Sayfa 41/256 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 321 - 328 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bilginle bu hisseyi nerden aldınız, arzda zaten vermediler?
    Bu kadar bilgisizsiniz işte ama yorum yapacak kadar cesaretiniz var tebrik ederim ne diyeyim
    28.11.2022 tarihinde yani kredili ve açığa satış yasağının geldiği ilk gün tavan fiyat girenlerin hepsine mal geldi işi bilen orada kepçeyi doldurdu zaten
    tavan tavan gitmesi bir şirketin pahalı olduğunu göstermez borsa her zaman 2x2=4 değildir bir çok değişik parametre devreye girer Yaptığı iş kolundan tut aynı sektör şirketlerinin piyasa değeri vs vs
    50 defa yazdım 51. Defa daha yazayım smrtg 37 milyar tl gesan 30 milyar tl alfas 10 milyar tl piyasa değeri var arzdan gelen tüm para 2. Fabrikaya gitti seneye kapasiteyi yüzde 100 artırıyorlar sadece 3. Çeyrekte 270 milyon kar yazdım sektörün piyasa değeri lideri smrtg 130 milyon kârı vardı daha yazacak neler var neler ama gerçekten kimseyi ikna etmek zorunda değiliz alan alır satan satar bu arada ben buralardan kimseye al demiyorum maliyet düşük ve bu filmin sonunu görmek istiyorum beni sonu heycanladırıyor belki yarın düzeltme olacak -5 düşecek yada tavan olacak umurumda değil yukarda saydığım sebeplerden dolayı bu şirket bana göre hala bedava 6-10 ay portföyümde olacak

2. Bu hisse dun ucuzdu bugun bir tavanla mi pahali oldu?

Muadili yuzde bin yapmış bu da onunla hemej hemen aynı kar rakamlarini yakalamış bir şirket. O yuzde bin yaparken bu hissenin yuzde 400 yapmasinda ben sakınca görmüyorum. Benim risk anlayışıma uyuyor. Elinde mal olmayan neden hisseyi kötülüyor yok eger elinde mal olup da kötüleyen varsa o da ahmaktır ki ekmegine kan doğrama peşindedir.

3. Sasaya bak , kontr e bak , kontr 6,90 dan arz olmuş 200 kat gıtmış kontr e bak , sasa Sabancı dan alınmış kuruş fiyatlarda 1000 kat bılmem kaç kat gıtmış sasa ya bak ,, !! He tamam bır sen akıllısın zaten gözümüz kör , ben bir yılda 20 kat yaptım portföyü sen ne yaptın onu anlat !!

Penta belkı 100 kat yapmış pentaya bak , gıdıp te pentayı 400,500 TL den alan ahmaklara söyle bız 100 kat güdersek gelir burda da söylersin !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Bu kadar bilgisizsiniz işte ama yorum yapacak kadar cesaretiniz var tebrik ederim ne diyeyim
    28.11.2022 tarihinde yani kredili ve açığa satış yasağının geldiği ilk gün tavan fiyat girenlerin hepsine mal geldi işi bilen orada kepçeyi doldurdu zaten
    tavan tavan gitmesi bir şirketin pahalı olduğunu göstermez borsa her zaman 2x2=4 değildir bir çok değişik parametre devreye girer Yaptığı iş kolundan tut aynı sektör şirketlerinin piyasa değeri vs vs
    50 defa yazdım 51. Defa daha yazayım smrtg 37 milyar tl gesan 30 milyar tl alfas 10 milyar tl piyasa değeri var arzdan gelen tüm para 2. Fabrikaya gitti seneye kapasiteyi yüzde 100 artırıyorlar sadece 3. Çeyrekte 270 milyon kar yazdım sektörün piyasa değeri lideri smrtg 130 milyon kârı vardı daha yazacak neler var neler ama gerçekten kimseyi ikna etmek zorunda değiliz alan alır satan satar bu arada ben buralardan kimseye al demiyorum maliyet düşük ve bu filmin sonunu görmek istiyorum beni sonu heycanladırıyor belki yarın düzeltme olacak -5 düşecek yada tavan olacak umurumda değil yukarda saydığım sebeplerden dolayı bu şirket bana göre hala bedava 6-10 ay portföyümde olacak
    Borsa kumarhanenin değişik yasal olanıdır. Heleki bistte. Yenisiniz galiba. Adamlar bankaları tarumar ettiler alfas dediğin nedir gülüm Bugün tavan tavan giden Yarın bigün soluksuz taban taban gelir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Sana ne ,nerden aldıysa aldı sanane !!
    ))))
    3 güne görürsün sana neyi )

6.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    ))))
    3 güne görürsün sana neyi )
    Geldi ters indikatorler alamayanlar dikkat edinciler alamadıkca cildiriyorlar eminim ama ispatlayamam.gecen hafta açtı takip etti ama cesaret edemedi düşer belki diye alamadı şimdi amacı acaba 1_2 taban gorurmu alabilirmiyim😁.ya arkadaş yine yazim bugün alan OYAK tek başına aldi oyakta KY mi var o lotu alacak.birde 3 gün vermiş 17 tavan olmuş olcak o gün tek taban görse buraya gelip ben bildim ben bildim diye halay çeker yazık elinde yoksa derdinde olmasın işine bak

7.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Borsa kumarhanenin değişik yasal olanıdır. Heleki bistte. Yenisiniz galiba. Adamlar bankaları tarumar ettiler alfas dediğin nedir gülüm Bugün tavan tavan giden Yarın bigün soluksuz taban taban gelir.
    Çok üzülüyorum sana ve günlerce anlatmaya çalışıyorum sen hangi hisseyi hangi fiyattan aldığını bilmezsen kumarhane gelir borsa 6 yıl boyunca 7 lirayı aşmayan Halkbank’ı 17 liradan alırsan Koç Sabancı tüpraş thy piyasa değerleri toplamından daha fazla piyasa değeri olan sasayı 190 liradan alırsan ne olduğu belirsiz olan şirketleri 10 tavandan alırsan kumarhane dersin ve bu mantık ile 1 kazansanda 10 kaybedersin finansal okuryazarlık şart bu arada 20 yıldan fazla borsa ile ilgileniyorum yaşadıklarımı kitap olarak yazsam muhtemelen başucuna koyarsın

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Yami diyorsunki tahta yapıcı keriz, siz ky zengin oldun diye tavanı çözdü hepinize malı verdi, şimdi daha çok yükselecek. Yav adam 1000 lira yapacağı kağıdı ky ye 100 liraya niye dağıtsın?
    Şunu asla unutmayın hissede hikaye hikayedir. Günü gelince hikayeyi yırtıp çöpe atarlar.

Sayfa 41/256 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •