portföyün yaklaşık olarak %15 i yabancı fon.
o da AFT.
düşünmüyor değilim.
ve hala düşünüyorum :)
Printable View
Faiz artabilir.Bugun dolar dusebilir.
Fakat yarin ne yapacagiz?
Yine ayni kisiler tarafindan yonetiliyoruz.Reform laflarina hic guvenmiyorum.Dovizden asla cikmam.Cikamam.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kafası rahat olanlar imkani olup da düşük kur maliyetiyle yüksek riskli donemde Eurobond alanlar. Fonlar her imkanı sağlamıyor.
üstat finansal piyasalar daha başka türlü çalışıyor maalesef.
özellikle yabancı kazanacağı paraya bakar, yeter ki finansal piyasa koşulları sağlansın.
2018 deki gibi bir durum olursa 1 yıldan fazla dolar sürünebilir.
ha olur demiyorum ama ihtimal dahilinde.
saygılar, bol kazançlar.
Bu konu kafamı en çok kurcalayan durumlardan biri, yazdığınız %100 doğru ancak vadenin uzunluğu ve hareket esnekliği olmaması beni hep engelledi. Çevremde örneğin %70 hisse %30 eurobond portföyü yapan birkaç arkadaşım var ve çok mutlular özellikle eurobond tarafından. Hep cds lerin yüksek olduğu ve kupon ödemesi en iyi kağıtları aldılar ve şuan en kötü döviz bazında %7,5-8 kupon ödemesi alıyorlar ve cds düşüşüylede ekstra kazandılar. Kuru saymıyorum zaten.
yazdıklarıma benzer şeylerin hayata geçmesi konusunda ben de umutsuzum. bazı arkadaşlar herkes faiz düşürürken biz neden artırıyoruz deyince böyle yazdım. işin anahtarı olan güven olmayınca da yunus idi hızır idi, yunus idi hızır idi misali, her ay faiz artacak mı artmayacak mı, 2 puan mı artacak üç puan mı diye geçici çözümleri konuşup duruyoruz maalesef.