Koç'un diğer üçünden daha fazla ilgi gördüğünü biliyordum ama devamında da sıralama böyle mi böyleyse popülarite boşa değil demek. :)
Printable View
Sn. Dudu
Yatırım yapacağınız firmalar için sahibi kim kriterinizle alakalı olarak her firmanın yöneticisi veya sahibini çok yakından tanımamıza imkan yok malum. Siz burada ilgili kişinin açıklamalarına mı bakıyorsunuz veya firmanın arkasında holding olması önemli mi? Sahibinin kim olduğunu anlamaktan kastınız nedir?
Hocam her grubun yada şirketin az çok bi kişiliği vardır borsada... sahibini tanı derken bunu öğrenin anlamında demiştir dudu bey.
Yani patronun amacı ky den alıp şirkete sonra da kendi cebine mi aktarmak.yoksa sirkete değer katip ky ile birlikte mi kazanmak... bunu da şirketin geçmişte yaptıklarına bakarak öğrenebilirsiniz...
Yoksa adam tatile nereye gidiyor falan değil. :)
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa neydi emekti.Samet kararını çoktan verip çemşite koşmuştu.Sıra bendeydi:))))))))).Ne güzel filmdi di mi.
Valla gene güneş sigortaya dayanamayıp daldım.Lotlar artıyor çaktırmadan ,kriz falan diyoruz ,kendimiz bile dinlemiyoruz.Hadi hayırlısı.:))))))
Düşündüğüm şeyleri çok güzel yazıya dökmüşsün sn. Syilmaz :)
Şu ana kadar aldığım hisseleri her sene daha pahalıya aldım. Doğru hisse seçtikten sonra kriz vız gelip tırıs gidiyor. Bizim için önemli olan portföyü devamlı büyütmek, bunun için ince eleyip sık dokuyup gerçekten her yönüyle yatırım yapılabilecek en iyi şirketleri bulmak. Ondan sonrası paran oldukça al, al, yine al :)
Aslolan endeks değil, yatırım yaptığımız şirketlerdir bana göre.