Sayfa 2062/2200 İlkİlk ... 1062156219622012205220602061206220632064207221122162 ... SonSon
Arama sonucu : 17593 madde; 16,489 - 16,496 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. 𐩣𐩰𐩺𐩵 مفيد يوكسل الحيدري الشافعي Müfid Yüksel
    @mufidyuksel
    ·
    10d
    Birazdan Flash Haber’de canlı yayında olacağız.
    @erefefik

2. lt col temmuz
    @temmuz1919
    ·
    57d
    Suriye Resmi Ajansı Sana saldırının püskürtüldüğünü ve kaybedilen yerlerin geri alındığını iddia ediyor.
    @erefefik

3. lt col temmuz
    @temmuz1919
    ·
    1 sa
    Toplamda 11 L 39, 7 Mig 23 savaş uçağı Muhalifler tarafından ele geçirilmiş.
    @erefefik

4. Hilmi Daşdemir
    @DasdemirHilmi
    Bu şahıs yıllarca TSK’da generallik yaptı.
    Türk Milleti’nin vergileri ile maaşını aldı.

Şimdi, TSK’dan emekli yine Türk Milleti’nin vergileri ile maaş alıyor.

Bunlar sürekli Atatürkçülük’ten bahseder, Atatürk’ü kullanırlar ama Türk düşmanlığı yaparlar.

Neden?

Bunlar, Nusayri Arap olmaları hasebiyle Esad’cılık yaparlar içerde etki ajanlığı yaparlar.

Kimse ekranlarda iken de demez ki “madem o kadar seviyorsun, git Esad’ın ordusuna” diye.

Bu etki ajanlarını bilip tanımak gerek..

Şunu da açıklığa kavuşturmak isterim Türkiye Cumhuriyeti Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı herkes başımızın tacıdır. Arap, nusayri ya da başka bir etnisite farketmez.

Sadece bu etki ajanlarını tanıyın istedim.

Ve bunlardan çok rahatsızım, siz değil misiniz?
    @erefefik

5. Son Dakika

Rusya, Türkiye'yi Suriye'nin İdlib kentine ilişkin anlaşmaları ihlal etmekle suçladı.
    Haberin kaynağını bulmak lazım. Direk, Türkiye'yi suçladığını sanmam. Ama İran, Türkiye'yi suçladı.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    ..

3 şubat 2020'de, bu kontrol noktalarından birine topçu ateşi açıldı, 8 askerimiz şehit oldu.
    10 şubat 2020'de bir başka kontrol noktasına hava harekatı yapıldı, 5 askerimiz şehit oldu.
    27 şubat 2020'de bir başka konrol noktasına yapılan hava harekatında, 33 askerimiz şehit oldu.

1 ay içersinde, 46 şehit verildikten sonra gözlem noktaları içeriye kaydırıldı. Bu noktadan devam etmek gerekir de hava gücü olmadan, hava savunması olmadan bir harekat yapıp, başarılı olmak mümkün değildir. Devam etsem de ne yazacağım?

....
    Ben şehitlerimize misilleme olarak savaş literatürüne "Sürü SİHA Taarruzu" kavramını soktuğumuzu, Ruslara ve Suriye tümenlerine ağır zayiatlar verdirdiğimizi hatırlıyorum.

7. J. Wick
    @Lord_JWick
    ·
    29d
    İsrail ile Hizbullah arasında ateşkes bozuldu. İsrail Lübnan'a büyük saldırılar düzenlemeye hazırlanıyor.
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Ben şehitlerimize misilleme olarak savaş literatürüne "Sürü SİHA Taarruzu" kavramını soktuğumuzu, Ruslara ve Suriye tümenlerine ağır zayiatlar verdirdiğimizi hatırlıyorum.
    Ruslara değil, Suriyelilere...Ve Ruslardan izin alarak. Tayyip Ağam aynen şöyle söylemişti: ''Bizi Suriye ile baş başa bırakın.'' Ruslar hava sahasını açtı ve harekat yapıldı. Ruslar hava sahasını kapatınca da harekat durduydu.
    Sihayla olacak işler değil bunlar. Tek bir Su-57 havadaki bütün sihaları vurabilir.
    2 Türk askerini canlı canlı kim yaktıydı acaba?
    Suriye'de, Rusya ve İran ile karşı karşıya gelmek, yapılabilecek en büyük hatadır.
    @erefefik

Sayfa 2062/2200 İlkİlk ... 1062156219622012205220602061206220632064207221122162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •