Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
9,68 10% 789,89 Mn 8,60 / 9,68
80,30 10% 41,42 Mn 80,30 / 80,30
80,30 10% 2,14 Mr 72,10 / 80,30
19,48 9.99% 1,34 Mr 17,70 / 19,48
155,40 9.98% 1,72 Mr 140,30 / 155,40
2.431.800,00 -10% 2,43 Mn 2.431.800,00 / 2.431.800,00
355,75 -9.99% 429,56 Mn 355,75 / 386,50
2.498,00 -9.98% 5,27 Mr 2.498,00 / 2.780,00
11,18 -9.98% 1,93 Mr 11,18 / 12,59
55,35 -9.93% 218,80 Mn 55,35 / 61,40
3,52 5.71% 31,52 Mr 3,34 / 3,58
311,00 -0.48% 16,35 Mr 306,75 / 314,75
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
41,26 7.22% 10,79 Mr 38,30 / 41,30
75,25 0.07% 9,91 Mr 73,90 / 76,15
20,46 -0.39% 605,89 Mn 20,16 / 20,72
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
326,00 1.64% 11,68 Mr 315,00 / 334,00
790,00 0.77% 3,13 Mr 777,00 / 802,50
99,15 -0.8% 503,79 Mn 98,00 / 100,00
114,20 -0.7% 209,55 Mn 113,40 / 115,40
428,50 0.12% 7,72 Mr 426,25 / 434,50
35,06 -2.61% 288,12 Mn 35,06 / 36,86
11,20 0.99% 680,06 Mn 10,85 / 11,45
86,70 -1.81% 469,42 Mn 86,40 / 89,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 417/774 ÝlkÝlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 3,329 - 3,336 arasý.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. ÝÞÝD-KÜRDÝSTAN-EVET KAMPANYASI....Sn.BAHÇELÝ nin ROLÜ...

Mesut Barzani. Türkiye’ye geliþinde Atatürk ve Esenboða Havaalanlarýna “Kürdistan bayraðý” asýldý. Ayný bayrak, Çankaya Köþkü’nde Baþbakan Yýldýrým’la görüþürken de arkaya konuldu.

Özel görüþmelerde, Barzani’den 16 Nisan halk oylamasý için “Evet” desteði istendi. Barzani’nin yakýn çevresi AKP’den gelen bu isteðin “memnuniyetle” karþýlandýðýný, gereðinin yapýlacaðýný bildirdi.

Bunun için Barzani Erbil’e dönmeden harekete geçti. Ahmet Türk görüþmesinde de konunun gündeme geldiði öðrenildi.

Barzani de “Evet” kampanyasýna baþladý.

KERKÜK’TE FÝÝLÝ DURUM

Barzani’yi yýllardýr izleriz. En yakýn dostlarý Amerika ve Ýsrail’dir. Erbil’deki karargahýnda CIA ve MOSAD ajanlarýnýn özel yeri vardýr.

Karþýlýðýný almadan hiçbir þey vermez.

Nitekim Türkiye’den döndükten sonra bölgede hareketlilik baþladý. Kerkük’e Kürdistan bayraðý çekildi. Arkasýndan Kerkük’ün Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne (IKBY) baðlanmasý için halk oylamasý yapýlacaðý açýklandý.

“EVET” DESTEÐÝ ÝÇÝN MÝ?

2003 Irak iþgali öncesinde, Bahçeli’nin giriþimi ile Ecevit Hükümeti daðýtýlmýþ, AKP iktidara getirilmiþti. ABD’liler “iktidarda biz varýz” havasýndaydý. ABD bütün gücüyle Irak’a girmiþti.

Barzani-Talabani’nin peþmergelerinin Kerkük’te tapu ve nüfus idarelerini yaðmalayacaðý istihbaratý alýnmýþtý. AKP Hükümeti, “Dostlarýmýzla arayý bozmayalým” diye ses çýkarmadý.

O günlerde iktidar için göz yumulmuþtu. Þimdi de Barzani’den “Evet” desteði için göz yumuluyor. Kiþisel çýkarlar için Kerkük “2. Ýsrail”in kontrolüne giriyor.

HALA ANLAMADIK MI

PKK/PYD ABD desteðiyle Münbiç’i tam da 15 Temmuz darbe giriþimi sonrasýnda yaþanan boþlukta iþgal etti.

Barzani’nin açýklamalarý, Kerkük’e Kürdistan bayraðý çekilmesi, ABD’nin PKK/PYD’yi zýrhlý araçlarla ve silahlarla donatmasý, ...

Bahçeli’nin “baþkanlýk pasý”nýn nasýl bir tuzak olduðunu hala anlamadýk mý? Bütün operasyonlarýn merkezinde “ABD-Ýngiltere-Ýsrail” üçlüsü olduðunu görmek için daha ne gerekiyor?

IÞÝD BU GÜNLER ÝÇÝNDÝ

2003’te Irak iþgal edilince bazý gariplikler yaþanýyordu. Þii’ler ve Barzani-Talabani güçleriyle Saddam yönetimini deviren ABD, Sünnilere TIR’larla silah ve mühimmat vermeye baþladý.

Bu iþler için de Saddam döneminde CIA ile baðlantýlý olan Cenabi aþiretinden adamlarýný kullandý. Silahlarý taþýyanlarla Baðdat’ta karþýlaþmýþtým. Her þeyi anlattýlar. ABD’nin niyetini anlamamýþlardý. Ama verilen iþi yapmýþlardý. Ýyi de para kazanmýþlardý.

ABD NE ÝSTEDÝYSE IÞÝD ONU YAPTI

ABD, IÞÝD’i bu günler için yarattý. Önce sosyal medyadan örgütün vahþi cinayetleri yayýldý. Kafa kesmeler, yakmalar, ... Ortalýðý kasýp kavuruyordu. Bir yere yöneldi mi herkes kaçýyor, IÞÝD de savaþmadan orayý ele geçiriyordu.

IÞÝD birdenbire Baðdat’a yöneldi. Baðdat kendi derdiyle uðraþýrken, Barzani-Talabani-PKK, Kerkük’e fiilen el koydu. Þimdi de fiili durumu yasal hale getirmeye çalýþýyorlar.

IÞÝD; ABD, Ýsrail ne istiyorsa onu yaptý.

ABD’nin yeni hedef de belli! Ama Ankara seyrediyor!

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    camekanýn dýþýnda
    Gönderi
    1,797
    bende hep þu soruyu soruyorum bir türlü net cevap alamýyorum ?

sn.erdoðan bir lider, seversiniz sevmezsiniz, bu allah vergisidir önderlik yeteneði herkeste bulunmaz

2002 den buyana iktidar partisinin oylarýný tek baþýna alan adam erdoðandýr, hatta ceketimi assam seçimi alýrým lafýnýn altýný doldurabilmiþ biridir.

yahu el insaf yahu pes , sn.erdoðanýn 15 senedir aldýðý seçimler dünya tarihinde sayýlý istatistikir ki muhalefetin de yine istatistiklere geçmiþ facia bir baþarýsýzlýðý vardýr ortada

15 yýllýk iktidarý boyunca hem baþbakanlýk hemde cumhurbaþkanlýðý koltuðunda iktidarýna yönelik içinde muhtýralarý, gençlerin kýþkýrtýldýðý gezi olaylarýný 17 aralýk komplolarýný ve darbeleri de barýndýran bir çok çetin badireden alnýnýn akýyla çýkmýþtýr

kaldý ki 15 temmuz gibi bir kahpe taarruzda milletinin önünde bu korkunç krizi ustalýkla soðukkanlýlýkla tam bir lidere yakýþýr þekilde bertaraf edebilmiþ bir siyaetçi toplumun her kesiminden yurttaþýn saygýsýný sonuna kadar haketmiþtir.

