Sayfa 418/1043 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Çelik Hocam; günlük ve haftalıktan ziyade böyle 3-5 ayda katlama olasılığı olan hisseleri analiz etseniz..
    Böyle bir çalışma içindeydiniz ancak açıklamadınız..

2. 3-5 aylık bizim borsa da öngörmek bence çok zor çok kırılgan siyasi yapımcı ekonomi var bence koşa vadeli hisseler değerlendirlmeli

3. Mebes dediğin gibi GOODY tekniği gayet iyi şimdiden tebrik ederim Tukaş gibi olur bu zamanı üç vakit

4.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Mebes dediğin gibi GOODY tekniği gayet iyi şimdiden tebrik ederim Tukaş gibi olur bu zamanı üç vakit
    Hakan bey , goody uzun zamandır yatan fakat üretim, ihracat i hiç durmamış güzel bir sanayi üretimi yapan şirketimiz. Temettü verimi iyi sayılır. Zamanında bedelsiz vermiş. Her türlü güzel hareketleri yapmış bir şirket. Abd de ki fabrikasının piyasa değeri ile Turkiyedeki karşılaştırılırsa komik bir değere sahip olduğu görülecektir. Son haftalarda güzel alımların olması. Sirketin olması gereken yerlere en azından kavuşturacaktır. Diğer lastik ve benzeri üretim yapanlarla karşılaştırılınca çok ucuz olduğu görülecektir....

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Lithium BMELK yarına kaldı tepkisi

6.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Hakan bey , goody uzun zamandır yatan fakat üretim, ihracat i hiç durmamış güzel bir sanayi üretimi yapan şirketimiz. Temettü verimi iyi sayılır. Zamanında bedelsiz vermiş. Her türlü güzel hareketleri yapmış bir şirket. Abd de ki fabrikasının piyasa değeri ile Turkiyedeki karşılaştırılırsa komik bir değere sahip olduğu görülecektir. Son haftalarda güzel alımların olması. Sirketin olması gereken yerlere en azından kavuşturacaktır. Diğer lastik ve benzeri üretim yapanlarla karşılaştırılınca çok ucuz olduğu görülecektir....

İyi analiz etmişsiniz

7. Zarar
     Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Mebes dediğin gibi GOODY tekniği gayet iyi şimdiden tebrik ederim Tukaş gibi olur bu zamanı üç vakit
    Bu şirket zarar açıklamış önemli bir beklentisi yok ise ben hiç bir zaman paramı zarar eden bir şirkete yatirmam isterse fizan a gitsin. Bence düşme ihtimali daha yüksek

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by intermes Yazıyı Oku
    ZararBu şirket zarar açıklamış önemli bir beklentisi yok ise ben hiç bir zaman paramı zarar eden bir şirkete yatirmam isterse fizan a gitsin. Bence düşme ihtimali daha yüksek

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Düşüncenize saygım sonsuz . Borsa birazda geleceği satın almaktır. Risk her iki durumdada vardır....

Sayfa 418/1043 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •