-
2-2 oldu .. Hoca yanlış yapıyor kendinide takimida ateşe atıyor .. Karşı takım dağdan soldan geliyor 1-1 oldu 2-1 öne geçtik al oyundan reyes’i valbuena’yi .. Yahu Reyes’in adı bile yok .. Reyes’in yeri degil suan oynadığı yer ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Mehmet Ekici yerine Frey oyunda ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
2-3 .. Yazık aldığımız hocaya bak.. Bariz görünen bir oyun var ama macı izliyor ..
-
Dk 72 Reyes hala oyunda .. 5 kere adini duymadım .. Adam yeni geldi orta saha oyundan düştü inanamıyorum hocanın yaptıklarına ..
-
Dk 74 Reyes yerine Mehmet Topal ,
Valbuena yerine Saldado oyunda .
-
-
Hasan Ali yeni transferlerin arasında süperstar sayılır
-
Gs rlayım
Ama şu kayserili topçuya en az 10 maç ceza verilmedi lazım
Adamdaki hayvanlık gözlerindeki dehşet böyle adamları sokakta görünce 5 vakit döveceksin cani herifler
Ardaya verilen aynısı verilmeli
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri