Sayfa 417/774 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. İŞİD-KÜRDİSTAN-EVET KAMPANYASI....Sn.BAHÇELİ nin ROLÜ...

Mesut Barzani. Türkiye’ye gelişinde Atatürk ve Esenboğa Havaalanlarına “Kürdistan bayrağı” asıldı. Aynı bayrak, Çankaya Köşkü’nde Başbakan Yıldırım’la görüşürken de arkaya konuldu.

Özel görüşmelerde, Barzani’den 16 Nisan halk oylaması için “Evet” desteği istendi. Barzani’nin yakın çevresi AKP’den gelen bu isteğin “memnuniyetle” karşılandığını, gereğinin yapılacağını bildirdi.

Bunun için Barzani Erbil’e dönmeden harekete geçti. Ahmet Türk görüşmesinde de konunun gündeme geldiği öğrenildi.

Barzani de “Evet” kampanyasına başladı.

KERKÜK’TE FİİLİ DURUM

Barzani’yi yıllardır izleriz. En yakın dostları Amerika ve İsrail’dir. Erbil’deki karargahında CIA ve MOSAD ajanlarının özel yeri vardır.

Karşılığını almadan hiçbir şey vermez.

Nitekim Türkiye’den döndükten sonra bölgede hareketlilik başladı. Kerkük’e Kürdistan bayrağı çekildi. Arkasından Kerkük’ün Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne (IKBY) bağlanması için halk oylaması yapılacağı açıklandı.

“EVET” DESTEĞİ İÇİN Mİ?

2003 Irak işgali öncesinde, Bahçeli’nin girişimi ile Ecevit Hükümeti dağıtılmış, AKP iktidara getirilmişti. ABD’liler “iktidarda biz varız” havasındaydı. ABD bütün gücüyle Irak’a girmişti.

Barzani-Talabani’nin peşmergelerinin Kerkük’te tapu ve nüfus idarelerini yağmalayacağı istihbaratı alınmıştı. AKP Hükümeti, “Dostlarımızla arayı bozmayalım” diye ses çıkarmadı.

O günlerde iktidar için göz yumulmuştu. Şimdi de Barzani’den “Evet” desteği için göz yumuluyor. Kişisel çıkarlar için Kerkük “2. İsrail”in kontrolüne giriyor.

HALA ANLAMADIK MI

PKK/PYD ABD desteğiyle Münbiç’i tam da 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yaşanan boşlukta işgal etti.

Barzani’nin açıklamaları, Kerkük’e Kürdistan bayrağı çekilmesi, ABD’nin PKK/PYD’yi zırhlı araçlarla ve silahlarla donatması, ...

Bahçeli’nin “başkanlık pası”nın nasıl bir tuzak olduğunu hala anlamadık mı? Bütün operasyonların merkezinde “ABD-İngiltere-İsrail” üçlüsü olduğunu görmek için daha ne gerekiyor?

IŞİD BU GÜNLER İÇİNDİ

2003’te Irak işgal edilince bazı gariplikler yaşanıyordu. Şii’ler ve Barzani-Talabani güçleriyle Saddam yönetimini deviren ABD, Sünnilere TIR’larla silah ve mühimmat vermeye başladı.

Bu işler için de Saddam döneminde CIA ile bağlantılı olan Cenabi aşiretinden adamlarını kullandı. Silahları taşıyanlarla Bağdat’ta karşılaşmıştım. Her şeyi anlattılar. ABD’nin niyetini anlamamışlardı. Ama verilen işi yapmışlardı. İyi de para kazanmışlardı.

ABD NE İSTEDİYSE IŞİD ONU YAPTI

ABD, IŞİD’i bu günler için yarattı. Önce sosyal medyadan örgütün vahşi cinayetleri yayıldı. Kafa kesmeler, yakmalar, ... Ortalığı kasıp kavuruyordu. Bir yere yöneldi mi herkes kaçıyor, IŞİD de savaşmadan orayı ele geçiriyordu.

IŞİD birdenbire Bağdat’a yöneldi. Bağdat kendi derdiyle uğraşırken, Barzani-Talabani-PKK, Kerkük’e fiilen el koydu. Şimdi de fiili durumu yasal hale getirmeye çalışıyorlar.

IŞİD; ABD, İsrail ne istiyorsa onu yaptı.

ABD’nin yeni hedef de belli! Ama Ankara seyrediyor!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    bende hep şu soruyu soruyorum bir türlü net cevap alamıyorum ?

sn.erdoğan bir lider, seversiniz sevmezsiniz, bu allah vergisidir önderlik yeteneği herkeste bulunmaz

2002 den buyana iktidar partisinin oylarını tek başına alan adam erdoğandır, hatta ceketimi assam seçimi alırım lafının altını doldurabilmiş biridir.

yahu el insaf yahu pes , sn.erdoğanın 15 senedir aldığı seçimler dünya tarihinde sayılı istatistikir ki muhalefetin de yine istatistiklere geçmiş facia bir başarısızlığı vardır ortada

15 yıllık iktidarı boyunca hem başbakanlık hemde cumhurbaşkanlığı koltuğunda iktidarına yönelik içinde muhtıraları, gençlerin kışkırtıldığı gezi olaylarını 17 aralık komplolarını ve darbeleri de barındıran bir çok çetin badireden alnının akıyla çıkmıştır

kaldı ki 15 temmuz gibi bir kahpe taarruzda milletinin önünde bu korkunç krizi ustalıkla soğukkanlılıkla tam bir lidere yakışır şekilde bertaraf edebilmiş bir siyaetçi toplumun her kesiminden yurttaşın saygısını sonuna kadar haketmiştir.

sevmesenizde saygı duymak zorundasınız, recep tayyip erdoğan olmak kolay iş değildir, türkiyenin son 15 yıllık olağanüstü tansiyonunu her babayiğit kaldıramazdı bu çok net !

dolayısyla bakın etrafınıza ? türkiyeyin bu yüksek tansiyonunu sırtlayabilecek elini taşın altına koyabilecek türkiyeyi 80 milyonu dünya önünde eğilmeden temsil edebilecek devlet olma sorumluluğunu yüklenebilecvek bir siyasetçi ismi söyleyin bana ?

muhaletfeki isimlerden sakın söz etmeyin güldürmeyin

artık bu başarısızların dışında bir isim istiyorum ! sn.erdoğanın kalibresinde lider vasıflarına sahip bir isim istiyorum ?

oraya buraya çekmeyin net bir soru sordum

söyleyin bu ismi, çıksın milletin karşısına güven versin sevdirsin kendini ve daha iyisini yapıcam desin alsın oyları haydi ..

söyleyemiyorsanız mevcut iktidarın başınızdaki kamu düzeninin devletinizin ve sn.erdoğanın kıymetini bilin.

batı aç kurt , israil aç kurt, esat aç kurt gibi düşmesini bekliyor türkiyemin, şu bir gerçekki lideriyle ayakta duruyor türkiyem ve milletin ona olan inanılmaz teveccühüyle

Atatürk ten sonra recep tayyip erdoğan ın dışında bu denli özgüveni yüksek bu denli lider ruhuna sahip bu denli kitlelerin sevgilisi başka bir lider gelmedi memlekete bunu hepiniz biliyorsunuz

muhalefette kalıp vekil maaşına razı kronik başarısız son 15 yılda 10 seçim kaybeden parti liderlerinin hala sokakta millete ne anlattığını niçin milletin değerli zamanını heba ettiğini bilmiyorum

insanda bu kadar başarısızlığın verdiği bir mahcubiyet olur yahu bunu biliyorum

hala kimin neyin peşinden gittiğinizi bilmeden yazıp duruyosunuz boş babam boş no babam no

kim sırtlanacak türkiyeyi, bu muhalefet mi ? yahu bunlar muhalefet etmeyi bile beceremiyorlar,

yatıp kalkıp sn.erdoğana dua etsinler, 15 temmuz akşamı milletin önünde dimdik durmasaydı şimdi memlekette ne meclis kalmıştı ne muhalafet ne istiklal ne hürriyet

allah no diyenlere izan hidayet versin diyorum zaten daha bişey demeye gerekde yok
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    bende hep şu soruyu soruyorum bir türlü net cevap alamıyorum ?

sn.erdoğan bir lider, seversiniz sevmezsiniz, bu allah vergisidir önderlik yeteneği herkeste bulunmaz

2002 den buyana iktidar partisinin oylarını tek başına alan adam erdoğandır, hatta ceketimi assam seçimi alırım lafının altını doldurabilmiş biridir.

yahu el insaf yahu pes , sn.erdoğanın 15 senedir aldığı seçimler dünya tarihinde sayılı istatistikir ki muhalefetin de yine istatistiklere geçmiş facia bir başarısızlığı vardır ortada

15 yıllık iktidarı boyunca hem başbakanlık hemde cumhurbaşkanlığı koltuğunda iktidarına yönelik içinde muhtıraları, gençlerin kışkırtıldığı gezi olaylarını 17 aralık komplolarını ve darbeleri de barındıran bir çok çetin badireden alnının akıyla çıkmıştır

kaldı ki 15 temmuz gibi bir kahpe taarruzda milletinin önünde bu korkunç krizi ustalıkla soğukkanlılıkla tam bir lidere yakışır şekilde bertaraf edebilmiş bir siyaetçi toplumun her kesiminden yurttaşın saygısını sonuna kadar haketmiştir.

sevmesenizde saygı duymak zorundasınız, recep tayyip erdoğan olmak kolay iş değildir, türkiyenin son 15 yıllık olağanüstü tansiyonunu her babayiğit kaldıramazdı bu çok net !

dolayısyla bakın etrafınıza ? türkiyeyin bu yüksek tansiyonunu sırtlayabilecek elini taşın altına koyabilecek türkiyeyi 80 milyonu dünya önünde eğilmeden temsil edebilecek devlet olma sorumluluğunu yüklenebilecvek bir siyasetçi ismi söyleyin bana ?

muhaletfeki isimlerden sakın söz etmeyin güldürmeyin

artık bu başarısızların dışında bir isim istiyorum ! sn.erdoğanın kalibresinde lider vasıflarına sahip bir isim istiyorum ?

oraya buraya çekmeyin net bir soru sordum

söyleyin bu ismi, çıksın milletin karşısına güven versin sevdirsin kendini ve daha iyisini yapıcam desin alsın oyları haydi ..

söyleyemiyorsanız mevcut iktidarın başınızdaki kamu düzeninin devletinizin ve sn.erdoğanın kıymetini bilin.

batı aç kurt , israil aç kurt, esat aç kurt gibi düşmesini bekliyor türkiyemin, şu bir gerçekki lideriyle ayakta duruyor türkiyem ve milletin ona olan inanılmaz teveccühüyle

Atatürk ten sonra recep tayyip erdoğan ın dışında bu denli özgüveni yüksek bu denli lider ruhuna sahip bu denli kitlelerin sevgilisi başka bir lider gelmedi memlekete bunu hepiniz biliyorsunuz

muhalefette kalıp vekil maaşına razı kronik başarısız son 15 yılda 10 seçim kaybeden parti liderlerinin hala sokakta millete ne anlattığını niçin milletin değerli zamanını heba ettiğini bilmiyorum

insanda bu kadar başarısızlığın verdiği bir mahcubiyet olur yahu bunu biliyorum

hala kimin neyin peşinden gittiğinizi bilmeden yazıp duruyosunuz boş babam boş no babam no

kim sırtlanacak türkiyeyi, bu muhalefet mi ? yahu bunlar muhalefet etmeyi bile beceremiyorlar,

yatıp kalkıp sn.erdoğana dua etsinler, 15 temmuz akşamı milletin önünde dimdik durmasaydı şimdi memlekette ne meclis kalmıştı ne muhalafet ne istiklal ne hürriyet

allah no diyenlere izan hidayet versin diyorum zaten daha bişey demeye gerekde yok
    işte cevap,mama,gözlük,fırsat,muhtemelen bu sözcüklerin ne anlama geldiğini de bilirsiniz...

bir soru da benden,kandırıldım,aldatıldım diyen bir cb.bugün Akasaray da muhtarlara böyle seslendi,siyasi hayatım da hiç aldatmadım ve aldatılmadım dedi,sizce ne anlama gelir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    fetoşçuların ve chp lilerin söylemlerini alıp yapıştıryorsunuz buraya

fetoşçular diyorduki sonu kaddafi gibi olacak

şimdi chpliler diyorki yes derseniz sn.erdoğan kaddafi gibi saddam gibi biri olacak

bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz, saddamı da kaddafiside sisisi de esatı da baas liderleride hep amerikan yönetimleri tarafından önce alkışlanarak getirilmiş sonra yine abd tarafında yok edilmiş isimlerdir !

bunlardan çok farklı olarak sn.erdoğan türk milletinin iradesiyle baştadır . ne vesayet düzeninin adamıdır nede abd nin !

sn.erdoğan yalnız ve yalnız milletin hür iradesiyle seçtiği adamdır bunu artık hazmedin be kardeşim

halka doğruları söyleyemeyen bir partinin eteğine tutunmayın bugünlerin kıymetini bilin, cumhuriyet elden gidiyor yaygarasına gelmeyin asıl cumhuriyet 15 temmuz akşamı elden gidiyordu tayyip erdoğan hepinizi kurtardı unutmayın
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    kelime aralarından bişiyler çıkarararak olmaz böyle oy alınmaz geçin artık bunları

bak bişey sordum çıt yok ?

çünki verceğiniz cevap yok , sn.erdoğanın liderliğine bırakın denk olmayı yaklaşabilecek bir isim yok memlekette

bu yüzden onu diyorum kıymetini bilin, o 15 temmuz akşamı milletin önünde dimdik durmasaydı bugün kontrollü darbe diyen kurgu diyenler görürlerdi kontrollümüymüş tiyatromuymuş ,allah korusun kan gölüne çevirir mahvederlerdi milleti memleketi

daha başarılı olamadan 250 kişiyi şehit verdik birde başarılı olsalardı o kahpeler çoluk çocuk kurşuna dizerlerdi baş kaldıranı

1960 da 1980 de yapılan askeri darbelerden çok farklı olarak gözü dönmüş fetoş taşeronu asker kılıklı şeytanlar hiç tereddüt etmeden kendi milletinin üzerine yağdırmıştır skorski mermilerini, bu gözü dönmüş fetoş robotları türkde değildir askerde değildir bu vatanın evladı da değildir !

buna hala kurgu diyenler millet önünde vebal altındadır, bu kadar

7.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    ............
    2002 den buyana iktidar partisinin oylarını tek başına alan adam erdoğandır, hatta ceketimi assam seçimi alırım lafının altını doldurabilmiş biridir......
    "Ben odunu aday göstersem milletvekili seçtiririm" diyen Menderes haklıydı,
    "Ceketimi assam seçimi alırım" diyen Erdoğan da haklıydı.......
    Ama bunları seçmenine yakıştırabilip de söyleyen kendini aşağılayan liderlere oy yağdıran seçmenin de niteliksiz olduğunu kanıtlar..

Seçimleri 40 yıl üst üste kazanmakla milli önder olunmaz...
    Atatürk halkını bu türde alçaltıcı değil yüceltici konuşmalar yaptı..

15 yılda ülkenin geldiği yer içler acısı,
    halk borca batmış, işsizlik zirve yapmış, büyüme düşmüş, ordu darmadağın edilmiş, bölücü terör azmış...
    Ama bunlara karşı, yok Tek milletiz yok İbrahim milletiyiz diye ortada dolanan bir karikatür tip var...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    neyse iyi akşamlar, allah devletimize milletimize zeval vermeye

Sayfa 417/774 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •