Bir taraftarýmýz tribünde kalp krizi geçirerek rahmetli olmuþ.ALLAH rahmet eylesin
Bir taraftarýmýz tribünde kalp krizi geçirerek rahmetli olmuþ.ALLAH rahmet eylesin
Biz Bu Vataný Bir Toprak Parçasý Diye Deðil.TÜRK lüðümüze Yurt, Bayraðýmýza Gönder, Uðruna Can Verecek Sevdamýz Diye Sevdik...!
son 10 dakika icinde ki 2-3 pozisyonu degerlendirmemiz lazimdi![]()
soldadoyu þu günde 11 de baþlatmayan adama teknik direktör demem.
bir halt olacaðý yok.
H.Þaþ p..gördünüzmü? Aslýnda bütün olaylarý tetikleyen o oldu...
Bunlarý alayý aþaðýlýk,hazýmsýz...
Ah 0 son pozisyonlar gireydi,ben o zaman görürdüm...
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!!!
Hasan Þaþ’ýn hayati bu , o olaylardan ve kavgalardan beslenir. Türk futbolunda bunlar gibi bir kaçtan daha var , onlardan kurtulmadan daha çok görürüz bu olaylarý ..
Ama Jailson’un yaptýðý büyük hata ciddi bir ceza alacaktýr . Ortalýðýn bu hale gelmesindeki baþrolde ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
futbolun fetosu fatih ile abdüþü zýrýl zýrýl aðlattýk gene maçtan sonra. 2 side taca takmýþ. geri zekalý herifle rpozisyonu adam gibi izleyin taç sizin olabilri. ama orada aslýnda taç deðil bizim oyuncuya faul var adam topa deðil bizim oyuncuya çelme takmýþ. bizimki ayakta kalmýþ. deki taç sizindi belhanda denen salak biz taç kullanýrken yerde oturmuþ itiraz ediyordu. biz oyunu baþlattýk valbuena topu aldý. belhanda üstüne bile gitmedi. ondan sonra tacý bize vermediler diye zýrýl zýrýl aðlýyorlar. duyanda penaltýlaroný vermediler sanacak. ilk golden önce faul yoktu diye zýrlýyor futbolun fetosu. otur adam gibi seyret pozisyonu hem omuz hem kalça hem ayakla adamý yýkýyor. yetmedi abdül zýrlarken bide penaltý bile tartýþýlýr dedi. salak bidaha seyret
muslera çift dalýyor bizimki topu kaçýrýyor ama muslera çarpýnca havada uçuyor.
neyse gene zýrýldattýk sizi
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri