Sayfa 200/1195 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

1.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Ekrem İmamoğlu mavi boncuk dagıtacam der.

İlber Ortay'lıyı silmişim ben.

tarikatçı eli öptü diye senimi silmeyeceğim?

siyasetçilerin de tamamı yalancı ve ilkesiz olmak zorundamı?
    İmamoglu, "vız gelir tırıs gider" sözü için özür dilemiş.

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    İmamoglu, "vız gelir tırıs gider" sözü için özür dilemiş.
    Ama salondaki partililer çılgınlar gibi alkışladı....
    özür neden ki ?
    Memento mori

3. Ekrem İmamoğlu, konuyla ilgili şunları söyledi:

*Beni bu kişiliğimin nereye götürüp götürmeyeceği umurumda değil. Esas olan insanın kendi kişiliğidir.

*Siz onu öyle kabul edersiniz. Elbette bir fotoğrafla yok sayılan, oy vermem, şunu yapmam denilen bir kişi durumuna düşünülürse insanın canı yanıyor.

EYLEMLERİMİN ARKASINDAYIM

* Ben çifti çocuğuyum, benden kibir doğmaz. Ben üreten bir ailenin çocuğuyum. Bu yakıştırmaları yapan arkadaşlardan sadece ve sadece dün bir konuşmada yaptığım ‘vız gelir tırıs gider’ lafından ötürü özür diliyorum.

* Onun ötesinde yapılan bütün konuşmalarımın ve eylemlerimin arkasındayım. Eleştiri hakkı elbette bütün vatandaşlarımızda vardır. Ama ben dostluklarımı, 3.5 yıldır elde ettiğim yol arkadaşlığını terk edilsin diye elde etmedim.

* Bir fotoğrafla bunu terk etmeye dönük cümlelerin kuranların kendilerini de bir gözden geçirmelerini ve bu cümleleri niçin kurduklarını bir daha tahlil etmelerini dilerim, isterim. Bu dostlukları bir fotoğrafla düşmanlığa çevirmek gibi bir niyetle yola çıkmadığım gibi, hayatımda hiç kimseyi de düşmanı sınıfına koymadım, koymayacağım.”

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Ekrem İmamoğlu mavi boncuk dagıtacam der.

İlber Ortay'lıyı silmişim ben.

tarikatçı eli öptü diye senimi silmeyeceğim?

siyasetçilerin de tamamı yalancı ve ilkesiz olmak zorundamı?
    Mansur Başkan var. Adamın dibi. Kral.

5. kısaca...
    eski çalışanlar patrona rakip dükkan açmış...
    değişim demokrasi incik boncuk satacaklar..

bıktım yahu mağdurlardan... mağdurum da mağdur..
    dostlarıyla takılsın.. ülkenin içinden geçilirken medyada tetikçilik yapanları savunma ihtiyacı duyuyorsa..
    dök tipeksi geç..

denize düşünce yılana sarılmamakta bir tercihtir..
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Fiyatlar dolar olarakmi
    Yerli para birimi. Kur dolara endeksli zaten. Ortalamalari alip 100'e yuvarladim.

Senelik odenen paraya cok guzel evler kiralanabiliyormus aslinda. Global diktatorun oligarklarina verip kacayim. Gidince bakacagim neymis durum.

Ama vizeyle ugramak gerekir, ev ustune vize veriyor bedevi. 3 milyon dolarlik eve 10 sene, 1.5 milyon dolarlik eve 5 sene, 500 bin dolarlik eve 2 sene.

7.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Mansur Başkan var. Adamın dibi. Kral.
    Çok iyi,çok çalışkan dürüst ama 2 gün önce gördük yalanlar ortaya çıkmasın diye ana-avrat küfür seviyesine inmiş bir siyaset dilini benimsemiş siyasetçiyi kısa süre duraksamayla destekleyen iktidar,rakip olarak karşısına çıkarıldığında hangi tür iftira atacak,nasıl karalama yapacak ve Mansur Yavaş bu alçakça dille nasıl baş edecek,beni düşündüren bu maalesef...

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Ama salondaki partililer çılgınlar gibi alkışladı....
    özür neden ki ?
    İşte bu anlayış oldukça başımıza getireceğimiz her adam tepemize sıçar. Bi kişi orada deseki ekrem başkan sen ne diyon bu kaltağın yediği herze 1000 i geçti
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 200/1195 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •