Originally Posted by
Mathias
Çekemeyen anten taksın demiştik. Belli ki beyefendi de 1 dolar temettü diye müşteri toplarken biz çıkıpda hayır hayır 1 dolar hisse başı marş marş dediğimiz için bize de feci takmış. :halay:İçimden bir ses buraları sadece okumakla kalmadığını söylüyor. Neyse geçelim.
19 aralık 2022 günü bu hisse 1 sene boyunca borsanın 1300 den 5500 e gelmesine rağmen hala 40 tl de çakılı kalmasından dolayı ucuz diye düşünüp alım yaptığımda 40.14 tl falan idi Aradan geçen 1.5 sene de 44 tl den 54 tl ye gelmiş. Bu süreç de hangi hisseler nereden nereye gitti falan yazsam ağlarsınız. Benim froto bile aslında yaya kalmaya başladı son zamanlarda. (bu arada epey bir azalttım elimdeki frotoları da. Bir türbülans bekliyorum piyasalarda açıkcası.)
Mesela en son eregl 53 dediğinde GARAN 25 26 tl de idi. Şu an nerede ise 120!!
Daha evvel bedelsiz ayağına 52 53 tl ler bir manipülasyon beklediğimi yazdım idi. Dikkat edilirse bu bedelsiz haberi endeks in yakıtındaki azalma nedeni ile bekletilip eregl üzerinden endeks hareketlendirilmesi yapılıyor. Birde şimdi altın madeni!!! haberi üfürülmüş. Allah akıl fikir versin. Daha demir madenini göstersem gübreli toprak sanacak olanlar altın ın herhalde çil çil doğada falan bulunduğunu sanıyorlar.
Hazır dolarda baskılanırken 2 dolar falan olursa ardına bakmadan dolarların alınıp kaçılması lazım bence. Bu hisse nin dibi 1 dolar ortalaması 1.30 1.60 satış bandı da 2+ dolardır.
Bu hisse şu an 150 160 170 tl lerde olursa endeks e karşı alacağını eh anca kapamış olur. Gerisi lololo. Hiç endeks borsa ekran izlenecek havalar yok. Tatile devam.