Sayfa 201/1001 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Düşüşün hacimli olmaması tesellimiz filan diyecekler mi bakalım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    5m li çete ve varlık fonu, borsanın ayarını kaçırdı..
    Yahu tavan serisi yaptılar tamamda mali satamadilar ki , salak.bunlar bildiğimiz gerizekalı ula mali çektin x3-4 konsolide edip mali milletin üstüne yıkması lazım bu salaklar taban serisi çekiyor. Böyle giderse kim alacak taban taban giden mali.

3. Bugun özl msj gelmiş kusura bakmayın işlerim dolayısı ile ekran başında değildim.
    daha yeni oturdum ekrana .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugun özl msj gelmiş kusura bakmayın işlerim dolayısı ile ekran başında değildim.
    daha yeni oturdum ekrana .
    pitbull girdi foruma çok şey kaçırdın...

ekstre dedim topuk kaçtı...

5. 90 ları hatırladım tek fark o zamanlar bir gün tüm kaatlar taban ertesi gün hepsi tavan ertesi gün gene hepsi tabandı o zmanalar viop olsaydı kamyonla para kazanılırdı şimdi olmuyor ele büyük bir el var o nereye isterse isterse kaldırıyor isterse şelale yapıyor
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. Olay mal yıkmak değil ki.. zaten yok arbitrajtir yok makas derken shortculari iyi utulediler. Olay borsaya küçük yatrimciyi çekmeye, kulağa su kacirmaya çalışmak. Herşey döviz bozdurmak için. Bırakın kkm yi gelin borsaya. Yoksa bizim corapci maliye bakanının borsayla ne işi olur ?Badem pazarlama.
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Yahu tavan serisi yaptılar tamamda mali satamadilar ki , salak.bunlar bildiğimiz gerizekalı ula mali çektin x3-4 konsolide edip mali milletin üstüne yıkması lazım bu salaklar taban serisi çekiyor. Böyle giderse kim alacak taban taban giden mali.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Düşüşün hacimli olmaması tesellimiz filan diyecekler mi bakalım.
    abı 2gun oncekı artıdan eksıye gomduklerı gun eskı arkadasların az cok bısey anlamaları lazımdı sımdı haftaya 320 340 arasında gezıp 320 kırmaları gerek normalde....yukarı adımı uygulayarakta ellerındekı malı bıtırecekler akıllarınca yalnız cok buyuk op oldu cıkacak kokusu yanında
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

hay borsanızı..
    vadelisi -5....spotu..-2.5... ayarsız iblisler..

Sayfa 201/1001 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •