Printable View
Alıntı: Originally Posted by cerento Jale ye ilk nazar degdi bist +1.87 Jale 0.18 Turevmi.tersmi nedir bu getiri ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. bu getiri nazar dolayi
Alıntı: Originally Posted by cerento Jale ye ilk nazar degdi bist +1.87 Jale 0.18 Turevmi.tersmi nedir bu getiri ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Jaledeki kardeşler endeks doyuma geldi diye düşünüyorlar bence. Frene basmışlar gibi. Küçük bir önlem.
Alıntı: Originally Posted by supremegod Ağam bizimle eğlenir [emoji3525]. ****** TCD’ye bak ya, dünü resmen boş geçmiş fno yu ne yapalım hocam...Ben sattım dün ama giderken iyi ayrılsaydık şu güzel günde
Turkey 5y CDS 546.42
Alıntı: Originally Posted by shangil arkadaslar susmak lazim dedigim gibi:) buyuk bir sansi kacirdik yine, demi? Katılıyorum. Hala bilmeyenlere para piyasası fonlarını anlatacağım vakit olursa. Cahil bırakmamak lazım
Düzeltme bekleyen bekleye endeks 106 bini geçti.
Dün MAC ve TTE şov yapmış hakkaten. 😅
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Dün MAC ve TTE şov yapmış hakkaten. 😅 Bugün tersi olacak galiba...şimdilik görüntü bu ne yazık ki