Askıya çıkması ne anlama geliyor yani imara çıkması bekletilicekmi ?
Printable View
2.238.207 m² alanın en kötü rayiç bedeli 20 tl=44.764.000 tl götü boklu sadece çıplak fiyatı gerisini siz düşünün...
Zaten tamamdır imar var komple diye apaçık bir açıklama olsa. İmarlı m2 fiyatı da şu deseler normal imarlı rayiçi. Kağıt hiç duraksız 4-5 lira falan olur heralde.
Şimdi imar planları askıya çıkmış açıklaması var. Benim anladığım içinde milpa araziler de olan bir plan ve buraya imar onaylandı askıya çıktı. Ben böyle anlıyorum.
Zaten eskiler takip edenler bilir imar çalışması vardı milpa araziler üzerinde büyük şehirden onay bekleniyordu. Şimdi o onay da gelmiş ki askıya çıkmış.
Ytd
Değerli Brokeray kardeş, bunan sonra İmar detayları önemli, belediye ile konuşan arkadaşların bazı ifadeleri var, günübirlik tesisler, Arboretium, cafe vb gibi, bir kısmı sosyal tesis gibi... Şirket detayları açıklarsa ben bunları yorumlarım, detayları öğrenmek lazım, yoksa ben iyi anlarım imardan... Bu çıkan nazım İmar Planı, itiraz etmezlerse 1/1000 lik beklenir, itiraz ederlerse veya mahkemeye giderlerse iş uzar...
Firma açıklamaları, detaylar önemli
biz hiç bir şey anlamadığımız için bakıyoruz ama birileri de habire alıyor...acaba bilenler mi alıyor ??? :kahkah:
Ne 20 TL'si abi. Zaten birkaç yıl önce 50 tl fiyat biçiyorlardı. Geçen yıl arazi olarak üstüne ev inşaat çıkılamaz haliyle sadece tarla olarak 100 tl fiyat biçiliyordu bilirkişice.
İmar askıda. Devamı da gelecektir. Ak parti belediyesi aydın doğana ters gitmemek istiyor gibi.
Oralar Yen'i bir şehir olacak. M2 o kadar az zaten değil 20 falan değil bence 200 de değil 350 civarı değerlenir bu yıl bence.
Son çeyrek bilançoda baya bir kar yazacak, bakalım.
Ytd