Ya bana ziyayi anlatma para babası ama mucevhere muceffer diyen diyen bir adampara bol olunca binaların şekilleriyle ziya yazan bir adam. Ama yine de adam gibi bir adam, bana başka bir şey söyle o konuları bir yıl önce konuşmadık mi burada biz kamil abiyle çok geridesin çok.
Boşuna stres yapmayın. Geçmişte olduğu gibi patronla ortak bir vali operasyonu olmaz ise işimiz zor. Belli ki birileri patron istemeden mallanmış adamda ona inat tutuyor. Patrona karşıda kimse burada işlem yapmaz, malın çoğu onda. Bir sabah milyon lotlar el değiştiriyor şeklinde hacimle uyanırsak demek ki anlaştılar patron malını devraldı derim. Ancak ondan sonra grafik işler teknikçiler iş yapar hale gelir. Bu arada bizim paramız pul oldu Allah bunlara yedirmesin
Bu bist hareketini de geçiştirdi. Düzeltme gelse 2.40 da bulur kendini artık. Bir de dobur a bak. Çöp hisse operasyonla nerelere geldi
113 milyon %50 sini boyayı japona sat 2.1 dolardan holdigmisin sen polho şimdi 180 milyon dolarla hırsızlar bunlar başka bisey degiller hep bu ziyanın pislikleri bunlar bu adam parasıyla bunlari oynatiyo milyar getirisi olcak projeyi yıllarca oyaladı dolar 4 katladi sözleşme yapalı şimdi 4 katı nasıl kazanacaksin bu evlerden her daireyi 3 milyondan satman lazım ki karşilasin satabilirse bu polhoda ederini almiş olsun buda olmayacağına göre tek yer kaldi parayi kurtaracak?????
Açtı ağzını yine bizimki. Dolar 13 olur artık yine
Yer İmleri