Sayfa 41/398 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 3184 madde; 321 - 328 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Çekemeyen anten taksın demiştik. Belli ki beyefendi de 1 dolar temettü diye müşteri toplarken biz çıkıpda hayır hayır 1 dolar hisse başı marş marş dediğimiz için bize de feci takmış. İçimden bir ses buraları sadece okumakla kalmadığını söylüyor. Neyse geçelim.
    19 aralık 2022 günü bu hisse 1 sene boyunca borsanın 1300 den 5500 e gelmesine rağmen hala 40 tl de çakılı kalmasından dolayı ucuz diye düşünüp alım yaptığımda 40.14 tl falan idi Aradan geçen 1.5 sene de 44 tl den 54 tl ye gelmiş. Bu süreç de hangi hisseler nereden nereye gitti falan yazsam ağlarsınız. Benim froto bile aslında yaya kalmaya başladı son zamanlarda. (bu arada epey bir azalttım elimdeki frotoları da. Bir türbülans bekliyorum piyasalarda açıkcası.)
    Mesela en son eregl 53 dediğinde GARAN 25 26 tl de idi. Şu an nerede ise 120!!
    Daha evvel bedelsiz ayağına 52 53 tl ler bir manipülasyon beklediğimi yazdım idi. Dikkat edilirse bu bedelsiz haberi endeks in yakıtındaki azalma nedeni ile bekletilip eregl üzerinden endeks hareketlendirilmesi yapılıyor. Birde şimdi altın madeni!!! haberi üfürülmüş. Allah akıl fikir versin. Daha demir madenini göstersem gübreli toprak sanacak olanlar altın ın herhalde çil çil doğada falan bulunduğunu sanıyorlar.
    Hazır dolarda baskılanırken 2 dolar falan olursa ardına bakmadan dolarların alınıp kaçılması lazım bence. Bu hisse nin dibi 1 dolar ortalaması 1.30 1.60 satış bandı da 2+ dolardır.
    Bu hisse şu an 150 160 170 tl lerde olursa endeks e karşı alacağını eh anca kapamış olur. Gerisi lololo. Hiç endeks borsa ekran izlenecek havalar yok. Tatile devam.

2. Yav he he. Zirveden malı almış konuşuyor. Üç ay önce alan ne durumda. Veya 6 yıl önce alan ne durumda onlara bakmak lazım. Zamanlaman ve stratejin kötüyse en iyi şirkette de para kaybedersin

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Çekemeyen anten taksın demiştik. Belli ki beyefendi de 1 dolar temettü diye müşteri toplarken biz çıkıpda hayır hayır 1 dolar hisse başı marş marş dediğimiz için bize de feci takmış. İçimden bir ses buraları sadece okumakla kalmadığını söylüyor. Neyse geçelim.
    19 aralık 2022 günü bu hisse 1 sene boyunca borsanın 1300 den 5500 e gelmesine rağmen hala 40 tl de çakılı kalmasından dolayı ucuz diye düşünüp alım yaptığımda 40.14 tl falan idi Aradan geçen 1.5 sene de 44 tl den 54 tl ye gelmiş. Bu süreç de hangi hisseler nereden nereye gitti falan yazsam ağlarsınız. Benim froto bile aslında yaya kalmaya başladı son zamanlarda. (bu arada epey bir azalttım elimdeki frotoları da. Bir türbülans bekliyorum piyasalarda açıkcası.)
    Mesela en son eregl 53 dediğinde GARAN 25 26 tl de idi. Şu an nerede ise 120!!
    Daha evvel bedelsiz ayağına 52 53 tl ler bir manipülasyon beklediğimi yazdım idi. Dikkat edilirse bu bedelsiz haberi endeks in yakıtındaki azalma nedeni ile bekletilip eregl üzerinden endeks hareketlendirilmesi yapılıyor. Birde şimdi altın madeni!!! haberi üfürülmüş. Allah akıl fikir versin. Daha demir madenini göstersem gübreli toprak sanacak olanlar altın ın herhalde çil çil doğada falan bulunduğunu sanıyorlar.
    Hazır dolarda baskılanırken 2 dolar falan olursa ardına bakmadan dolarların alınıp kaçılması lazım bence. Bu hisse nin dibi 1 dolar ortalaması 1.30 1.60 satış bandı da 2+ dolardır.
    Bu hisse şu an 150 160 170 tl lerde olursa endeks e karşı alacağını eh anca kapamış olur. Gerisi lololo. Hiç endeks borsa ekran izlenecek havalar yok. Tatile devam.
    Ağlaaa ağlaaaaaaaaa 😂😂😂😂

4. Şu an için konuşursak:

Bir doları beklemeyip 38’den şirkete güvenip alan adam 3 ayda %45 kazanmış, o arada senin dolar ve ford yerinde saymış hatta gerilemiş.

Çıkıp hep aynı şeyi tekrar ediyorsun!
    Bir kerede de ki fena yanıldık, bilsem 38’den dolarları Ereğli yapardım, tatil de beleşe gelirdi 😂 de!

Kötü olurdu diyebilir misin?

Gel sulh yap şu forumla, Fordları Ereğli’ye çevir, doları da koy faize tatil beleşe gelir 😂

Sen özlenir misin? Ama ben seni bile özledim Mathias 😂 Eski günlerimizi arıyorum, sen 1 dolar derken ben 1000 lot alırken..

5. O kadar yazdik ettik sacma sapan yorumlar oldu ki hikaye daha başlamadı bile fed'in tek hamlesine bakar çok hizlı da gidebilir çünkü hala ucuz , Ucuz değil diyen tüm mal'lara kapağı koydu yukselişe devam...

6. 3 aylık kümülatif faiz 15 civarı 6 aylık ise 25 27 civarı. Yani hiç birşey yapmadan parasını faize koyan eregl den fazla kazandı. efendim tam 38 e değdiğinde alsa idi de yüzde 45 idi de . Alabilir miydi? Tam o noktada. Peki hadi tepe dip analizi yapmayalım benim aldığım tarihte 200 günlük ortalama 28 de imiş . Şu an 40 tl. En ortalama getirisi budur işte.
    Hayır 2.5 senedir sürünüyor 2021 de 40 ı görmüş o günden beri 54 olabilimiş. Borsa 10 kat bir çok hisse 20 30 50 kat gitti. Neyin tatavası bu anlamadım. Ki 2 hafta sonra yeniden 47 de görmeyeceğimizin ihtimali var mı. Yada doların ipini daha ne kadar tutacaklar. Saçma enflasyyon rakamları üzerinden sanal bir ekonomik program yürütülür pozlarda. Emin olun millet bu ekonomik programa inandığı anda öyle bir ters köşe gelecek ki YİNE! 2021 i hatırlayın.

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yada doların ipini daha ne kadar tutacaklar. Saçma enflasyyon rakamları üzerinden sanal bir ekonomik program yürütülür pozlarda. Emin olun millet bu ekonomik programa inandığı anda öyle bir ters köşe gelecek ki YİNE! 2021 i hatırlayın.
    Dolar'ın ipini ne kadar tutacaklar mi??? Dolar çıkarsa Ereğli'nin düşeceğini mi sanıyor bu arkadaş , bu nasıl bir cehalet !!!

Sayfa 41/398 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •