Originally Posted by
Günaydın
bende hep şu soruyu soruyorum bir türlü net cevap alamıyorum ?:)
sn.erdoğan bir lider, seversiniz sevmezsiniz, bu allah vergisidir önderlik yeteneği herkeste bulunmaz
2002 den buyana iktidar partisinin oylarını tek başına alan adam erdoğandır, hatta ceketimi assam seçimi alırım lafının altını doldurabilmiş biridir.
yahu el insaf yahu pes , sn.erdoğanın 15 senedir aldığı seçimler dünya tarihinde sayılı istatistikir ki muhalefetin de yine istatistiklere geçmiş facia bir başarısızlığı vardır ortada
15 yıllık iktidarı boyunca hem başbakanlık hemde cumhurbaşkanlığı koltuğunda iktidarına yönelik içinde muhtıraları, gençlerin kışkırtıldığı gezi olaylarını 17 aralık komplolarını ve darbeleri de barındıran bir çok çetin badireden alnının akıyla çıkmıştır
kaldı ki 15 temmuz gibi bir kahpe taarruzda milletinin önünde bu korkunç krizi ustalıkla soğukkanlılıkla tam bir lidere yakışır şekilde bertaraf edebilmiş bir siyaetçi toplumun her kesiminden yurttaşın saygısını sonuna kadar haketmiştir.
sevmesenizde saygı duymak zorundasınız, recep tayyip erdoğan olmak kolay iş değildir, türkiyenin son 15 yıllık olağanüstü tansiyonunu her babayiğit kaldıramazdı bu çok net !
dolayısyla bakın etrafınıza ? türkiyeyin bu yüksek tansiyonunu sırtlayabilecek elini taşın altına koyabilecek türkiyeyi 80 milyonu dünya önünde eğilmeden temsil edebilecek devlet olma sorumluluğunu yüklenebilecvek bir siyasetçi ismi söyleyin bana ?
muhaletfeki isimlerden sakın söz etmeyin güldürmeyin:bravo:
artık bu başarısızların dışında bir isim istiyorum ! sn.erdoğanın kalibresinde lider vasıflarına sahip bir isim istiyorum ?
oraya buraya çekmeyin net bir soru sordum
söyleyin bu ismi, çıksın milletin karşısına güven versin sevdirsin kendini ve daha iyisini yapıcam desin alsın oyları haydi ..
söyleyemiyorsanız mevcut iktidarın başınızdaki kamu düzeninin devletinizin ve sn.erdoğanın kıymetini bilin.
batı aç kurt , israil aç kurt, esat aç kurt gibi düşmesini bekliyor türkiyemin, şu bir gerçekki lideriyle ayakta duruyor türkiyem ve milletin ona olan inanılmaz teveccühüyle
Atatürk ten sonra recep tayyip erdoğan ın dışında bu denli özgüveni yüksek bu denli lider ruhuna sahip bu denli kitlelerin sevgilisi başka bir lider gelmedi memlekete bunu hepiniz biliyorsunuz
muhalefette kalıp vekil maaşına razı kronik başarısız son 15 yılda 10 seçim kaybeden parti liderlerinin hala sokakta millete ne anlattığını niçin milletin değerli zamanını heba ettiğini bilmiyorum
insanda bu kadar başarısızlığın verdiği bir mahcubiyet olur yahu bunu biliyorum:one:
hala kimin neyin peşinden gittiğinizi bilmeden yazıp duruyosunuz boş babam boş no babam no
kim sırtlanacak türkiyeyi, bu muhalefet mi ? yahu bunlar muhalefet etmeyi bile beceremiyorlar,
yatıp kalkıp sn.erdoğana dua etsinler, 15 temmuz akşamı milletin önünde dimdik durmasaydı şimdi memlekette ne meclis kalmıştı ne muhalafet ne istiklal ne hürriyet :yes:
allah no diyenlere izan hidayet versin diyorum zaten daha bişey demeye gerekde yok