BÜLENT ESÝNOÐLU
@bulentesinoglu1
·
1 Ara
Rusya Vagner Savaþçýlarýný Suriye'ye göndermiþ. Yarýn sabah Suriye'de olacaklar. Lübnan Hizbullah-ý da Suriye'ye takviyeye baþlamýþ. Suriye devlet ordusu da kaybettiði köyleri geri almaya baþlamýþ. RT.
BÜLENT ESÝNOÐLU
@bulentesinoglu1
·
1 Ara
Rusya Vagner Savaþçýlarýný Suriye'ye göndermiþ. Yarýn sabah Suriye'de olacaklar. Lübnan Hizbullah-ý da Suriye'ye takviyeye baþlamýþ. Suriye devlet ordusu da kaybettiði köyleri geri almaya baþlamýþ. RT.
Uzun zamandýr yazýyorum bunu. Emekliye ayrýlýp torunlarýný sevsin.Fatih Erbakan "Erdoðan emekliye ayrýlmalý" demiþ.
Putin ve Pezeþkiyan'dan Esad’a 'koþulsuz destek' sözü!
Rusya Devlet Baþkaný Vladimir Putin ile Ýran Cumhurbaþkaný Mesud Pezeþkiyan gerçekleþtirdiði telefon görüþmesinde Suriye'nin anayasal düzenin ve toprak bütünlüðünün yeniden saðlanmasýna yönelik eylemlerine “koþulsuz destek” sözü verdi.
.#SONDAKÝKA Türkiye Ýstatistik Kurumu, kasým ayý enflasyon rakamlarýný açýkladý. Tüketici fiyatlarý kasým ayýnda beklentileri aþarak aylýk bazda yüzde 2,24 oldu. Yýllýk enflasyon ise yüzde 47,09 olarak gerçekleþti
Yalan dolan. %47 olmadýðýný herkeþ biliyor. Dolar %25 artmýþ, gerçek enflasyon %60. Dolar üzerinden hesaplayinca efendim su kadar büyüdük diyecek, kel kafalý. Yalandan büyümeyi satacak. Güvenilirliðini kaybettikten sonra hic bir sey yapamazsin. Kel kafaný kýrarlar. Adam Fatih'de, karakolun dibindeki kuyumcuya, parke taþýyla girmiþ, parke taþýný vitrine furmuþ. Ýþte o parke taþýný, kel kafana yiyeceksin efendim...
Coþkun Baþbuð kaç yaþýnda? Nasýl oldu da bir anda gençleþiverdi?
Linkte video var. Bitcoin satýp, altýn almýþtýr.Boþuna Týklama
@bosunatiklama
·
17s
Dünyanýn en büyük 8. þirketi olan UnitedHealthcare'ýn CEO'su Thompson, New York'ta suikasta uðradý.
Hama, biraz önce tamamen düþtü. Ýyi olmadý. Rejim burada direnseydi, bizim için daha iyiydi. Humus arazi yapýsý itibariyle savunulabilecek bir yer deðil. Bu haydutlar kýsa sürede Þam'a dayanýrlar.
Yer Ýmleri