Galatasaray’dan ayrılan Tolga Ciğerci ile sözleşme imzalamışız .
Printable View
Galatasaray’dan ayrılan Tolga Ciğerci ile sözleşme imzalamışız .
ne iş gs love ı alıyor biz tolgayı
Biri geliyor herhal :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1250fbb041.png
Fenerbahçe, Yassine Benzia'yı (23 Orta saha) satın alma opsiyonu ile bir yıllığına kiraladığını açıkladı.
biraz fazla oyuncu aldik gibi sanki. 2 tane 11 cikar.
nasil olacak bakalim.
ilk yarı sonucu = Harun - Volkan farkı
Öndeyiz ama hoca oyuna müdahale etmeli .. Bariz geliyor karşı takım çünkü geri donen yok ayrıca Reyes hic ama hic oyunda yok .. Reyes yeni geldi yeride uygun degil ısrarla tutmaya gerek yok ..
Valbuena - Reyes bunları değiştirse daha rahatlarız .. Elif Elmas’da çok ekmek yemesi lazım Orta sahada aralıksız oynanabilmesi icin .. Yedigimiz golde yaptığı faul amatörce ..
2-2 oldu .. Hoca yanlış yapıyor kendinide takimida ateşe atıyor .. Karşı takım dağdan soldan geliyor 1-1 oldu 2-1 öne geçtik al oyundan reyes’i valbuena’yi .. Yahu Reyes’in adı bile yok .. Reyes’in yeri degil suan oynadığı yer ..
Mehmet Ekici yerine Frey oyunda ..
2-3 .. Yazık aldığımız hocaya bak.. Bariz görünen bir oyun var ama macı izliyor ..
Dk 72 Reyes hala oyunda .. 5 kere adini duymadım .. Adam yeni geldi orta saha oyundan düştü inanamıyorum hocanın yaptıklarına ..
Dk 74 Reyes yerine Mehmet Topal ,
Valbuena yerine Saldado oyunda .
En kötü transfer...Cocu
Hasan Ali yeni transferlerin arasında süperstar sayılır
Gs rlayım
Ama şu kayserili topçuya en az 10 maç ceza verilmedi lazım
Adamdaki hayvanlık gözlerindeki dehşet böyle adamları sokakta görünce 5 vakit döveceksin cani herifler
Ardaya verilen aynısı verilmeli
İyiki Ertuğrul Sağlam Deniz’i oyundan aldı , hakemde kırmızı kart gösterdi de oyun bize döner oldu ..
Yıllardır bukadar kötü bir 45-80 arası futbol görmedim ..
4 maç 3 puan .. macı veren tartışmasız & net bir şekilde hocadır .. Yazık ..
Adamların attığı şutun sayısını ben sayamadim..
Yeminle futboldan soğuttunuz , yeminle bir maç zevkimiz vardı yediniz bitirdiniz .. Yazıklar olsun size , yazıklar olsun benim gibi 90 dakika macı sadece izleyen hocaya ..
60-75 arası resmen pas veremedik , top ayağımıza dolandı 2 pas yapamadık .. Ayni geçen hafta olduğu gibi yada ondan önceki hafta olduğu gibi .. Kötü oyun başka ama bu oyun inanılmaz kötü .. Yanlış oyun kurgusuyla inatla devam etti bunu bir hoca nasıl göremez ?? Valbuena ile 11’e başlama Allh askına başlama .. Reyes yeni geldi iyidir değildir ama adamı başka yerde oynattın ve 75 dakika oyunda tuttun .. Reyes’i baştan sona izleyin 1 tane dikine gittiyse 1 tane dikine pas verdiyse ben ne olayım .. Reyes’i eleştirmiyorum adam yeni geldi ve yeri degil ,sorun bunu onca dakika görmeyen hocaya inanılmaz kızgınım inanılmaz ..
Ulan 4. Haftadayız her maç sonu telefonum susmaz oldu .. Daha 4. Hafta !! Utanın biraz ..
Kötü oynamak başka , yeni takım olmak başka ama oyunda bir duzen olmalı , yahu 1-0 iken adamlar geliyor harıl harıl neden ? Valbuena dönmüyor , forvet dönmüyor , Mehmet Ekici dönmüyor , Reyes zaten yok , Ayew dönmüyor .. Ne olacağı belli değil mi ? 1-1 oldu hala ayni 2-1 öne geçtik yemin ederim yazacaktım kaybedebiliriz müdahale etmezse diye totem olsun dedim yazmadım ve sonuç aynen dediğim gibi oldu .. Bu benim futbol bilgimle alakalı degil açık net görünüyor adamlar kanatlardan harıl haril geliyor , 20 sut çekmis adamlar ve sen bunu görüp müdahale etmiyorsun .. 75 dk reyes’i oynatan hoca eleştiriyi hak eden bir hocadır ..
aykut kocamanı değiştiren Ali KOç en büyük hatasını yaptı. Hoca takımı biliyordu geçen sene o berbat trab-nsferlere rağmen ligi 2. bitirmemizi sağladı ama her ne hikmetse medya ve bu forumdaki bazı süper zeka salakların eleştirileri yüzünden aykut uçtu gitti. 3 transferle aykut hoca zirvede olurdu 10 a yakın transferle düştüğümüz hale bakın
bugünden tezi yk cocu ve camilli göderilmeli aykut hoca takımın başına geri getirilmeli daha geç kalınmamalı
ben başka çözüm düşünemiyorum
Başkanım kadro felaket
Ayew valbuena ekici
Geri dönmüyorlar hiç
Reyes yerinde oynamadı orta saha yoktu bugün
Topal bu takımda banko 11 oyuncusu
Slimani çok yalnız kaldı
Cocu denen adam hiç fenerin maclarıni izledi mı acaba
Galiba aykut hocanın nasıl bir hoca olduğunu bu sene bende dahil herkes öğrenecek..
Birde 11 transfer çok fazla ve gereksiz...
ne günah işledikse çekesimiz yıllardır bitmedi.
Maci izlemeden yorum yapan kara kütük cahil .. Adam macı izlememiş ama maç oynanırken yorum yapıyor sonradan özete baktım diyor .. Laf olsun konuşuyor .. ikincinyari 2-1 öne geçip evinde 3-2 kaybediyorsun , kaybetmenin haricinde adamlar 20den fazla şut cekiyor harıl harıl evinde seni hapis ediyor , 0 organize ile oynayıp macı tamamlıyorsun , karşı takımın hocası Deniz’i almasa birde kırmızı kart olmasa ayvayı iyice yiyeceğiz bu kara cahil hala çıkmış Aykut’un eseri , Aziz’in eseri deyip duruyor ama adini 4 kere duymadığımız yanlış yerde oynatılan Reyes icin hocaya birşey demiyor .. Reyes’in sucu ne yeni gelmis ve hoca adamı yanlış yerde oynatıyor ama bağırıyor resmen beni bitirdin siye ama 75dk 3-2 geriye düşene kadar adamı oynatıyorsun .. Ayrıca 3. Golü Volkan yese demediğini bırakmazsın ama harun yiyince olmamış ama olsun diyorsun .. Kalecilik zor Harun’da kötü kaleci degil ama o gol yenildi bundan dolayı kaleci yerdenbyere vurulmaz ama Volkan gol yiyince agzina geleni söyle bunun adı taraftarlık olsun öyle mi ? Haydi ya senin gibi kara cahil taraftardan bu takım kendini kurtarsın yeter .. Laf olsun diye sırf nefret amaçlı hayatını bu kulübe vermiş insanlara agiza alınmayacak laflar ediyorsun .. Artik seni dikkate alanda kalmamış kin ve nefretle hareket ettiğinden ..
ben o kadarda karamsar degilim.
Cocu 'nun tespitleri dogru, uyguladigi cozumler tutmadi. tum saha ici sorunlara cozum bulacaktir. biraz daha sabir etmek lazim.
Reyes hamlesi yapti. hamle dogru ama tutmadi. 70 kusur dakika sahada tutmasi yanlisti, kabul. Topal oyun kuramiyor. topu dogru duzgun ileri tasiyamiyoruz. bunu cozmeye calisti, maalesef olmadi.
sag ve sol bekler top tutamiyor. verilen toplari ya ileri sisiriyorlar yada kaybediyorlar. buna nasil cozum bulacaklar, bilemiyorum.
forvet hatti saglam oldu.
defans ta idare eder.
orta sahaya cozum bulunmali, acil.
bu arada Ali Koc cok fazla herseye karisiyor. bu konuda aziz baskani elestiriyorduk ama Ali baskan daha da fazlasini yapiyor.
futbolcuya moral ver, takim otobusune git. simdide basketbol antremaninda.
yahu biraz oturakli bir baskan ol. bu kadar millet ile el goz olma!
Jailson Marques Siqueira
bide brezilyalı almışız
aldıklarımız yolladıklarımızın 2 katına ulaştı
Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi kadrosu açıklandı, Listede Soldado, Mehmet Ekici, Tolga Ciğerci, Berke Özer, Ferdi Kadıoğlu ve Nabil Dirar yer almadı.
Soldado ve Mehmet Ekici’ye şaşırdım..
tüm sponsorluklarımız tl üzerinden tüm borçlarımız dolar
Derbi programı :
11'inci hafta 2 Kasım Cuma 21:00 - Galatasaray - Fenerbahçe
13'üncü hafta 25 Kasım Pazar 19:00 - Trabzon-Fenerbahçe
nöbetçi golcümüz futbolu bırakmış
teşekkürler Semih
Fenerbahçe/Koç: Önümüzdeki günlerde sponsorluk anlaşmalarını tek tek paylaşacağız
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, "Önümüzdeki günlerde
sponsorluk anlaşmalarını tek tek paylaşacağız" dedi.
Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu lansmanı yapıldı.
Lansmanda konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe
efsanesi stat ve müze turu lansmanı için burada olduklarını ifade
ederek, Bu bizim eserimiz değil. Bizden önceki yönetimin eseridir. Bu
lansman daha önce yapılmamış ve biz yapmak istedik. 100 yılı aşkın bir
süredir bu sahada maç yapılıyor olması her kulübe nasip olmaz. Burası
Türk futbolunun ilk ayak sesleri. Nice efsane zaferlerin yaşandığı bir
mekanda bulunuyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübünün de bir 100 yıl daha
maçları yapmaya devam etmesi en büyük temennim. Bu tur mart ayında
başladı. Mart ayından bugüne kadar 22 bin ziyaretçi burayı gezdi.
Bizim hedefimiz daha yüksek bir seviyeye getirmektir. Eski
yönetimimize böyle bir turu organize ettikleri için teşekkür ediyorum.
Fenerbahçe'yi hem statta hem televizyonlarda seyreden insanları
göremeyecekleri özel alanları açmak çok önemli. Gelir açısından bu
durum çok önemli" diye konuştu.
"Anlaşmaları tek tek paylaşacağız"
Spor kulüplerinin sağlam ekonomilere ihtiyaç duyduğunu dile
getiren Koç, "Bizim en önemli gelir kaynağımız kombineler ve maç
biletleri. Buradaki fiyat yükseltme imkanı çok fazla değil. Yüzde yüze
yakın satmamıza rağmen kombine fiyatlarımız döviz bazındaki değeri
yüzde 50 düştü. Sponsorluklar çok çok önemli. Biz sponsorluk
ilişkilerine farklı bakıyoruz. Ne alabiliriz değil ne verebiliriz diye
bakıyoruz. Önümüzdeki günlerde sponsorluk anlaşmalarını tek tek
paylaşacağız. Biz sponsorlarımızla devam eden bir ilişki
içerisindeyiz açıklamasını yaptı.
dirar vardı yoktu derken listede varmış ozan uçar yakında
Beşiktaş ‘in az önce Pepe ile attığı gol net faul . VAR sistemiyle bakıyorlar ve gol verip devam ediyorlar .. İnanılacak gibi değil bariz faul nasıl gol verilir buna ..
Fenerbahçe 74-79 Olimpia Milan (Cagliari Hazırlık Turnuvası)
Dünkü maçta : Fenerbahçe 75-84 Limoges CSP (Cagliari Hazırlık Turnuvası)