Ayrýca bistten çýkan yerli yatýrýmcý soluðu nerede alýr dolar almaya baþlarsa Nebatinin vay haline..
Ayrýca bistten çýkan yerli yatýrýmcý soluðu nerede alýr dolar almaya baþlarsa Nebatinin vay haline..
Araba devrildikten sonra yol gösteren çook olurmuþ.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Aynen tam öyle olduSM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba arkadaþlar. Foruma yazmasam da sýký takip eden birisiyim. Son 2 aydýr yaþananlara gerçekten anlam vermek güç. Tavan tavan giden hisseler þimdi taban taban gidiyor. Kim ne kazandý bilmiyoruz arada muhakkak kaybedenler de oldu. Ancak buralara getirenler para kazanmak isteseler neden taban taban götürsünler. Yavaþ yavaþ yedirirler. Birkaç aracý kurum üzerinden yürütülen bu operasyon muhtemelen en baþýndan böyle planlandý. Ya da biri plan yaparken baþkasý onun planlarýný bozdu bilemem.
Benim aklýma þöyle bir þey geliyor. Mantýksýz gibi gelebilir ama ihtimal yüksek bence. Bu çýkýþta eyvah kaçýrdýk diyerek piþman olan çok sayýda ky hatta twittter üstatlarý var. Endeksi özellikle bankalarý eski seviyesine getirerek borsayý cazipleþtirip yeni bir alým fýrsatý mý sunacaklar. Bu yolla insanlarýn dövizini bozdurmak ya da yeni döviz alýmýndan vazgeçirmek gibi bir strateji olabilir mi. Daha 10 gün öncesine kadar %100 kazandýrmýþ bir borsa var. Ne dolar ne kkm böyle kazandýrmadý. Bu fýrsat tekrar ele geçmez deyip millet liralarýný buraya sokar mý. Mesela vakbn tekrar 4 TL halkbnk 5 TL olsun. Muhtemelen yüklü alýþlar olur.
Özel bankalar deseniz yine çýkýþ öncesi seviyelerine yaklaþtý. Yabancý ne yapar bilmem ama 50 centten akbank, ykbnk, iþ bankasý gibi hisseler alýnýr diye düþünüyorum.
Eðer bu düþüþün arkasýnda bizim bilmediðimiz ülkemiz adýna olumsuz bir beklenti yoksa ki inþallah yoktur ve satýþ haber kaynaklý deðilse kendi adýma V þeklinde bir çýkýþ bekliyorum.
Bu akþam palasý taban yapamazsa onun da ta amk.
Yer Ýmleri