Düşüşün hacimli olmaması tesellimiz filan diyecekler mi bakalım.
Printable View
Düşüşün hacimli olmaması tesellimiz filan diyecekler mi bakalım.
Bugun özl msj gelmiş kusura bakmayın işlerim dolayısı ile ekran başında değildim.
daha yeni oturdum ekrana .
90 ları hatırladım tek fark o zamanlar bir gün tüm kaatlar taban ertesi gün hepsi tavan ertesi gün gene hepsi tabandı o zmanalar viop olsaydı kamyonla para kazanılırdı şimdi olmuyor ele büyük bir el var o nereye isterse isterse kaldırıyor isterse şelale yapıyor :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Olay mal yıkmak değil ki.. zaten yok arbitrajtir yok makas derken shortculari iyi utulediler. Olay borsaya küçük yatrimciyi çekmeye, kulağa su kacirmaya çalışmak. Herşey döviz bozdurmak için. Bırakın kkm yi gelin borsaya. Yoksa bizim corapci maliye bakanının borsayla ne işi olur ?Badem pazarlama.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abı 2gun oncekı artıdan eksıye gomduklerı gun eskı arkadasların az cok bısey anlamaları lazımdı sımdı haftaya 320 340 arasında gezıp 320 kırmaları gerek normalde....yukarı adımı uygulayarakta ellerındekı malı bıtırecekler akıllarınca yalnız cok buyuk op oldu cıkacak kokusu yanında
hay borsanızı..
vadelisi -5....spotu..-2.5... ayarsız iblisler..
Fitch: Uzun vadeli altın fiyatı varsayımını 1300 dolar/ons olarak koruduk
fitch çiviyi çakmış...
Malesef şu sıralar spottan daha çok vadeli etkin gibi, vadeli hisselerde açık pozisyon 34,7 milyar TL kadar, 70 milyar TL masada aslında
TEB ile anlaşmalı değiller ise aralarında anlaşmazlık çıkabilir.
Bu gece Takas raporlarına tekrar bakmak lazım. Spotta kaybedenler açıklanmıyor orada da büyük zarar var bence.
Elimdeki tahtalar sorulmuş çok THY var maliyet çok düşük ve yüklü maldan dolayı tutuyorum 3. çeyrek bilançoyu bekliyorum orada karar vericez.
Dün karakemalede teknik olarak sıse nin grafını beğendiğimden sıse aldım .
kapanışa doğruda teknik olarak tepki gelebileceğini düşündüğüm bölgeden tabandan Ak kız aldım.
duruma göre oyunda değişiklikler olabilir.
Akşam Fenerbahçemizin maçı var bugunde kendi işlerimizden dolayı yorulduk seyahat ettik dinlenelim.
kolay gelsin.
Dün endeks kontratı bankaların tabanının kalkacağına inandırdılar
Bugün de yarın da taban/tabana yakın olacağını.
Bakalım ne olacak yarın. Ak ve Garan'dan tepki bekliyorum artık.
vob taban olmadan dönmez borsa
bence
neyse ne bileyim ben
Herkese iyi akşamlar...
bazı densizler yüzünden forumu kirlettiysek affola...
İnş benden başka zarar yazan yoktur
hem spot hem vadeli
akşama kadar ekranda yoktum
şimdi baktım
karşılılı poz olayları var
bakalım aps ne durumda olacak
https://i.hizliresim.com/g5bwkaj.PNG
Fitch: Uzun vadeli demir cevheri fiyatı varsayımımız 70 dolar/ton olarak korundu
suyun içindemi dışındamı 70 dolar...
Adana Gar'ı ile ilgili güzel bir şiir.
Roma veya Sirkeci Garı da olabilir.
https://www.habername.com/yazi-sofia...zmis-13107.htm
>>>>>>>>>
Sofia
Her tren gelişte istasyona gel demiştin.
Trenlerden önce geldim Sofia.
Yaz-kış, kar-çamur demedim, yetiştim.
Bir aşk için bu kadar da çekilir mi ya?
Her zaman aynı yerde demirliyordum.
İnenleri, binenleri birer birer saydım Sofia.
Emin ol senden güzelleri de vardı.
Fakat ben seni seviyordum.
Bu kadar da beklenir mi ya!
Seni beklediğim ilk gün giydiğim elbisenin rengi soldu.
Düğmeleri döküldü birer birer Sofia.
Gelince beni tanıyamazsın.
Ne olduysa gençliğimde bana oldu.
Sen birini daha bulursun ya!
Bekleme salonunda bir kız vardı saçları uzun.
Sana benzer bir tarafı yoktu bu kızın Sofia.
Bakışı gülüşü vardı senden âlâ.
Daha neleri vardı o domuzun.
Ama bunlar sana söylenir mi ya!
Geceleri fenerler yanardı makas başlarında.
Gözlerini hatırladım Sofia.
Beş yolcu treni gelirdi bu istasyona.
Birinde gelmedin bari birinde gelseydin ya!
Nihayet beklediğim bir trenden indin.
Valizini ben taşıdım Sofia.
El açtım ekmek parası için ben sana.
Dün Adana Gar'ında elini öpen bendim.
Beni unuttun, insan aşkını unutur mu Sofia!
Bankalar istikrarlı bir şekilde tavan tavan , sonra taban taban gittiği için mi brüt takas getirmiyorlar
yoksa ayıp olur koskoca bankalara diye mi brüt takas getirmiyorlar
folloş borsa
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar, yarın devam ederiz
nacizane batı karadenizden doğu karadenizli dosta tavsiye
saati ve adetleri gizle dostum ...gözün rahat olursa kafanda rahat olur.
not:sindoma53 gene GBT me bakma şüphelenip.şile istanbulda olsada ben kendimi karadenizli sayıyorum .ama doğu karadenizliler bana senden karadenizli olmaz diyolar !
niye olmaz diyom sayıyolar.
1 - şile karadeniz sayılmaz ormanı bizim kadar yeşil değil diyorlar
2- Bak bu burna ne görüyon diyolar
3_ Kendi düğününde bile oynamamış bi adamsın ..horon da tepemiyon diyolar
abi sayıyolar daha da edep ve etik kurallar malum :)
VOB da kademeler boş...bazen ilk 10 kademede 50 kontrat var..APSS azaldığı için midir?
Gelelim EREGLİYE,ENDEKSE UYUMLULUĞUNA DA BAKARAK, eğer gelirse 24- 25 ten alıcıyım..
bryat var bende. bir hafta önce aldım. hisse 2020 pandemi rallisinde beri 18 aydır düşmüş ve 2 tavan yaptı diye hemen açıklama istediler olağanüstü fiyat miktar hareketi diye.
endeks 30 bildiğin Kıbrıs kumarhanesi oldu tek bir hamle yok... hırsızla ortak olunca böyle oluyor demek ki...
spotta böyle bir zopayı en son 2008 krizinde yedim :kahkah:
pala sağolsun nostalji yaptı. iş bankası dışında ciddi bir kaybım yok. orda da çok mal dağıtıldığını sanmıyorum. kafadan taban açınca ne kadar dağıtabilirsin ki?
allahtan maliyet düşük.
sn borsavizyonun dediği gibi V tarzı bir hareketi ben de bekliyorum ama yarın için saatliklerde falan hiç umut vermedi. eylülü pas geçip ekim ortası gibi vade sonuna yaklaşırken terse yatırabilir. o zaman bilançolar da netleşmeye başlar.
iyi akşamlar.
Amaçları satmak değildir belki...
Seçime kadar ülkeye kaynağı belirsiz tonla para girmeye devam edecekse bu hareket sadece düzeltme... STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Makas gün içerisinde 100 puanın altına kadar geldi. Kapanışta 115 olmuş. Şu an THYAO,EREGL gibi pay vadelilerde %30-35 arası faiz var. Aynı makas endekste olsa 150-160 puan arası bir makas olması gerekir. Kabaca 50(%1,35) puan bankaların taban olmasından makası yedi pala. Son tabanlarla birlikte BIST30'daki 5 bankanın endeks30 'a ağırlığı %17'ya geriledi. 5 bankanın yarın %8 eksi yapacağını fiyatladı kısaca Endeks kontrat.
Halk güzel mal toplamış. 500-500-750 kontratları yazan Halkmış.
Bir Adanalıyla 15 yıldır evliyim ve bir 5 yılda ikna etmesi sürdü.
bu 20 yıl zarfında hiç kar yağmadı :)
kar_kış muhabbetide sadece Tufanbeyliler yapar.orasını adana saymıyorum.
sadece bir ihtimal , Belemedik Hacıkırı Pozantı istasyonlarında beklemiş olabilir.(oralarda kışın trenle geçerken kar gördüm.)Tekir filan zaten kışın karlı
Not:takıliim diye yazıyom dostum ..epeydir film önermeyince bende şiire sardım .Film seçiminde öneriye açığım.
Özel bankalar yarın da taban olursa 4.taban oluyor. O kadar uzun boylu değil bence. Marginden dolayı kurumlar eksideki hesapların bakiyeleri sabahtan tabana yazar yarın. Yapıkredi ve ISC zar atmak isteyenler için en mantıklısı makas itibariyle.