Aynen başımızdaki zihniyet siz istediğiniz kadar konuşun benim şeyimde değil. Ben bildiğimi yaparım diyor demokrasi amaç mı araç mı sorusınun cevabı vız gelir tırıs geçerde gizli
Printable View
Hala kimse cevaplayamadi sorumu
Ekrem neden Nagehan i savunmaya kalkti? Hickimsenin sevmedigini biliyor. Sevilecek bir yonu yok. Uzerine eski FETO cu oldugunu biliyor. Yurtdisi kaynakli destek aldigini saibeli biri oldugunu biliyor. Ee bu kadar destek ve sevgi niye?
Hala anlayamadim
Fındıklı gofretten bıkanlara,
Fıstıklısı satışa çıktı..
nagehanı savunuyor diye , muhalifler! sorun etti de,
başkanı, altan ve ılıcak la muhabbet yaparken neden sorun olmadı ?
sağ dilim, sol dilim farketmez, elmanın içi çürük...
kurt defolup gidince, elma da düşer...
Adayınız kim sorusuna cevap alamayan iktidarın ,olası adaylarnı yıpratma ayak oyunlarına ortak olmamanızı temenni ederim.
:he: nagehan ve ekürisini akp mi otobüse doldurmuş da yıpratsın ?
en azından kazanana kadar bekleseydi de, atı alan üsküdarı geçti derdi.
elit! muhalefet kazanınca ne olacak ? multi milyon mülteciyle norveç mi olacaz :kahkah:
bir çok semt getto temasına büründü bile.
İşte sıkıntı burada,her işimizi başkasına bırakarak bu günlere geldik,Allah a şükür,verdiği aklı elimden geldiğince kullanmaya çalıştım asla başkalarının benim yerime düşünmesine izin vermedim,eğer seçim yapılırsa bu köprüden önceki son çıkış ülkem için,karşı tarafın fair play falan umrunda değil daha evvel;tıpış,tıpış oy vereceksiniz diyenlerin gösterdiklerine verilen oyların sonucu ortadayken bence herkes ''çok düşünmeli'' ve seçilme şansı en yüksek kişi aday yapılmalı.
2023 hedefine az kaldı... ha gayret!.
bir de resmi hali :he:
:he: az önce geçen muhabbet..
üyeler ne düşünür ?
ortalama şiddet tahminleri penceresinde,
bukadar mülteciye, istanbul depremi olursa, sonucu ne olur/neler yaşanır ?
sadece parayla da olmaz ki..
Araplar almiyor Suriyelileri. Anlasmalara imzalari yok. 120 Suriyeli almis BAE 2020'de.
Adamin vatandasligi degerli. 250 bin dolara Turk vatandasligi veriyrosun, adam 500 bin dolara ev alinca 3 senelik vize veriyor. Vatandasligini kimseye vermiyor. Arkadasimin babasi BAE kuruldugundan beri ulkedeymis, her 3 senede bir vizesini yenilemekle ugrasiyor. 60 yasina gelince de yenilemiyorlar, nerden geldiysen oraya git.
Eh o da iyi bir strateji aslinda. Ulkeye hirliyi hirsizi doldurmak yerine para yardimi yapiyorlar. O hirlinin hirsizin olmamasi da adamin ulkesinin degerini artiriyor.
Eligibility for a 10-year visa
The following categories are entitled to apply for a 10-year residence visa in the UAE.
1-Investors in public investments of at least AED 10 million
The investment may take many forms such as:
A deposit of at least AED 10 million in an investment fund inside the country
Establishing a company in the UAE with a capital of not less than AED 10 million
Partnering in an existing or a new company with a share value of not less than AED10 million
Having a total investment of not less than AED 10 million in all areas mentioned, on condition that the investment in sectors other than real estate is not less than 60 per cent of the total investment.
Conditions
Granting a visa is subject to the following conditions:
The amount invested must not be loaned.
The investment should be retained for at least three years.
There should be a financial solvency up to AED 10 million.
3 milyon dolara herifin verdigi ancak 10 senelik vize.
Bunun karşılığını da alıyorlar.
Şu anda dünyanın en prestijli pasaportu BAE pasaportu.
ABD, Almanya, Japonya değil.
Dünyada sadece 30 ülke BAE vatandaşlarından vize istiyor.
Acaba 1923 - 2002 arası kaç kişiye vatandaşlık vermişiz, son 20 yılda kaç kişiye vatandaşlık vermişiz ?
Böyle bir istatistik bulamadım.
The Financial Action Task Force (FATF) released its annual list of jurisdictions under increased monitoring on March 5. Among the nations that had been listed in 2021, there were only two changes -- Zimbabwe was removed from the list while the United Arab Emirates (UAE) was included.
Neyse dur bakalim her serde bir hayir vardi. Su oligarklarin parasini nasil yiyebilirim ona bakayim firsati cikmisken. Hep commielerin parasini onlar yiyecek degil ya. Biz de nemalanalim. Muahahahaha.
Biraz robinhoodluk yapayim. Oligarklardan alip Ukraklara vereyim.
Fiji'ye kacan yata bile el koymus ABD. Dunyada kacacak delik birakmadi Ruskilere. Yine benim isime yaradi, hepsi BAE'ye dolustu. Daha once burdan kacip hepsi Rum Kesimine gitmisti. Orda da bir carpildilar mevduatlara el konulunca.
ABD finansal teroristleri BAE'nin de pesine dusecektir. Hizli hizli birseyler yapmak lazim.
Güldür Güldür Show'un tanıtımında yer alan, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin taklidinin yapıldığı skeç yayınlanmadı. (Oto sansür mü, ceza ile korkutulmak mı)
Madrid açık tenis turnuvası tek erkekler yarı finalinde, dünya klasmanında 1 numara olan Sırp Novak Djokovic'i 2-1 yenen 19 yaşındaki İspanyol Carlos Alcaraz finale yükseldi. Bir turnuvada hem Nadal'ı, hem de Djokovic'i yenen ilk tenişçi oldu.
Chelsea 5,25 milyar $'a ABD'lilere satıldı. 3 milyar $ hisse devri için verilecek ve tamamı Ukrayna'ya savaş mağdurlarına gönderilecek. 2,25 milyar $ Chelsea yatırımlarına ayrılacak. Chelsea ABD'lilere geçen 10. futbol kulübü oldu.
Putin'e ait olduğu düşünülen ancak sahibi bulunamayan Şehrazatın (Scheherazade) derin sulara açılma planları daha doğrusu Türkiye'ye kaçma planları İtalyan hükümetine takıldı. Ekonomi ve Maliye Bakanlığı bugün demir almaya hazırlanan süper yata el koyulduğunu duyurdu.
Türkiye'ye kaçmayı başaran yatlar :
1) Eclipse - Abramovich - Marmaris
2) Solaris - Abromovich - Yalıkavak
3) Titan - Abramov - Bodrum
4) Aura - Molchanoz - Marmaris
5) The Ragnar - Strzhalkovsky - Marmaris
ZAM YAĞMURUNA DEVAM
Ankara ve Malatya'da ekmeğe zam.
Coca cola ürünlerine salı gününden itibaren zam.
Fiat Egea otomobile zam. En düşük 1.4 Fire Easy benzinli 300.000 TL'ye dayandı.
Elektrik fiyatlarına denetim zammı.
Adana'da taksi ücretlerine zam. Toplu taşıma biletlerine zam.
Çiğ süte zam.
9 mayıs pazartesiden itibaren kırmızı ete zam.
SURİYELİLER (resmi rakamlara göre)
İstanbul 542.602
Gaziantep 462.897
Hatay 433.124
Şanlıurfa 430.003
Adana 256.468
Mersin 242.935
Bursa 184.363
İzmir 149.839
İstanbul'da 16 milyon nüfus var. 500.000 Suriyeli dikkat çekmeyebilir. Arada kaynar gider.
Ama Gaziantep ve Hatay için Suriyeli nüfusu çok fazla değil mi ?
Bu belediyeler, Suriyeliler için ek bütçe alıyor mu ?
Benim Yalova dikkatimi çekmişti.
Akşam saatlerinde takılmıştım.
Küçük bir şehir olduğu için, sokaktaki insanların nerdeyse tamamı Suriyeli gibi gelmişti.
Resmi rakam denilince aklıma ilk geren Tüik ...
Alıntı:
AKP'nin TÜİK'ten izinsiz yayımlanan istatistiklere hapis cezası öngören yasa hazırlığında olduğu belirtilmişti
Kadınlara seçme seçilme hakkı veren parti akp miş.
Gene inciler dökülmüş bayan vekil ağzından.
Bunlar neyin kafası anlamak mümkün değil.
Tüm dünyanın bildiği doğruya rağmen bu kadar aleni yalan söylemekde nedendir?
Söylem bu ... https://mobile.twitter.com/vaziyetco...09353606623232
İnsanlar bir tarafa, bilinçli olanın tepkisi https://m.youtube.com/watch?v=3JSUUiFn4JQ
bana göre helalleşme demek
Düzen değişecek, düzülen aynı kalacak demek.
Helalleşmeyle bitecekse, e bizde kervana katılsaydık !
Mallık mı ettik ?
Bölümlerinde Türkiye de ilk 100 de olmalarına rağmen aynı anda hepsi''kekeme'' oldukları için öğretmen yapılmayan yüzlerce genç,kendileri açlık sınırının altında yaşarken aldıkları nefesten dahi kesilen vergilerle ne idiğü belirsiz malum kesimler beslenen Türk Halkı??? Bunlarla helalleşmeyi düşünen yok,nasıl olsa tıpış,tıpış oy verecek bu kesim.
Secmenin adalet beklentisini es geçmenin faturasını önümüzdeki anketlerde görür ...
Bu Imami sevmedim.
İmamoğlu’na oy moy yok.
Hem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ol, hem şehrin 3 büyük takım taraftarının kalbini kır, hem Nagi ve ekürileri ile fotoğraf çektir. Ali Koç’a atar gider yap, sonra kibirli ve yalandan bir özür dile sonra gel oy iste.
Şükür balık hafızam yok. Seçim zamanı oy falan isterse ben unutmam hatırlarım.
İmam zaten aday olamayacak ya.
Mansur zaten aday olamayacak ya.
Bugün evde vaktim boldu.
Evde internette bol bol surf yaptım.
Köşe yazarları, yandaş ve muhalif, hepsi İmam'a giydirmişler.
Ama anlaşılamayan sadece şu.
Tehlike İmam değil, Recep.
Kendi yoldaşları bile tahammül edemedi.
Dava mava dinlemediler, defolup gittiler.
Mesele İmam değil.
Mesele üniversite diploması şüpheli, faiz sebep enflasyon sonuç diyen birinin, kutu kutu yaptığı soygunlar FETÖ tarafından deşifre edilmiş birinin tarihin çöp sayfalarında yerini alması.
Bu zat, tarihin çöp sayfalarına gidecek.
Başka yolu yok.
BELEDİYE BAŞKANLARI ADAY OLMAMALI.
Bakınız Menemen belediyesi....
Neler olduğunu inceleyin.
CHP + İYİ = 19 üye
AKP + MHP = 12 üye
Şu anki vekil belediye başkanı AKP'li.
1.600.000 TL'ye Seyrek'te yandaşlarına satış yapmaya çalışıyor.
Menemen'de yobazın ne işi var.
Ele geçirdi işte !!!