Originally Posted by
Future1905
Bu kadar bilgisizsiniz işte ama yorum yapacak kadar cesaretiniz var tebrik ederim ne diyeyim
28.11.2022 tarihinde yani kredili ve açığa satış yasağının geldiği ilk gün tavan fiyat girenlerin hepsine mal geldi işi bilen orada kepçeyi doldurdu zaten
tavan tavan gitmesi bir şirketin pahalı olduğunu göstermez borsa her zaman 2x2=4 değildir bir çok değişik parametre devreye girer Yaptığı iş kolundan tut aynı sektör şirketlerinin piyasa değeri vs vs
50 defa yazdım 51. Defa daha yazayım smrtg 37 milyar tl gesan 30 milyar tl alfas 10 milyar tl piyasa değeri var arzdan gelen tüm para 2. Fabrikaya gitti seneye kapasiteyi yüzde 100 artırıyorlar sadece 3. Çeyrekte 270 milyon kar yazdım sektörün piyasa değeri lideri smrtg 130 milyon kârı vardı daha yazacak neler var neler ama gerçekten kimseyi ikna etmek zorunda değiliz alan alır satan satar bu arada ben buralardan kimseye al demiyorum maliyet düşük ve bu filmin sonunu görmek istiyorum beni sonu heycanladırıyor belki yarın düzeltme olacak -5 düşecek yada tavan olacak umurumda değil yukarda saydığım sebeplerden dolayı bu şirket bana göre hala bedava 6-10 ay portföyümde olacak