Bankalardan perşembe cuma gireni, bademlerden çıkardık çok şükür.. Kalanları da istiyorlarsa yükseltsinler söz bende onlara yüklicem:whistling::whistling:
Printable View
Bankalardan perşembe cuma gireni, bademlerden çıkardık çok şükür.. Kalanları da istiyorlarsa yükseltsinler söz bende onlara yüklicem:whistling::whistling:
Şaka maka artık al sat yaparken elim eskisi kadar cesur değil. 0.97 sattıklarımı az daha 0.96 dan yerine koyuyordum ama yarın daha iyi bir fırsat bulurmuyum düşüncesiyle beklemeyi seçtim. A1 ve Bank Of ikisi de alıcılı kapattı ya yarın kusacaklar ya da daha güçlü bir çıkışın tohumları atılıyor. Bir gariplik var. YTD
Valla benim hikaye malum,sizinkinden çok farklı bir mecrada aynen devam ediyorum son günlerde 0.95 0.96 0.97 hepsinden alımlarım oldu.Artık paçal derdinde değilim,bu kağıtda gelecek var filmin sonunu görmeden çıkmam.O çıkış zamanında bu seviyeler çok ama çok manasız kalacak diye düşünüyorum.Henüz tek lot satmışlığım yok.3 aylık ve altı aylık bilançolar kabak gibi belli coşacak.Ev fiyatlarına bakıyorum artık iki artı birler zaten her yerde 4 milyonu 5 milyonu zorluyor.Elbet kiler muadili evleri kastediyorum.E bu şirket genelde kendi arsalarında projeler yapacak.İştigal ettiği şehir istanbul,istanbul bu gidişle baya göç alacak,gelen vatandaşlık ayağına ev almak isteyebilir,bunlar akp li bir yıl daha sistem bunlara çalışacak.Yani satın alınacak pek çok şey var.Bir operasyon çekildi,bence adamlar bunun meyvesini yemek için çok ama çok yukarılara sürecekler.O artış zamanlarında ben kağıtda olmalıyım.Günlük para kazanamam ama uzun vadeli sabretmeyi uygun maliyetlenmeyi toplamayı iyi bilirim.Bakalım bunda hikayemiz nasıl bitecek
Trade eden arkadaşlara da minnettarım,speğin marjı çok daraldı çok aşağı yukarı basamıyor kağıt günlük kazanç için uygun marjlarda hareket etmiyor.Bunda bizim arkadaşların baya bir payı oldu diye düşünüyorum.