Originally Posted by supremegod Ben de -25K ile yarın inşallah sıfıra sıfır elde var sıfır olmayı bekliyorum. Ha bu arada 125 gün geçti, sıfır kar bıraktı. Tebrikler TCD Aynen hocam, bende zamanında zararına satmıştım. Kesinlikle almam dediğim bir fon. Tacirler TKF fonu daha iyi yönetiyor, TCD ikinci planda.
Eib ve Eic açıklanmadı, bu kadar geç kalmazdı hiç...
Yüksek ihtimal tcd gene terste kalmış
Originally Posted by sevinen Yüksek ihtimal tcd gene terste kalmış tkf de 0 getirmiş, tacirler bir şeyi yanlış yapmış olmalı
Originally Posted by shangil merhaba hocam tcd den bu forumda yazarsak inmeye baslar bu bir buyuk tecrubedir! Originally Posted by shangil degil de hocam, baslamasin istemiyorum bol kazanclar arkadaslar susmak lazim dedigim gibi buyuk bir sansi kacirdik yine, demi?
Canlar gider heyyyy
Originally Posted by shangil arkadaslar susmak lazim dedigim gibi buyuk bir sansi kacirdik yine, demi? neyse en azından eksi yapmamış hocam, bunla atlatalım inşallah
Originally Posted by trust06 günaydın tzt % 0,19 tcd %0,18 tzt tcd den iyi getirmiş Ağam bizimle eğlenir [emoji3525]. ****** TCD’ye bak ya, dünü resmen boş geçmiş
Originally Posted by shangil arkadaslar susmak lazim dedigim gibi buyuk bir sansi kacirdik yine, demi? Jale ye ilk nazar degdi bist +1.87 Jale 0.18 Turevmi.tersmi nedir bu getiri ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri