hayır siz çok rasyonelsiniz.hatta dün oturdum bir başlığa yazmış olduğunuz sayfalarca yazınızı ve alıntılarınızı okudum.
benim için paylaştığınız bilgiler o kadar değerliydi ki .ççok teşekkür ederim.
(temel analiz ana başlığındaydı ).
Printable View
Ayın 16 sında yaptığım analiz devam ediyor , kafası basmayanlar doktor bu ne demişti:)3150 çalıştı yukarı tepki hareketi yapıldı ben ona teknik hazırlık olarak kabul ediyorum
haftaya bu analizin 2. bölümünün çekileceğini düşünüyorum 3150 altı hareketler beklentim mevcut düzeltmenin devamını bekliyorum 3040-2900 beklediğim bantlar.
aaaaaa bunların hesap sordugu tahtalarda varmış...
işlerine nasıl geliyorsa...
BİST: ZOREN.E ve ROYAL.E, şirket paylarında meydana gelen olağandışı fiyat/miktar hareketine ilişkin olarak talep edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından KAP'a zamanında gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştır
nacizane
1-senet ismi paylaşanların bazıları her 3-5 dk bir hisse paylaşıyor.sonra çıkan olursa ben bildim vs vs...
o tip yazılar görürseniz bir önce önerdiği hisselerden hangisini satıp son önerdiğini alacağınızı söyleyip test ediniz.
2-1 e10 1 e 30 primi çok kısa zamanda yapmış senetleri önerenlere.son bir senede ne değiştiğini ...neden geçen sene3 tl veripde alabileceğiniz senedi şu an 100 tl vermeniz gerektiğini sorunuz( 1 e 30 yapmış )
o gün önermeyen şimdi niye önerir vs vs...gibi
3-tarafsız sadece data içeren kaynaklara itibar ediniz.Haberler sizin için önem derecesi yüksek ise en az 2 ayrı bağımsız ajans tarafından geçilmiş olmasına özen gösteriniz.
4-bir de özellikle görsel medyada yorum dinliyorsanız
a-real time olup olmadığına
b-konuk ise kimin seçildiğine ve zamanlamasına dikkat ediniz(misal dirençlerde optimist biri mi çıkıyor,tabanlarda pesimist biri mi çıkaralıyor.adam inandığını söylüyordur ama o konuğu oraya çıkaran bir akıl var )
.......
Bunaz benzer bir çok dikkat edilmeyen konular var ama hele bir ortam durulsun sohbet ederiz ilgiliyseniz.