Alıntı:
ibrahim halil baran
@ixbaran
Dear Minister
@gidonsaar
The chaos in Syria continues to pose a significant threat to us Kurds. Turkey’s political maneuvers are driving the region towards instability while consolidating its position. Russia and Iran are no longer as influential, and in the areas vacated by the Syrian regime, Kurds are left vulnerable and unprotected. Meanwhile, the United States is undergoing a transitional period and is not in a position to focus on the current crisis.
You have stated that Kurds and Israel are natural allies. In a crisis of this magnitude, we, the Kurds, expect a concrete step from you to demonstrate the seriousness of your words. This is what we are waiting for.
I greet you on behalf of the Kurds.
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
Sayın Bakanım
@gidonsaar
Suriye'deki kaos, biz Kürtler için önemli bir tehdit oluşturmaya devam ediyor. Türkiye'nin siyasi manevraları, konumunu sağlamlaştırırken bölgeyi istikrarsızlığa sürüklüyor. Rusya ve İran artık eskisi kadar etkili değil ve Suriye rejiminin boşalttığı bölgelerde Kürtler savunmasız ve korumasız bırakılıyor. Bu arada, ABD bir geçiş döneminden geçiyor ve mevcut krize odaklanacak bir konumda değil.
Kürtler ve İsrail'in doğal müttefikler olduğunu söylediniz. Bu büyüklükteki bir krizde, biz Kürtler sizden sözlerinizin ciddiyetini gösterecek somut bir adım bekliyoruz. Beklediğimiz şey bu.
Kürtler adına sizi selamlıyorum.
Alıntı:
Jasmine
@jasminandpasha
·
58d
Müdid bey, yaşınıza saygım var ama İbrahim bey kadar başınıza taş düşsün diyesim var artık.
Ya düş yakamızdan, yanda şu işid barbarlarını desteklemekten vazgeç lütfen.
Sizin kafanıza daş düşsün efendim. Ayrıca guş beyinlisiniz.