bunlara bir sembol bul desen timsah derim .....timsah şirketler gurubu gibi olmuş :D ceylan gibi sekip yudum yudum su içerken hissettirmeden bir kapar, çeneyi bir kenetledi mi derinliklilere sürükler daha da kurtulamazsın BUNLAR HIZLI HAREKET EDEN, SIĞ, :D BAS TOPLA YÜKSELT DAĞIT KAĞITLARI BİNMESİNİ VE İNMESİNİ BİLMEYENE ÇOK SABIR ÇEKTİRİR HADİ biraz polyanacalık yapalım en azından bir ya da ikisi o da kısmen hariç tam tahtacı kağıtları öyLe fordun tahtacıLArına benzemeler FORDUN TAHTACISI BİLDİĞİN KODAMANLARDIR, yabancılar fonalr bankalar ky derinlikli kağıttır öyle istediğin gibi at koşturamazsın...bunlar en fazla viop bist paslaşırlar FONALRINI BÜYÜTMEYE ÇALIŞIRLAR.... lakin listedeki en azından bir kısım sığ kağıtlarda TAHTACI FARKLI ÇALIŞIR... STRATEJİSİ FARKLIDIR, bi öptüler mi feleğin şaşar :D keşke fordda olsaydım da yüzde 40 düşseydi dersin :D ford gene toparlar bunların toparlaması kaç yıl alır tahtacısının insafına kalmış tabi geri dönerse :D bunlara gelene kadar ne kağıtlar bulursun... yatırım tavsiyesi değildir.