Çelik Hocam; günlük ve haftalıktan ziyade böyle 3-5 ayda katlama olasılığı olan hisseleri analiz etseniz..
Böyle bir çalışma içindeydiniz ancak açıklamadınız..
Printable View
Çelik Hocam; günlük ve haftalıktan ziyade böyle 3-5 ayda katlama olasılığı olan hisseleri analiz etseniz..
Böyle bir çalışma içindeydiniz ancak açıklamadınız..
3-5 aylık bizim borsa da öngörmek bence çok zor çok kırılgan siyasi yapımcı ekonomi var bence koşa vadeli hisseler değerlendirlmeli
Mebes dediğin gibi GOODY tekniği gayet iyi şimdiden tebrik ederim :) Tukaş gibi olur bu :) zamanı üç vakit :)
Hakan bey , goody uzun zamandır yatan fakat üretim, ihracat i hiç durmamış güzel bir sanayi üretimi yapan şirketimiz. Temettü verimi iyi sayılır. Zamanında bedelsiz vermiş. Her türlü güzel hareketleri yapmış bir şirket. Abd de ki fabrikasının piyasa değeri ile Turkiyedeki karşılaştırılırsa komik bir değere sahip olduğu görülecektir. Son haftalarda güzel alımların olması. Sirketin olması gereken yerlere en azından kavuşturacaktır. Diğer lastik ve benzeri üretim yapanlarla karşılaştırılınca çok ucuz olduğu görülecektir....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lithium BMELK yarına kaldı tepkisi
ZararBu şirket zarar açıklamış önemli bir beklentisi yok ise ben hiç bir zaman paramı zarar eden bir şirkete yatirmam isterse fizan a gitsin. Bence düşme ihtimali daha yüksek
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.