La boomm.
Cuma mayını iki metre uzağa atmıştım patlamamıştı.
Bugün patladı
La boomm.
Cuma mayını iki metre uzağa atmıştım patlamamıştı.
Bugün patladı
Yazdığım şey anlaşılmamış. Trendi tabiki üst akıl belirler, ben olmayan KY ilgisinden bahsediyorum. İnsanların gözünü nasıl korkuttularsa kimse yanaşmıyor. Resmen kendi aralarında top çevirmece. Yapıkredi alıyor alır almaz satışa koyuyor Ziraat alıyor, o aldığını atışa koyuyor Garanti alıyor, o satışa koyuyor....Fiyat aynı 0.96
Son 1 saatte 1.5 milyon lot işlem döndü ilk 5 te net sadece 375 lot.
#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...03281152566265
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Olay belli işte,az bişi borsadan anlıyan biri diğer gyo larla bunu kıyasladığında işin içinde oyun olduğunu anlar.Daha gösterinin final kısmı gelmedi,adamlar abrakadabra diyecek ve asıl şow başlıyacak O zamana kadar sabrı ve parası olan dayanır,olmayan için maç biter.Borsa böyle bir yer,sabır ve maddi güç çok hayati önemde.
İyi haftalar ve bol kazançlar.. Benimde bugün 95 ve 96 lar gitti, bakalım giderse ekime mi yoksa gitmezse mkime mi olacak..Soğudum borsadan da yahu
![]()
Bugün 0.97 den satışa koydum giderse 5 kuruşluk trade etme amacım gerçekleşmiş olacak.
Bu kaçıncı döngü her seferinde asgari yüzde 5..
Az kazanç değil. A1 Capital günlük kademe al satı da yapıyor..
Kazanca bak.. 1 TL altı kağıtlarda üst kademeden sat alt kademeden al yüzde 1 den fazla kazanç demek..
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Bank Of ve A1 öğleden önce beraber alıştaysa öğleden sonra biri satışa geçecek demektir..
Robotlar da ellerini çok belli ediyor, satışı 0.96 ya çekebilirim. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Yer İmleri