sevmesenizde saygý duymak zorundasýnýz, recep tayyip erdoðan olmak kolay iþ deðildir, türkiyenin son 15 yýllýk olaðanüstü tansiyonunu her babayiðit kaldýramazdý bu çok net !

dolayýsyla bakýn etrafýnýza ? türkiyeyin bu yüksek tansiyonunu sýrtlayabilecek elini taþýn altýna koyabilecek türkiyeyi 80 milyonu dünya önünde eðilmeden temsil edebilecek devlet olma sorumluluðunu yüklenebilecvek bir siyasetçi ismi söyleyin bana ?

muhaletfeki isimlerden sakýn söz etmeyin güldürmeyin

artýk bu baþarýsýzlarýn dýþýnda bir isim istiyorum ! sn.erdoðanýn kalibresinde lider vasýflarýna sahip bir isim istiyorum ?

oraya buraya çekmeyin net bir soru sordum

söyleyin bu ismi, çýksýn milletin karþýsýna güven versin sevdirsin kendini ve daha iyisini yapýcam desin alsýn oylarý haydi ..

söyleyemiyorsanýz mevcut iktidarýn baþýnýzdaki kamu düzeninin devletinizin ve sn.erdoðanýn kýymetini bilin.

batý aç kurt , israil aç kurt, esat aç kurt gibi düþmesini bekliyor türkiyemin, þu bir gerçekki lideriyle ayakta duruyor türkiyem ve milletin ona olan inanýlmaz teveccühüyle

Atatürk ten sonra recep tayyip erdoðan ýn dýþýnda bu denli özgüveni yüksek bu denli lider ruhuna sahip bu denli kitlelerin sevgilisi baþka bir lider gelmedi memlekete bunu hepiniz biliyorsunuz

muhalefette kalýp vekil maaþýna razý kronik baþarýsýz son 15 yýlda 10 seçim kaybeden parti liderlerinin hala sokakta millete ne anlattýðýný niçin milletin deðerli zamanýný heba ettiðini bilmiyorum

insanda bu kadar baþarýsýzlýðýn verdiði bir mahcubiyet olur yahu bunu biliyorum

hala kimin neyin peþinden gittiðinizi bilmeden yazýp duruyosunuz boþ babam boþ no babam no

kim sýrtlanacak türkiyeyi, bu muhalefet mi ? yahu bunlar muhalefet etmeyi bile beceremiyorlar,

yatýp kalkýp sn.erdoðana dua etsinler, 15 temmuz akþamý milletin önünde dimdik durmasaydý þimdi memlekette ne meclis kalmýþtý ne muhalafet ne istiklal ne hürriyet

allah no diyenlere izan hidayet versin diyorum zaten daha biþey demeye gerekde yok
    “Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy

3. Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
    Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!

4.  Alýntý Originally Posted by Günaydýn Yazýyý Oku
    bende hep þu soruyu soruyorum bir türlü net cevap alamýyorum ?

sn.erdoðan bir lider, seversiniz sevmezsiniz, bu allah vergisidir önderlik yeteneði herkeste bulunmaz

2002 den buyana iktidar partisinin oylarýný tek baþýna alan adam erdoðandýr, hatta ceketimi assam seçimi alýrým lafýnýn altýný doldurabilmiþ biridir.

yahu el insaf yahu pes , sn.erdoðanýn 15 senedir aldýðý seçimler dünya tarihinde sayýlý istatistikir ki muhalefetin de yine istatistiklere geçmiþ facia bir baþarýsýzlýðý vardýr ortada

15 yýllýk iktidarý boyunca hem baþbakanlýk hemde cumhurbaþkanlýðý koltuðunda iktidarýna yönelik içinde muhtýralarý, gençlerin kýþkýrtýldýðý gezi olaylarýný 17 aralýk komplolarýný ve darbeleri de barýndýran bir çok çetin badireden alnýnýn akýyla çýkmýþtýr

kaldý ki 15 temmuz gibi bir kahpe taarruzda milletinin önünde bu korkunç krizi ustalýkla soðukkanlýlýkla tam bir lidere yakýþýr þekilde bertaraf edebilmiþ bir siyaetçi toplumun her kesiminden yurttaþýn saygýsýný sonuna kadar haketmiþtir.

sevmesenizde saygý duymak zorundasýnýz, recep tayyip erdoðan olmak kolay iþ deðildir, türkiyenin son 15 yýllýk olaðanüstü tansiyonunu her babayiðit kaldýramazdý bu çok net !

dolayýsyla bakýn etrafýnýza ? türkiyeyin bu yüksek tansiyonunu sýrtlayabilecek elini taþýn altýna koyabilecek türkiyeyi 80 milyonu dünya önünde eðilmeden temsil edebilecek devlet olma sorumluluðunu yüklenebilecvek bir siyasetçi ismi söyleyin bana ?

muhaletfeki isimlerden sakýn söz etmeyin güldürmeyin

artýk bu baþarýsýzlarýn dýþýnda bir isim istiyorum ! sn.erdoðanýn kalibresinde lider vasýflarýna sahip bir isim istiyorum ?

oraya buraya çekmeyin net bir soru sordum

söyleyin bu ismi, çýksýn milletin karþýsýna güven versin sevdirsin kendini ve daha iyisini yapýcam desin alsýn oylarý haydi ..

söyleyemiyorsanýz mevcut iktidarýn baþýnýzdaki kamu düzeninin devletinizin ve sn.erdoðanýn kýymetini bilin.

batý aç kurt , israil aç kurt, esat aç kurt gibi düþmesini bekliyor türkiyemin, þu bir gerçekki lideriyle ayakta duruyor türkiyem ve milletin ona olan inanýlmaz teveccühüyle

Atatürk ten sonra recep tayyip erdoðan ýn dýþýnda bu denli özgüveni yüksek bu denli lider ruhuna sahip bu denli kitlelerin sevgilisi baþka bir lider gelmedi memlekete bunu hepiniz biliyorsunuz

muhalefette kalýp vekil maaþýna razý kronik baþarýsýz son 15 yýlda 10 seçim kaybeden parti liderlerinin hala sokakta millete ne anlattýðýný niçin milletin deðerli zamanýný heba ettiðini bilmiyorum

insanda bu kadar baþarýsýzlýðýn verdiði bir mahcubiyet olur yahu bunu biliyorum

hala kimin neyin peþinden gittiðinizi bilmeden yazýp duruyosunuz boþ babam boþ no babam no

kim sýrtlanacak türkiyeyi, bu muhalefet mi ? yahu bunlar muhalefet etmeyi bile beceremiyorlar,

yatýp kalkýp sn.erdoðana dua etsinler, 15 temmuz akþamý milletin önünde dimdik durmasaydý þimdi memlekette ne meclis kalmýþtý ne muhalafet ne istiklal ne hürriyet

allah no diyenlere izan hidayet versin diyorum zaten daha biþey demeye gerekde yok
    iþte cevap,mama,gözlük,fýrsat,muhtemelen bu sözcüklerin ne anlama geldiðini de bilirsiniz...

bir soru da benden,kandýrýldým,aldatýldým diyen bir cb.bugün Akasaray da muhtarlara böyle seslendi,siyasi hayatým da hiç aldatmadým ve aldatýlmadým dedi,sizce ne anlama gelir...

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    camekanýn dýþýnda
    Gönderi
    1,797
     Alýntý Originally Posted by british Yazýyý Oku
    fetoþçularýn ve chp lilerin söylemlerini alýp yapýþtýryorsunuz buraya

fetoþçular diyorduki sonu kaddafi gibi olacak

þimdi chpliler diyorki yes derseniz sn.erdoðan kaddafi gibi saddam gibi biri olacak

bir þeyi gözden kaçýrýyorsunuz, saddamý da kaddafiside sisisi de esatý da baas liderleride hep amerikan yönetimleri tarafýndan önce alkýþlanarak getirilmiþ sonra yine abd tarafýnda yok edilmiþ isimlerdir !

bunlardan çok farklý olarak sn.erdoðan türk milletinin iradesiyle baþtadýr . ne vesayet düzeninin adamýdýr nede abd nin !

sn.erdoðan yalnýz ve yalnýz milletin hür iradesiyle seçtiði adamdýr bunu artýk hazmedin be kardeþim

halka doðrularý söyleyemeyen bir partinin eteðine tutunmayýn bugünlerin kýymetini bilin, cumhuriyet elden gidiyor yaygarasýna gelmeyin asýl cumhuriyet 15 temmuz akþamý elden gidiyordu tayyip erdoðan hepinizi kurtardý unutmayýn
    “Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    camekanýn dýþýnda
    Gönderi
    1,797
    kelime aralarýndan biþiyler çýkarararak olmaz böyle oy alýnmaz geçin artýk bunlarý

bak biþey sordum çýt yok ?

çünki verceðiniz cevap yok , sn.erdoðanýn liderliðine býrakýn denk olmayý yaklaþabilecek bir isim yok memlekette

bu yüzden onu diyorum kýymetini bilin, o 15 temmuz akþamý milletin önünde dimdik durmasaydý bugün kontrollü darbe diyen kurgu diyenler görürlerdi kontrollümüymüþ tiyatromuymuþ ,allah korusun kan gölüne çevirir mahvederlerdi milleti memleketi

daha baþarýlý olamadan 250 kiþiyi þehit verdik birde baþarýlý olsalardý o kahpeler çoluk çocuk kurþuna dizerlerdi baþ kaldýraný

1960 da 1980 de yapýlan askeri darbelerden çok farklý olarak gözü dönmüþ fetoþ taþeronu asker kýlýklý þeytanlar hiç tereddüt etmeden kendi milletinin üzerine yaðdýrmýþtýr skorski mermilerini, bu gözü dönmüþ fetoþ robotlarý türkde deðildir askerde deðildir bu vatanýn evladý da deðildir !

buna hala kurgu diyenler millet önünde vebal altýndadýr, bu kadar

7.  Alýntý Originally Posted by Günaydýn Yazýyý Oku
    ............
    2002 den buyana iktidar partisinin oylarýný tek baþýna alan adam erdoðandýr, hatta ceketimi assam seçimi alýrým lafýnýn altýný doldurabilmiþ biridir......
    "Ben odunu aday göstersem milletvekili seçtiririm" diyen Menderes haklýydý,
    "Ceketimi assam seçimi alýrým" diyen Erdoðan da haklýydý.......
    Ama bunlarý seçmenine yakýþtýrabilip de söyleyen kendini aþaðýlayan liderlere oy yaðdýran seçmenin de niteliksiz olduðunu kanýtlar..

Seçimleri 40 yýl üst üste kazanmakla milli önder olunmaz...
    Atatürk halkýný bu türde alçaltýcý deðil yüceltici konuþmalar yaptý..

15 yýlda ülkenin geldiði yer içler acýsý,
    halk borca batmýþ, iþsizlik zirve yapmýþ, büyüme düþmüþ, ordu darmadaðýn edilmiþ, bölücü terör azmýþ...
    Ama bunlara karþý, yok Tek milletiz yok Ýbrahim milletiyiz diye ortada dolanan bir karikatür tip var...

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    camekanýn dýþýnda
    Gönderi
    1,797
    neyse iyi akþamlar, allah devletimize milletimize zeval vermeye

Sayfa 417/774 ÝlkÝlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •