Sayfa 413/855 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by abtani Yazıyı Oku
    Şirketimiz'in finansal raporunun ilgili dipnotlarında detaylı olarak açıklanan ve finansal tablolarında "yatırım amaçlı gayrimenkuller" altında takip edilen, İstanbul İli, Pendik İlçesi, Kurtdoğmuş Köyü'nde kain 1154 ve 1155 sayılı iki ayrı parselden oluşan 2.238.207 m² mesahalı çiftlik arazisi vasıflı gayrimenkulü de kapsayan NİP-22054 PİN Numaralı 1/5000 Ölçekli Pendik İlçesi Yenişehir Mahallesi'nin bir kısmı ile Ballıca, Emirli, Kurna ve Kurtdoğmuş Mahalleleri Nazım İmar Planı Teklifi'nin 06.12.2017 tarihinde askıya çıkmış olduğu öğrenilmiştir. Söz konusu Nazım İmar Plan Teklifi tarafımızca incelenmekte olup, tüm yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla gerekli resmi başvurular süresi içinde yapılacaktır. Konuya ilişkin gelişmeler oldukça kamuya açıklama yapılacak olup, Şirketimiz kaynaklı olmayan haber ve bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini önemle hatırlatmak isteriz.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/644403
    Askıya çıkması ne anlama geliyor yani imara çıkması bekletilicekmi ?

2.  Alıntı Originally Posted by kdrhsmkb Yazıyı Oku
    Araziyken bile her yıl yıl sonu değerlemede milyonlarca değerlenen bir yerdi. İmar çıktı, arsa konumuna geçti, artık durdurulamaz bence. Bilinçli bir baskılama var.

3,10 liraya sadece imar ihtimaliyle çıktı. Sonra çıkmadı diye baya düştü mipaz. Şimdi de baskılanıyor, derinlikten belli. Bir günlük değil üst üste günlerce yolu var bence. Üstelik son aydayız. Aralık biçtikten sonra da 2016 son çeyrek var. İmarlı haliyle milyonlarca lira zarardan bir çeyrekte milyonlarca lira kara geçecek.

Şimdi 1,6x lardan mallana mallana buraya getirenler hala mallanmak istiyorlar. Yataya sarmış olsaydı kimse malını kaptırmazdı. Mesela 3,10 dan 2,40 a düşmüş ve 2,40 tan yataya sarmış olsaydı, basıl olursa olsun en küçÜk bir imar ile o kağıttan kimse 2,40 lardan dökülmezdi.

Ama 1,7 ye düşürdüler. Şimdi de baskı kurarak 1,7 den 2,3 a zaten bu imar için geldi ortamı oluşturuyorlar. Herkesin kendi kararı ama artık somut bir imar adımı da varke, artık hükümet aydın doğana ömüzüdeki yıl seçimler de gelmeden başka kıyaklar da geçecektir ve mipaz baya baya yükselecektir diye düşünüyorum. Döke döke baskı kurup mal toplaya toplaya gidecek gibi görünüyor derinlikten. Bakalım

Ytd
    hocam imar çıktığını nereden anladınız ?

belki imar vermediler..
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

3.  Alıntı Originally Posted by MyPlanet Yazıyı Oku
    Askıya çıkması ne anlama geliyor yani imara çıkması bekletilicekmi ?
    belediyenin imarı planı açıkladı demektir...tıpkı seçimlerde seçim kütüklerinin isim listesi asılması gibi bir şey...o plana göre belediye imar izni veriyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. 2.238.207 m² alanın en kötü rayiç bedeli 20 tl=44.764.000 tl götü boklu sadece çıplak fiyatı gerisini siz düşünün...

5.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    hocam imar çıktığını nereden anladınız ?

belki imar vermediler..
    Zaten tamamdır imar var komple diye apaçık bir açıklama olsa. İmarlı m2 fiyatı da şu deseler normal imarlı rayiçi. Kağıt hiç duraksız 4-5 lira falan olur heralde.

Şimdi imar planları askıya çıkmış açıklaması var. Benim anladığım içinde milpa araziler de olan bir plan ve buraya imar onaylandı askıya çıktı. Ben böyle anlıyorum.

Zaten eskiler takip edenler bilir imar çalışması vardı milpa araziler üzerinde büyük şehirden onay bekleniyordu. Şimdi o onay da gelmiş ki askıya çıkmış.

Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    temel analiz hoca vardı burada birzamanlar

kağıt 60krşlarda iken hep derdi arsa aldım unuttum diye

ankarada olmasına rağmen çok sık gidip arsaları incelerdi

o olsa bilgilendirici bir yorum yazardı ama

2,80 lerde sattı çıktı sanırım...

Değerli Brokeray kardeş, bunan sonra İmar detayları önemli, belediye ile konuşan arkadaşların bazı ifadeleri var, günübirlik tesisler, Arboretium, cafe vb gibi, bir kısmı sosyal tesis gibi... Şirket detayları açıklarsa ben bunları yorumlarım, detayları öğrenmek lazım, yoksa ben iyi anlarım imardan... Bu çıkan nazım İmar Planı, itiraz etmezlerse 1/1000 lik beklenir, itiraz ederlerse veya mahkemeye giderlerse iş uzar...
    Firma açıklamaları, detaylar önemli

7. biz hiç bir şey anlamadığımız için bakıyoruz ama birileri de habire alıyor...acaba bilenler mi alıyor ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by labirent Yazıyı Oku
    2.238.207 m² alanın en kötü rayiç bedeli 20 tl=44.764.000 tl götü boklu sadece çıplak fiyatı gerisini siz düşünün...
    Ne 20 TL'si abi. Zaten birkaç yıl önce 50 tl fiyat biçiyorlardı. Geçen yıl arazi olarak üstüne ev inşaat çıkılamaz haliyle sadece tarla olarak 100 tl fiyat biçiliyordu bilirkişice.

İmar askıda. Devamı da gelecektir. Ak parti belediyesi aydın doğana ters gitmemek istiyor gibi.

Oralar Yen'i bir şehir olacak. M2 o kadar az zaten değil 20 falan değil bence 200 de değil 350 civarı değerlenir bu yıl bence.

Son çeyrek bilançoda baya bir kar yazacak, bakalım.

Ytd

Sayfa 413/855 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •