bir adam :) para bol olunca binaların şekilleriyle ziya yazan bir adam. Ama yine de adam gibi bir adam, bana başka bir şey söyle o konuları bir yıl önce konuşmadık mi burada biz kamil abiyle çok geridesin çok.
Boşuna stres yapmayın. Geçmişte olduğu gibi patronla ortak bir vali operasyonu olmaz ise işimiz zor. Belli ki birileri patron istemeden mallanmış adamda ona inat tutuyor. Patrona karşıda kimse burada işlem yapmaz, malın çoğu onda. Bir sabah milyon lotlar el değiştiriyor şeklinde hacimle uyanırsak demek ki anlaştılar patron malını devraldı derim. Ancak ondan sonra grafik işler teknikçiler iş yapar hale gelir. Bu arada bizim paramız pul oldu Allah bunlara yedirmesin
Bu bist hareketini de geçiştirdi. Düzeltme gelse 2.40 da bulur kendini artık. Bir de dobur a bak. Çöp hisse operasyonla nerelere geldi
113 milyon %50 sini boyayı japona sat 2.1 dolardan holdigmisin sen polho şimdi 180 milyon dolarla hırsızlar bunlar başka bisey degiller hep bu ziyanın pislikleri bunlar bu adam parasıyla bunlari oynatiyo milyar getirisi olcak projeyi yıllarca oyaladı dolar 4 katladi sözleşme yapalı şimdi 4 katı nasıl kazanacaksin bu evlerden her daireyi 3 milyondan satman lazım ki karşilasin satabilirse bu polhoda ederini almiş olsun buda olmayacağına göre tek yer kaldi parayi kurtaracak?????
Açtı ağzını yine bizimki. Dolar 13 olur artık yine
Belki o kadar mantıklı sebebi var ki kıytırık bir kağıdı düşünecek değil kaç para bagliyacak oraya ve kaç lira kaldıracak konuttan... Polhodan zaten istediği kadar istediği zaman kazanır ama oranın hikayesi biterse bir daha kazanamaz değil mi? Ama yine diyorum o bence borsa için değil başka şeyler için beklemede konut işi reklam işidir. Ne kadar iyi makyaj o kadar talipli
Üstad bazı şeyleri kaçirdilar artık malum istanbulda satılik konut sayisi 2 milyonu gecti öyle kolay degil 2 veya 3 milyona ev satmak toki degilki bu taksitle versinler sayısida az degil bu konutların 1veya 2 senede olsun bitsin proje başlasa bile 2 yıl insaat sürer altyapi surer satiş kaç yil surer belli değil vatandaş da artik konuta yatirim yapmiyo bu uçuk fiyatlardan konut alip prim yapmasini beklemiyo bu iş uzun sürer diyebilirmiyiz.kimse yatirim tavsiyesi olarak almasın kendi bildiginizi kendiniz yapın.
Trabzon limanı 108 milyon dolar,Akdeniz port 140 milyon dolar ise poliport ne kadar eder? Şuan hisse değeri ancak limanın ksrşılığı, gerçek işi boya ve kimya , arsa işleri hepsi yok hükmünde. Bu böyle ne kadar gider bilemiyorum. Yinede bu fiyatlarda tl de kalmak mı dolar almak mı diye düşümmek yerine bu potansiyeli olan şirkete ortak olmak daha mantıklı geliyor. Ytd
Yıllık bilancoyu görmek (görmem) lazım 3. Çeyregin son günü yanlış hatırlamıyorsam (hatalıysam düzeltin) Euro 10.30 gibiydi. Şimdi durum malum (14) bu durumda surasi bu değer burasu bu değer demek yanlış olur. Yabancı yükümlülükleri iyi takip etmek lazım. Beyler yanlış anlamayın %40 ile %50 arası bir kur artışı olabilir yıl sonu bilançosunda. Öyle kolay bir şey değil.
Bilanço bizim borsada işin senaryosu kılıfıdır. Üç kuruşluk şirketler , borç içindeki firmalar 5e 10 a katladı istedilermi götürürler çıktığı yerdende düşürmezler. Ederi olan firmayıda sürüm sürüm süründürürler neler gördük hele son 2 senede…
Geçen yıl tonu 1450 lira olan kömürün tonu 4500 lira olmuş.
Haberin olsun tahtacı taşıdığın malın maliyeti yok mu?
Her kademeye yigmislar satışi bist eksi olmadan eksi 1 oldu iyigünler
Moralinizi bozmak istemem ama kağıt kışlağına geri dönmek istiyor sanki.Bu boyanın hammaddesi toprakmıdır nedir gözü devamlı torağa bakıyor.Alırken uyarmışlardı yan kağıt bulaşma diye.En güzeli takibi bırakıp unutmak.Bir gün sırası gelecektir mutlaka.
Adi hırsizlar 176 milyon dolar degerine bak borsa nerde dolar nerde 2.1 dolardan sattı boyayi 3.5 tl idi dolar boyayi sattiginda 3 katladi dolar nasil bir hirsiz bunlar anlatilamaz haram zikkim olsun boyanin bugun yarisini daha satsalar holding degeri yapar heryerinizden pislik akıyo.
Tahtacı düşerken ne güzel veriyorsun, alırken nerdesin be orspuuuevladı sana insan diyeni s2m
Oldu piyasa degeri 174 milyon başka holdingler degerine deger katıp geri alim yapiyo bir akılli bunlar sasa gibi sirket 2 liradan giderek piyasa degeri 50 milyara yaklasti bunlar patron degilde ne adam firmasini ucuruyo bizdekiler seyirci 200 tane tank .kocaman liman .kimya fabrikasi.dow %40 ortakliğı .yunanistan fabrika .şark .arsa .japon ortakliği boya fabrikasi derken daha ne olsun .aldığın teşvik ne olcak onuda sormak lazım işte türkiyede holding böyle yönetiliyo .
Dolar düşer bist düşer omicron varyantı bize girer hadi hayırli olsun iyi günumüz olmadiki normal olacaği bu.
Birazda sövelim uyandı galiba
Yok be yanlış alarm Dyo gidiyorda onun arkasına takılmış. Zaten karektersiz bi seferde kendin bişi yap
Şeytan sat alttan alırsın diyor. Ortada hiçbirşey yok hikayeden dyo gazıyla artislik yapıyor diyor. Ama işte o sattığın andan sonraki stres ve gitmesi durumundaki pişmanlık tutuyor beni :)
Bazıları artik yazılanlari görüyo galiba hadi hayirlısı olsun bugünku kazanç
Bu ne ya hiç bilgi akışı yok kimse kalmadı polho forumunda
1 dolar 13.4024 boyanın %50 si 2.1 dolara satıldi 2017 yılinda 2.1 =26.8048 T.L kim uyanik bunlarmi japonlarmi hissenin fiyatı 3.13 bedelsizide %100 eklersek 1.05 DOLAR KİM KİMI KANDIRDI.
Sasa gibi kağıdın degeri 50 milyar türkiyenin sanki enbüyuk bankası bu bir şirketse digerleri hodingler ne
Bist 2.50 ARTI polho =0 BİSTİN BURDAN İNDİĞİNDE SEYREDİN 😃😃
Yakın çevremde borsa ile ilgilenen veya ilgilenmeyen tüm arkadaşlarım coin piyasasına girdiler. Borsada olan arkadaşlarımın tamamı borsada 1 kuruslarını bile bırakmadılar. hicbir temeli hiç bir tekniği olmayan sanal parada sadece bir birlerinden isimlerini duyduklari hatta isimlerini bile telaffuz edemedikleri coinleri aldılar o coinlerden hiç artmayani bile TL bazında dolarin yükselişinden en az %50 yaptı.
Ben ise onlara şu günlere kadar hep coin piyasasının saçmalığıni anlattım ama artık adamlarin yanında tek kelime bile edemez oldum :) adamlar benle açık açık dalga geçer oldu. Piyasanın p sini bilmeyen 1.05 ile 1.50 nin aynı şey olduğunu dusunenlerin bile hepsi başıma ekonomist oldu. Artık şuna inanıyorum adamlar benim saf ve para yönetimi konusunda bilgisiz olduğumu dusunuyorlar eminim. Dün hatta inanın benim durumuma uzuldukelrini (aslında bennonalrinngeleceklerine üzülmem gerekirken) düşündüm sanki yardım amacli gel artık sende yeter artık çektiğin dediler. Dedim ki ben asla o piyasaya girmem en son gelirsin bizlerdekileri bizden daha yukarıdan alırsın deyince ufak bir tebessumle konuyu kapattım.
Temel bey bence Coinler er ya da geç düzeltmesini yapıp 2-3 yıl karanlığa gömüleceği gün gelecek. Çünkü saadet zinciridir hala bana göre. Arada yenileri sağmak için yükseltmeleri ve müşteri geldikçe o seviyeleri korumaları lazım. Düzeltme elbet gelecek. Para transferi hala çok pahalı. Muazzam enerji gidiyor. Satoshi enerji kısmını hesap edemedi. Bu yüzdendir ki bitcoin doğasını gereksiz onaylamalara boğdu. Kullanıcıların çok daha arttığı, para transferinin çok daha yoğun olduğu bir sistem yürümez. Belki bankalara mahkum değilsiniz ama coin borsalarına mahkumsunuz bu sefer de. Ben coin dünyasına inanmıyorum. Bugüne kadar gelebilmesinin sebebi kara para aklamada kullanılmasıdır. Yoksa saadet zinciridir, küresel kumar masası hırsızlığıdır. Bunlar kendi fikirlerim. 10 yıl sonra göreceğiz doğruyu :)
Subliminal mesaj veriyorsunuz? Polho yine mi düşcek?
Bunlar arsaya ev yapcak yabanci gelcek bir senelik kazanciyla lüks daireye sahip olcak gülermisin ağlarmisın .
2020 yılı arsaya deger biçilen fiyat 248 milyon 173 dönüm bunu 1 dönüm olarak satsa 1milyon 430 bin tl bir dönüm yerde size bir daire veecekler siz kaç daire yaparsiniz bir dönüme ?yatırim tavsiyesi degil herkes kendi kararını kendi versin.
biliyorum çok şey konuşmak istiyoruz yazıp çizmek ama en güzeli tahtacının konuşması kendisini keyifle izliyoruz :)))
Böyle hergün %2-3 koya koya git bize yeter :) bu arada dökülen oldu mu merak ediyorum. Realiter vardı alıp satan.