Sayfa 415/710 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon
Arama sonucu : 5676 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku

borsada dediğiniz kritelere uyanlar sadece bunlar...patron detayı da yok...
    Bu bol alternatif içinden karar vermek zor olacak
    kolay gelsin ...

[ımg]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20241122/39b71bf20b964f7be90062c12d56fa19.jpg[/ımg]
    bunlara bir sembol bul desen timsah derim .....timsah şirketler gurubu gibi olmuş :D ceylan gibi sekip yudum yudum su içerken hissettirmeden bir kapar, çeneyi bir kenetledi mi derinliklilere sürükler daha da kurtulamazsın BUNLAR HIZLI HAREKET EDEN, SIĞ, :D BAS TOPLA YÜKSELT DAĞIT KAĞITLARI BİNMESİNİ VE İNMESİNİ BİLMEYENE ÇOK SABIR ÇEKTİRİR HADİ biraz polyanacalık yapalım en azından bir ya da ikisi o da kısmen hariç tam tahtacı kağıtları öyLe fordun tahtacıLArına benzemeler FORDUN TAHTACISI BİLDİĞİN KODAMANLARDIR, yabancılar fonalr bankalar ky derinlikli kağıttır öyle istediğin gibi at koşturamazsın...bunlar en fazla viop bist paslaşırlar FONALRINI BÜYÜTMEYE ÇALIŞIRLAR.... lakin listedeki en azından bir kısım sığ kağıtlarda TAHTACI FARKLI ÇALIŞIR... STRATEJİSİ FARKLIDIR, bi öptüler mi feleğin şaşar :D keşke fordda olsaydım da yüzde 40 düşseydi dersin :D ford gene toparlar bunların toparlaması kaç yıl alır tahtacısının insafına kalmış tabi geri dönerse :D bunlara gelene kadar ne kağıtlar bulursun... yatırım tavsiyesi değildir.
    Son düzenleme : logologo; 22-11-2024 saat: 23:07.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Euro dolar paritesi 30eylulde 1.12
    Bugün 1.04
    Yıl sonu farz edelim parite 1'e indi ve
    1dolar =1euro= 36tl ile yılı tamamladılar.

Bilançoyu nasıl etkiler?

3.  Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    Euro dolar paritesi 30eylulde 1.12
    Bugün 1.04
    Yıl sonu farz edelim parite 1'e indi ve
    1dolar =1euro= 36tl ile yılı tamamladılar.

Bilançoyu nasıl etkiler?
    Tabii ki kötü etkiler. Ama klasik son çeyrek iyi kar açıklar froto. Son çeyrek yılın%40 karı olur oda 16-17 milyar gelir diye umarım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
    Haftaya temettülerimiz yatıyor... tutarı az buldum ama borçlarına bakınca en iyisini yapıyor aslında... Finansman maliyetlerini düşürmeli.Ne kadar çok fazla fazla istesekte benim temettü beklentim 30-50 tl arasıydı...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
    Emre , dostum intihar etmenin çook daha kolay yolları var... Aman ha uzak durmak lazım....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Emre , dostum intihar etmenin çook daha kolay yolları var... Aman ha uzak durmak lazım....
    Kesinlikle.. Benim alım yapmayı aklımdan bile geçirmeyeceğim şirketler..
    Ama ne yazık ki artık düşük sermayeli, pd si düşük,halka açıklığı az olan düzgün şirket te kalmadı..

Bence pandemi dönemi sonrası borsa hareketletini unutup, herkes eski dönemlerde olduğu gibi kemik şirketlerde pozisyon almalı...

Alıntı Originally Posted by aslan.42 Yazıyı Oku
    Tabii ki kötü etkiler. Ama klasik son çeyrek iyi kar açıklar froto. Son çeyrek yılın%40 karı olur oda 16-17 milyar gelir diye umarım.
    Tamam kötü etkiler de, bunun yansıması nasıl olur?

1.10 pariteyle 16-17milyar getiremedi.
    Geliri azaldı, peki ya borçlar?
    Borcu da euro cinsindense karisik bir hesap bu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Haftaya temettülerimiz yatıyor... tutarı az buldum ama borçlarına bakınca en iyisini yapıyor aslında... Finansman maliyetlerini düşürmeli.Ne kadar çok fazla fazla istesekte benim temettü beklentim 30-50 tl arasıydı...
    Benim de gonlumden gecen 2025 icin 150 idi ama sanirim enflasyonist donemde vermese hepimiz icin en hayirlisi olacak.

Bedelsiz olarak dagitsin her sene, mangisleri dovlet de vergi ile tirtiklamasin..

Mangis lazim olursa 3-5 bin tokalariz gelen bedelsizlerden isimizi goruruz diyorum.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 415/710 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •