bende hep þu soruyu soruyorum bir türlü net cevap alamýyorum ?
sn.erdoðan bir lider, seversiniz sevmezsiniz, bu allah vergisidir önderlik yeteneði herkeste bulunmaz
2002 den buyana iktidar partisinin oylarýný tek baþýna alan adam erdoðandýr, hatta ceketimi assam seçimi alýrým lafýnýn altýný doldurabilmiþ biridir.
yahu el insaf yahu pes , sn.erdoðanýn 15 senedir aldýðý seçimler dünya tarihinde sayýlý istatistikir ki muhalefetin de yine istatistiklere geçmiþ facia bir baþarýsýzlýðý vardýr ortada
15 yýllýk iktidarý boyunca hem baþbakanlýk hemde cumhurbaþkanlýðý koltuðunda iktidarýna yönelik içinde muhtýralarý, gençlerin kýþkýrtýldýðý gezi olaylarýný 17 aralýk komplolarýný ve darbeleri de barýndýran bir çok çetin badireden alnýnýn akýyla çýkmýþtýr
kaldý ki 15 temmuz gibi bir kahpe taarruzda milletinin önünde bu korkunç krizi ustalýkla soðukkanlýlýkla tam bir lidere yakýþýr þekilde bertaraf edebilmiþ bir siyaetçi toplumun her kesiminden yurttaþýn saygýsýný sonuna kadar haketmiþtir.
sevmesenizde saygý duymak zorundasýnýz, recep tayyip erdoðan olmak kolay iþ deðildir, türkiyenin son 15 yýllýk olaðanüstü tansiyonunu her babayiðit kaldýramazdý bu çok net !
dolayýsyla bakýn etrafýnýza ? türkiyeyin bu yüksek tansiyonunu sýrtlayabilecek elini taþýn altýna koyabilecek türkiyeyi 80 milyonu dünya önünde eðilmeden temsil edebilecek devlet olma sorumluluðunu yüklenebilecvek bir siyasetçi ismi söyleyin bana ?
muhaletfeki isimlerden sakýn söz etmeyin güldürmeyin
artýk bu baþarýsýzlarýn dýþýnda bir isim istiyorum ! sn.erdoðanýn kalibresinde lider vasýflarýna sahip bir isim istiyorum ?
oraya buraya çekmeyin net bir soru sordum
söyleyin bu ismi, çýksýn milletin karþýsýna güven versin sevdirsin kendini ve daha iyisini yapýcam desin alsýn oylarý haydi ..
söyleyemiyorsanýz mevcut iktidarýn baþýnýzdaki kamu düzeninin devletinizin ve sn.erdoðanýn kýymetini bilin.
batý aç kurt , israil aç kurt, esat aç kurt gibi düþmesini bekliyor türkiyemin, þu bir gerçekki lideriyle ayakta duruyor türkiyem ve milletin ona olan inanýlmaz teveccühüyle
Atatürk ten sonra recep tayyip erdoðan ýn dýþýnda bu denli özgüveni yüksek bu denli lider ruhuna sahip bu denli kitlelerin sevgilisi baþka bir lider gelmedi memlekete bunu hepiniz biliyorsunuz
muhalefette kalýp vekil maaþýna razý kronik baþarýsýz son 15 yýlda 10 seçim kaybeden parti liderlerinin hala sokakta millete ne anlattýðýný niçin milletin deðerli zamanýný heba ettiðini bilmiyorum
insanda bu kadar baþarýsýzlýðýn verdiði bir mahcubiyet olur yahu bunu biliyorum
hala kimin neyin peþinden gittiðinizi bilmeden yazýp duruyosunuz boþ babam boþ no babam no
kim sýrtlanacak türkiyeyi, bu muhalefet mi ? yahu bunlar muhalefet etmeyi bile beceremiyorlar,
yatýp kalkýp sn.erdoðana dua etsinler, 15 temmuz akþamý milletin önünde dimdik durmasaydý þimdi memlekette ne meclis kalmýþtý ne muhalafet ne istiklal ne hürriyet
allah no diyenlere izan hidayet versin diyorum zaten daha biþey demeye gerekde yok
Yer Ýmleri